Aldatıcı gazete başlıklarına tıklamama kampanyası

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler

flyx

Süper Moderatör
İnternette hangi gazeteyi açsam, facebook'ta ya da twitter'da hangisini takip etsem birbirinin kopyası aynı başlıkları görüyorum hep. ve tıkladığımda karşıma çıkan tırt haberi görünce yaşadığım hayal kırıklığını 1 yıldır her gün "sonunuz geldi" yazan fuat avni bile yaşamıyordur eminim.

aşağıya bu başlıkların bazılarını yazdım. bunları gördüğümüz yerde oradan uzaklaşıyoruz arkadaşlar. tıklamıyoruz. böyle böyle bu gazeteler de artık okunmadıklarının farkına varıp adam gibi başlık atmayı öğrenirler belki. böyle böyle ülke gazeteciliği saplandığı bu tık batağından biraz olsun kurtulur belki. böyle böyle bahar gelir, çiçekler açar, dünya hakettiği barış ortamına kavuşur, keçiler ölmez, pandalar tekrar çiftleşebilirler belki. beyle beyle...

*inanılmaz kaza! (bildiğin araba arabaya çarptı) tıklamayın!
*böyle dostluk görülmedi! (16 milyonuncu kedi köpek dostluğu. lan bizim evde 24 saat kıç kıça yatıyor bunlar) tıklamayın!
*chp'de toplu istifa! (aydın'ın nazilli ilçesinin gümbeti kasabasının çölecik chp belde teşkilatında 3 üyenin istifası) tıklamayın!
*kredi kartı kullananlar dikkat! (işte şifrenizi falan çalıyorlar. evet, bu haberi 3 sene önce de yapmıştık. 3 senedir yine çalıyorlar. durmadılar hiç) tıklamayın!
*turist kıza fethiye'de şok! (laf attılar, diskoda etrafında dans ettiler falan) tıklamayın!
*bunu da yaptılar! (bi b.k yapmadılar aslında. bu başlığı her şeye kullanıyoruz biz) tıklamayın!
*galatasaray'da flaş gelişme! (ronaldinho'yu ya da 35 yaşında bir futbolcuyu alacak gibi oldular) tıklamayın!
*cem yılmaz'ın herkesten sakladığı sırrı! (sabahları kepek ekmeği yiyormuş sadece) tıklamayın!
*stüdyoda müthiş şok! (kadın eltisi hakkında atıp dururken kaynının görümcesi telefonla bağlanıp onu yalanladı) tıklamayın!
*kanserin tedavisi bulundu mu? (bulunmadı) tıklamayın!

Alıntıdır
Kaynak ve Daha Fazlası

Ek olarak: bir şey söylemeye gerek yok arkadaş baya iyi anlatmış zaten :) ayıplı bir kaç kelime vardı onları linkten girip bakabilirsiniz..

Edit: ayrıca ne kadar kişi takip etse iyidir: https://twitter.com/spoilerhaber (Çok iyi) :)

Son düzenleme:
spamın ağa babası onlar, ama onlara bişey olmaz. Pastayı onlar yiyiyor çünkü. Ben hemen silerim içine bile bakmam. Ama bize taktikte veriyor bunu atlamayın.

türkiye'de habercilik.

1059283.jpg
1052176.png

Genç kızı erkek arkadaşı böyle görünce cinnet geçirdi ŞOK !

Resime bakıyorum amerikada partide hiç alakasız fotoğraflar :D

Spamın kralını bunlar yapıyor işte. Geçen bir haber videosu attım bana ait olmayan ama logo felan koydum baya özenli bir şekilde. Ertesi gün patladı video türkiyenin çok büyük bir tv kanalı videomu internet sitesine koymuş yüklemiş resmen logomu bile silmemişler. Şimdi tamam bu video bana ait değil hak talep edememde ya bana ait olsaydı? Bu şekilde alıyorlar kafalarına göre koyuyorlar. Biz alınca birşey ertesi gün tepemizdeler. Güçlüler ya onlar biz birşey yapamıyoruz ama onlar 2 tık ile herşeyden edebiliyorlar.

Haber siteleri , gazeteler, kanallar hepsi böyle.

İnternet haberlerinin neredeyse tamamı artık bu şekilde...

Daha şimdi Facebook'ta sponsor haber sayfasında "Hadise'nin Şok Ayrılığı" başlığıyla O Ses Türkiye fotosu koymuşlar. Hiç izlemediğim program için meraklanıp tıkladım. Meğer 2 aylık sevgilisinden ayrılmış. Belayı okuduk tabi gündüz gündüz.. :)

youtube o kanala öyle birşey yaptıki!

o partner bu kadarıda olmaz dedirtti!

adamı gelen favlamış giden favlamış iyi yazmış ama : )

Haber: Sarışınlar Esmerlerden Daha... (Seksi sarışın mankenler fotoda)
İçerik: Sarışınların esmerlere oranla daha çok saç teli olduğu tespit edildi.

böyle başlık atan karaktersiz gazetecilerden ne beklenirki bunların haberleride kendileri gibi bu nedenle gazetelerini okumuyorum mümkün olduğunca tvlerinide izlemiyorum

böyle başlık atan karaktersiz gazetecilerden ne beklenirki bunların haberleride kendileri gibi bu nedenle gazetelerini okumuyorum mümkün olduğunca tvlerinide izlemiyorum

hocam twitter'da ki mynet ve hürriyet hesaplarına bak %80'i hep böyle başlık bugün artık çıldırdım resmen. adam gibi haber ne okunuyor ne izleniyor artık bu ülkede..

bide sürekli "ünlü isim hayatını kaybetti" haberleri bıktırdı. adını duymadığımız adamlara ünlü diyolar hit almak için.

Bana birde virüs bulaştı birtane. Sürekli tarayıcıyı açtığımda haber press ana sayfasına gidiyor. Sitenin en üstüde hep +18 haber dolu. Çok doluyum bu konuda. Gerçekten büyük şirketlerin bu şekildeki davranışları gerçekten çok yazık. Gerçi büyük değiller bu şekilde büyük bir haber sitesi olamazlar. Yazık google'da bunları ellemiyor işte.

Geçen yaz bir çay bahçesinde yan masadaki konuşmalar dikkatimi çekti. Muhtemelen haber sitesinde yetkili biri.

"Eleman'a söylüyorum ilgi çekici başlık koy diye, hala haberin başlığını olduğu gibi veriyor. Böyle giderse göndermek zorunda kalıcam. Millet başlığa bakınca tıklamıyor, gelirler düştü." diye isyan ediyordu.

Biz yapınca spam, yanlış yönlendirme, onlar yapınca pazarlama stratejisi.

Geçen yaz bir çay bahçesinde yan masadaki konuşmalar dikkatimi çekti. Muhtemelen haber sitesinde yetkili biri.

"Eleman'a söylüyorum ilgi çekici başlık koy diye, hala haberin başlığını olduğu gibi veriyor. Böyle giderse göndermek zorunda kalıcam. Millet başlığa bakınca tıklamıyor, gelirler düştü." diye isyan ediyordu.

Biz yapınca spam, yanlış yönlendirme, onlar yapınca pazarlama stratejisi.

Gazetecilikte durum böyle maalesef.Yani günümüz gazeteciliğinde site olarak.Rezaletten öte.Hakkını vererek gazetecilik yapanlarda parasızlıktan sürünüyor.

bu yalan haberleri şiddetle kınıyorum ama birde .....
haber değeri olupta hiç haber olmayanları var onlarıda şiddetle kınıyorum

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri