Adsensenin İşleme Girmeme Nedenini Açıklıyorum...

• Kullanıcı ceyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ödeme Sorunları
[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] bu olayı hiç düşünmemiştim hocam gerçekten ilginç geldi.. değerli bilgilerin için teşekkür ediyorum bi kenara not almak lazım..

ama o kanalı bulma olayı gerçekten çok zor olacak..

Arkadaşın anlattıklarında doğruluk payı olabilir. Adsenseye riskli kategorideki kanallarımı bağlıyorum. Her sabah kalkar kalkmaz kanalları kontrol ediyorum. ikinci topluluk veya telif ihtarı gelene kadar bekliyorum. İhtarlar geldikten sonra kazancı veya izlenimi ne olursa olsun adsenseden ayırıp komple kanalı herşeyiyle siliyorum. Geçen Ayki çalışma şeklim buydu ve bir sorun ile karşılaşmadım. Bu durumu doğrulamak için önümüzdeki ödeme dönemini beklemek lazım diye düşünüyorum...

Arkadaşlar aylar önce konu açmıştım.Bazı konulara yazılar yazmıştım adsenseler gittikten sonra ve bazı arkadaşlar bana böyle şey olur mu, bilmeden konuşma,milleti yanlış yönlendirme.Arkadaşa tşk konusu için beni doğru çıkardığı için.

bence bazı eksikler veya yanlışlar var benim 3 aydır düzenli ödeme aldığım adsemsem işleme girmedi ve bu adsensede 3 kanal var en başından beri o kanallar bağlı 3 yadır o 3 kanalın ödemesi yapıldı o kanallar düzgündüde neden şimdi geçersiz etkinlik olsun ki ? bende burası oturmadı

3 ay önce yazdığım gibi adsenseye bağlı kanalınız kapandıysa o kanal yok olmuş gözükmüyor.Kanal kapandı tel doğrulaması istiyor tel doğrulaması yapın kanala giriş yapıp o kanalı silin.Kanal topluluktan veya teliften kapandı diye adsense ile bağı kopmuş değil.En azından böyle yaparsanız.Adsense bu gibi kanalları temizlersiniz.

---------- Spam Engelliyici 11:11 ---------- Önceki Mesaj 11:10 ----------

Az kanal oz kanal calismak lazim

Hocam kanallarını metin dosyası yapın klasör halinde böyle çalışın.Kanallarınızı kontrol edin.Kapanmış kanalları kesin temizleyin.

benim telifli kanallarım var. onlar kapattırmaz adsenseyi kolay kolay.
ama spamdan ve topluluktan uçan kanalları gmaille giriş yapıp tamamen silmek lazımmış. Onu anladım

bence bazı eksikler veya yanlışlar var benim 3 aydır düzenli ödeme aldığım adsemsem işleme girmedi ve bu adsensede 3 kanal var en başından beri o kanallar bağlı 3 yadır o 3 kanalın ödemesi yapıldı o kanallar düzgündüde neden şimdi geçersiz etkinlik olsun ki ? bende burası oturmadı

Beyto hocam, biri flag atmıştır, birkaç flag gelmiştir. Yeni olmuştur, olmıcak diye birşey yok. Ama sorun şu sorunlu kanalın parası kesinleştiği için ödeme ypaılmıyor.

Mantıklı olabilir.
Spamdan kapanan her gmaili tek tek açıp silmisimdir.
Ve kesintim fazla oluyordu.
Bu konu üzerine bende incelemelerde bulunacam.
Teşekkürler hocam.

Beyto hocam, biri flag atmıştır, birkaç flag gelmiştir. Yeni olmuştur, olmıcak diye birşey yok. Ama sorun şu sorunlu kanalın parası kesinleştiği için ödeme ypaılmıyor.

neyuse bakalım hayırlısı bekleyelim

çerçevelerin buna neden olcağını pek sanmıyorumda video ortası reklamlar olabilir 2-3dk aralıkla giren çok kişi var aramızda kimse söylemez ama ben 2-3dk arayla reklam girdim vs vs..

Kazanci olupda kapanan kanallarin odemesi neden veriliyor diye sorarlar hocam adama bence olay icerik etiket ya da bot

Nası bulacaz bunu bunu bulmak imkansızki

Hocam klasör oluştup çalışma yapsanız böle sıkıntı olmaz benim youtube klasörüm var ve bunun alt klasörleri var içinde kapanan ve sildiğim kanalları bile hocam bak 2 yıla yakındır bu işteyim o günden bugüne kanal çöplüğü diye klasörüm var.

dediklerin gayet mantıklı bunun yanı sıra herkesin ölümü tadcağı gibi banı da tadıcak bu bi gerçek çerçeveyle geçirme ya da kendi olmayan içeriği paylaşmak bile ban nedeni yani. Hiç bişey yapmadım ban yedim diyenleri anlamıyorum. Yarın kime sıra geleceği belli değil. yakaladıklarını banlıyorlar illa bir açık aramaya gerek yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri