Algida ile Bedava Dondurma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aç gözlülükten başka bir şey değil. :)
Yt işi de bu tip adamlar yüzünden bu hale geldi. Yetinmesini bir türlü bilemedik. Hadi 1-2 kart ile 8-10 dondurma alınır da, 30 kart cıkarıp günde 100 dondurma alıcam kafası neyin kafası çözemedim. Allah akıl fikir versin..

açgözlülük bu kadar mı arttı.. 2 tane al 3 tane ama yüzlerce nedir yaa..gerçek maada kendi milletimin böyle bir insan olmasından ben utanıyorum..

Yağmalamanın başka bi usulu buda ayıptır yahu bide marifet gibi anlatılıyor.

Aç gözlülükten başka bir şey değil. :)
Yt işi de bu tip adamlar yüzünden bu hale geldi. Yetinmesini bir türlü bilemedik. Hadi 1-2 kart ile 8-10 dondurma alınır da, 30 kart cıkarıp günde 100 dondurma alıcam kafası neyin kafası çözemedim. Allah akıl fikir versin..

Katılıyorum..

La nedir bu ac gözlülük böyle, günde 1500 kanal yapanlar aynı kanalın 50 tane kopyasını çıkaranlar yt olayını bitirdi, adamlar güzel kampanya yapmış bırakın herkes 1-2 dondurma yesin . Herşeyi dibine kadar sömürmek zorunda mısınız?

ahaha gececiler geldi tak tak tak nasılda şişledir :D acımadan :D

bende utandım sizin yerinize

neyse yalamayı seviyorsa laf etmek bize düşmez biraz fazla yüklenmiş olabiliriz

Arkadaşlar gerçekten hiç hoş değil firma bu olayı görüp belki iptal edicek yada her sene böyle bir şey yapmayı düşünüyordu ama artık yapmicak tamam dondurmayı çok seversin 4 5 tane alirsinda 30 40 tane almak nedir şahsen ben kasadan geçirirken kendimi çalmış gibi hissederim

Vay be adamlar haklıymış donanımhaber ölücüleri diye boşuna dememişler.Bu sıfat keşke sadece donanımhaberle sınırlı kalsaydı.

çevredeki 5 tane migrosu bulup belirleyin her migros için günde 60 tane mgiros kart alın x 240 adet dondurma x 5 adet migros 1200 adet günde x 30 = 36 bin adet eder 1 ay sonra stokalyın bunları buzluk bulup ucuz kampanya bitince satın telefon numaralrı ücretsiz yada 1 tl ye satan bulursunuz heralde 1.5 de hadi 60 tane 1 aaylık 2700 tl migros kartlarda 2700 tl 5400 masraf araba benzini felen 2100 de ona gitti diyin 7500 masraf 1 ay sonra elinizde 36 bin dondurma ortalama 2 tl den satsanız 72 bin tl 72 - 7.5 = 64.5 tl kar düz 60 de hadi köşeeeee

NOT : 1 tane bile almadım almayıda düşünmüyorum. yapacak olanlar zengin olsun.

edit not yanlış hesap olmuş 4 migros için siz ordan 10 bin daha düşün kart masrafı 50 bin kar temizzzzzz gene

yanlış bir hesap daha 10 bin daha teller için düş 40 bin kar gene az değil bir araba parası :DD

Son düzenleme:
çevredeki 5 tane migrosu bulup belirleyin her migros için günde 60 tane mgiros kart alın x 240 adet dondurma x 5 adet migros 1200 adet günde x 30 = 36 bin adet eder 1 ay sonra stokalyın bunları buzluk bulup ucuz kampanya bitince satın telefon numaralrı ücretsiz yada 1 tl ye satan bulursunuz heralde 1.5 de hadi 60 tane 1 aaylık 2700 tl migros kartlarda 2700 tl 5400 masraf araba benzini felen 2100 de ona gitti diyin 7500 masraf 1 ay sonra elinizde 36 bin dondurma ortalama 2 tl den satsanız 72 bin tl 72 - 7.5 = 64.5 tl kar düz 60 de hadi köşeeeee

edit not yanlış hesap olmuş 4 migros için siz ordan 10 bin daha düşün kart masrafı 50 bin kar temizzzzzz gene

yanlış bir hesap daha 10 bin daha teller için düş 40 bin kar gene az değil bir araba parası :DD

allah aşkına sıkılmadan bunumu hesapladın bende okudum ya :)

:d:d bende hesaplayım okudum ya la :D yok la ne işiniz var alın yiyin işte daha ne

aradim müşteri hizmetlerine durumu anlattim ve düzeltmelerini söyledim adam şok oldu :D

ustadım muhasebe felan mi okuyosun sen 2 senelık muhasebecıyım boyle bi hesap gormedım :D

Kampanya açığından yararlanıp stok yapmakla, kapısı açık bırakılmış eve girip paraları çalmak arasında hiçbir fark göremiyorum. Dolandırıcılık bu yaptığınız, nasıl bir vicdanınız var anlamıyorum.

Sıkı bir sıcak fırsatlar takipçisiyim, her türlü sıcak fırsatı yakalamak ve indirimli ürün almak beni mutlu ediyor ama sadece sistemin yasal olarak izin verdiği hakkım olanı. Sizler gibi birden çok hesap açıp hepsinden kendime dondurma alacak kadar hırsız bir bünyem olmadı çok şükür.

1 kart ile 4 farklı dondurma aldığın zaman o kart artık kampanyalı kart oluyor. 24 saatte bir kartınla o dondurmaları ücretsiz alabilirsin. Koda gerek kalmadan
Hocam günde 4farkli dondurma nasil alabilirim. Bi kere msj geldi 2.ye kabul etmedi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri