Ali Ağaoğlu'nun BBC Belgeseli - Kuveyt Kraliçesi'ne Küfür Etmiş :)

• Kullanıcı xxTuRKuaZxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
1,55 de ne diyor :D kızların malları diyor ama, onları kullanan benim malım diyo (tam züppece) kızlar benim malım demiş :D

bu adam zenginler arasında her halde en dürüsüdür diğerleri nazik oluyor da noluyor çoğu hep bana hep bana

Sondakika!!!
Kuveyt kraliçesinden yalanlama geldi.
Ali Ağaoğlun'un bu açıklamalarına karşılık cevap veren kraliçe, " Ali, onunla olmamı istedi bende vermeyince aşağılık küfürler etmeye başladı. " diye konuştu.

(Zaytung ironisi yapayım dedim, bence olayın aslı bu :) )

5890_6147.jpg

Kadınlar için benim malım , aldığı arabalardan dolayı İngiltere ekonomisini ayakta tutan , villasının etrafında ki insanları kovduğunu söyleyen , patlama sonrası fakirler karanfil atıyor ben Gül atıyorum diyen ukala kendini bilmez biri. Sokaklar da kağıt toplayan emekçiler şu adamdan bin kat daha karakterlidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamı kim nasıl zengin etmiş, aratın bulun.
Ondan sonrası zaten çorap söküğü.
6-7 Sene önce bu tip piyasada yokken birden dolar milyarderi olarak çıkıyor.
Peh. . .

Bence içinde bulunduğumuz bu dünya bir espriden ibaret

Bu adamı kim nasıl zengin etmiş, aratın bulun.
Ondan sonrası zaten çorap söküğü.
6-7 Sene önce bu tip piyasada yokken birden dolar milyarderi olarak çıkıyor.
Peh. . .

Özal döneminde türkiyenin çogu şehrinde toplu konutları yapan firma agaoglunun firması bildigim kadarı ile / dönemin tokisi

adam kendini kendi firmasının reklam yüzü olarak kullanıyor ve gayet başarılı bence / her şey reklam için.

şu videoyu izleyip söylediği bir kaç sözden sonra.. neyse sözlerimi editledim siyasete girmesin. sadece ALLAH nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri