Adsensem hacklendi

• Kullanıcı mikon5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mikon5

Kayıtlı Üye
Vds ile giriş yaptığım adsensemi hacklemişler , yönetici maili ekleyerek maili değiştirip benim maili atmışlar hackleyen kişi aramızdaysa umarım yar olmaz sana o para.

Son düzenleme:
İçindeki miktar ne kadardı hocam

hangi vds firması diyerek başlatıyorum soruları ?

mail varsa görebiliyorsanız , bencce yazın maili buraya belki bişeylere ulaşabiliriz araştırmacılar çok aramızda, bende severim araştırmayı

Son düzenleme:
Bu şekilde bir kaç arkadaşın daha hesapları çalınmıştı galiba geçmiş olsun hocam her şeye her yere dikkat etmek gerekiyor bu devirde.

İçerisinde 1,5K para vardı
Offlinebilisim [MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION]'den almıştım.
Ama ben vds'den kaynaklandığını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
daha öncede bir arkadaşın ki çalındıı sonra çalanın mail adresinden face sini filan bulmuştuk

hangi vds firması diyerek başlatıyorum soruları ?

mail varsa görebiliyorsanız , bencce yazın maili buraya belki bişeylere ulaşabiliriz araştırmacılar çok aramızda, bende severim araştırmayı

Yapan biri profesyonel dolandırıcı büyük ihtimal yeni gmail açmış , hesap ismini kullanarak.

Yeni kullanıcı ekleyince maile girip onay vermesi lazım değil mi ?

Valla ben de 1 yıldır vdsden kullanıyorum.Amazondan hiç bir şey olmuyor.Buradaki vdslerde bir problem var belli ki bu kaç oldu adsense hesabı çalınan.

Vds ile giriş yaptığım adsensemi hacklemişler , yönetici maili ekleyerek maili değiştirip benim maili atmışlar hackleyen kişi aramızdaysa umarım yar olmaz sana o para.

Ödemeyide değiştirmiş.

Size ait Banka hesabı • • • 9699 yapmış.

Böyle Allah sız kitapsızlar var aklıma geleni buraya yazmayacağım anlayan anlamıştır adsense yardım bölümüne mesaj bırakın yetkililer den biri belki bir ümit

Çalan hırsızı yakalayıp elaleme ibret derisini yüzecek sin!!!

geçmiş olsun hocam
vds'i satın aldıktan sonra giriş bilgilerini vds'e bağlanırken kullandıgın şifreyi değiştirmiş miydin ?

Böyle Allah sız kitapsızlar var aklıma geleni buraya yazmayacağım anlayan anlamıştır adsense yardım bölümüne mesaj bırakın yetkililer den biri belki bir ümit

Çalan hırsızı yakalayıp elaleme ibret derisini yüzecek sin!!!

İp bulabilirsem ciddi ciddi yargıya taşıma düşüncem var.

geçmiş olsun hocam
vds'i satın aldıktan sonra giriş bilgilerini vds'e bağlanırken kullandıgın şifreyi değiştirmiş miydin ?

Hayır değiştirmedim hocam , vds satın aldığım yerden kaynaklı mı bilmiyorum yarın konuşucam.

öncelikle , Geçmiş olsun adsense müşteri hizmetleriyle iletişime geçmenizde fayda var.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam burada ciddi bir sıkıntı var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri