Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Len nerden alıyonuz nerde dağıtıyolar bu sub nt ü :)

Işığı gören nt açıyo :D

Şaka bir yana hayırlı olsun bol kazançlar!

Creative Network'te ödeme sıkıntısı kesinlikle yaşamazsınız, önümüzdeki günlerde zaten bunu herkes görecek.

Odeme sikintisi ne zaman yasanmayacak? Ornegin teliften kapanan kanal icin dahi odeme yapilacak mi? Shane Corry bu asagidaki mesajda birine teliften kapanan kanali icin odeme yapilmayacagini soylemis.

Creativenation will not PAY. HELP!! | Page 2 | YouTube Forum | The #1 YouTube Community | Video Editing, Branding & YouTube Help

Odeme sikintisi ne zaman yasanmayacak? Ornegin teliften kapanan kanal icin dahi odeme yapilacak mi? Shane Corry bu asagidaki mesajda birine teliften kapanan kanali icin odeme yapilmayacagini soylemis.

Creativenation will not PAY. HELP!! | Page 2 | YouTube Forum | The #1 YouTube Community | Video Editing, Branding & YouTube Help

kapanan kanalların ödemesi yapılıyor. ancak telif yiyene kadar olan kazancınız ödeniyor ve telif yiyen kanallar ağdan çıkartılıyor.

Len nerden alıyonuz nerde dağıtıyolar bu sub nt ü :)

Işığı gören nt açıyo :D

Şaka bir yana hayırlı olsun bol kazançlar!

Gizli güçler var arkamızda : )

Awe çok kötü bize gel Mehmet :) Bekleriz. Ödemeni almışsın gerçi hayırlı olsun.

Çok sağol iyi dileklerin için.

hayırlı olsun yakın zamanda bir başvurum olacak bekleyin beni de :)

şimdi normal bi kanal soksam sonra dizi çalışcam para kazansam sonra telifi yedikten sonra yemeden önce ki kazancımı vericekseniz gelicem :D

Bize bu ay Merkezden gelen bilgiler dahilinde ve gelecekte gelecek yeni haberler çerçevesinde sizleri bilgilendiriyoruz.

Bize bildirilen durum kapanan kanalların ödemelerinin yapılacağı yönünde, son ödemelerde de yapıldığını biliyorum.

Ancak creative olarak en hassas noktamız 1 telif yendiğinde ağımızdan çıkartıyoruz, ancak ağımızdan çıkardık diye telif yiyene kadar olan kazancınızı ödememezlik yapmıyoruz. Ödemeniz yapılıyor.

şimdi normal bi kanal soksam sonra dizi çalışcam para kazansam sonra telifi yedikten sonra yemeden önce ki kazancımı vericekseniz gelicem :D

Evet hocam ağımızdan çıkardığımızda, telif yiyene kadar olan kazançları geçmişte ödedik yine aynı şekilde sistemimiz devam edecektir.

hayırlı olsun dostum .. başvurumuzu yaptık hayırlısı bakalım :)

Evet hocam ağımızdan çıkardığımızda, telif yiyene kadar olan kazançları geçmişte ödedik yine aynı şekilde sistemimiz devam edecektir.

O arkadasin dedigi gibi yapinca bi sikinti cikmayacakmi hocam?

tamam ozaman ben hemen kanalı ayarlıyorum tamamlayınca başvurumu yapıcam

O arkadasin dedigi gibi yapinca bi sikinti cikmayacakmi hocam?

Yani başvururken başka içerik, kabul edildikten sonra film dizi gibi mi? Bir sıkıntı olmaz. Sadece telif yeme riskiniz artar. 1 Telif yerseniz ağdan çıkartılırsınız. Ancak telif yiyene kadarki kazancınız sizin olur.

Yani başvururken başka içerik, kabul edildikten sonra film dizi gibi mi? Bir sıkıntı olmaz. Sadece telif yeme riskiniz artar. 1 Telif yerseniz ağdan çıkartılırsınız. Ancak telif yiyene kadarki kazancınız sizin olur.

Anladım ilginize teşekkürler. Hayırlıolsun bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri