Alış / PİN'li Adsens / Site Adsens / Youtube Adsens

• Kullanıcı Triqalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
1 adsense hesabım var, satmak ve satmamak arasında tereddütte kaldım abi. Paraya ihtiyacım var, satmak istiyorum daha sonra ya Youtube'ye sağlam başlarsam o zaman ne olacak diyorum.

Not: Ocak ayı kazancım 0,23 TL

Hocam merhaba konu dışı olur mu bilmiyorum ama bende akrabalar adına açtığım adsense hesaplarım var. Hepsinde benim banka hesabım ekli. Hepsinin onayı yapıldı test ödemesi geldi. İleride sıkıntı olur mu ?

Aynı pc den login olmadığın sürece, kişisel olarak adın ve soy adın adsense sahibi kısmında görünmediği sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum...

Daha doğrusu kendi adına 7-8 adsens olan (farklı IBAN numaralarına odeme gelen) tanıdıklarım var...

Fakat henüz banlandığında ne olduğunu tecrübe edemedik ve umarım etmeyiz :)

Ben kendimden örnek vereyim!

5 yada 6 adet adsens im var idi, 2 si benim adıma diğerleri yanıklarımın... Hepsini aynı pc den login oluyor idim, 1 i banlandı ardından 1 hafta içinde hepsi banlandı :)

---------- Mesaj saat 17:45:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:43:34 civarında gönderildi. ----------

1 adsense hesabım var, satmak ve satmamak arasında tereddütte kaldım abi. Paraya ihtiyacım var, satmak istiyorum daha sonra ya Youtube'ye sağlam başlarsam o zaman ne olacak diyorum.

Not: Ocak ayı kazancım 0,23 TL

Eğer elindeki tek adsense ise alıcı ben olsam dahi satmanı tavsiye ETMEM!

Bu konu elinde fazla adsensi olanlar için açılmıştır, tek adsensi olan arkadaşlar kesinlikle satmayı düşünmeyip daha iyi nasıl kazanacakları yönünde çalışsınlar!

Adsens 11 yıldır para dağıtıyor, YT da bir okadar ve bunu yapmaya devam edecek!

Kimse bundan kendini mahrum etmesin!

Bu konu elinde fazla adsensi olanlar için açılmıştır, tek adsensi olan arkadaşlar kesinlikle satmayı düşünmeyip daha iyi nasıl kazanacakları yönünde çalışsınlar!

Sağol abi, fikrin için

Konu sahibi ne veriyorsa ben 5 tl fazla veriyorum beyler bana satin :d:d:d:d

NOT : [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] papatyam benim anlıyon değilmi PAPATYAM :D:D

Açılış Tarihi : 28 Haz 2013
Toplam aldıkları ödeme: Birkez aldım oda bu ayın 22 sinde 215 TL
En son alınan ödeme:215 TL
Site / Youtube onay durumu: Youtube
TL / Dolar yani para birimi durumu: TL

Adsense Satma sebebim bi takım borçlar o yüzden güzel bi fiyat verirseniz satabilirim.Ayrıca şuan bağlı olan kanal kendi özgün videolarımın olduğu tek kanal ekli.Ayrıca kendimin olmayan videolarda mevcut onlar şuan gizli kendi videolarım günlük ortalama 3-5 tl arası getirisi var.Kanal Aralık da kapandı ondan sonra bağğlı tüm kanallar silindi tek kanal ekli.Ayrıca tutar kesinleşene kadar kanalgizlibi şekilde adsenseye bağlı kalabilir.

wv89Pp.jpg

Konu sahibi ne veriyorsa ben 5 tl fazla veriyorum beyler bana satin :d:d:d:d

NOT : [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] papatyam benim anlıyon değilmi PAPATYAM :D:D

miktar fazlalığı sebebiyle anlaşamadık konu sahibiyle :D güzel bi fiyat verirseniz satabilirim :D

12 sinde pini yola cikmis youtube icin adsense var. İcerisinde 250 Türk Lirası bulunmakta. Eger almak isterseniz gorusebiliriz.

12 sinde pini yola cikmis youtube icin adsense var. İcerisinde 250 Türk Lirası bulunmakta. Eger almak isterseniz gorusebiliriz.

Pini gelmiş, test ödemesi almış hesaplar önceliğimiz. Pini girilip ödemesini aldıktan sonra ileride satmayı düşünürseniz iletişime geçin lütfen.

Daha önceden ödeme almış para kazanması gitmiş adsense alıyormusunuz .

aah be 1 ocakda başladım bu işe 300 tl oldu :) daha pin yola çıkıcakda , pin gelicekde , onaylıycamda , ödeme alıcam :) bin tl yaparım o zamana kadar sanırım

"Adsens 11 yıldır para dağıtıyor, YT da bir okadar ve bunu yapmaya devam edecek!"

şu cümleniz beni gaza getirdi :)

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=79]Strider[/MENTION] [MENTION=114]FGA[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] Muhteşem 4'lü yine iş başında :D
Burnuma sağlam kazanç kokuları geliyor,umarım projeniz tutar.
Herkese bol kazançlar:)

Açılış Tarihi : 28 Haz 2013
Toplam aldıkları ödeme: Birkez aldım oda bu ayın 22 sinde 215 TL
En son alınan ödeme:215 TL
Site / Youtube onay durumu: Youtube
TL / Dolar yani para birimi durumu: TL

Adsense Satma sebebim bi takım borçlar o yüzden güzel bi fiyat verirseniz satabilirim.Ayrıca şuan bağlı olan kanal kendi özgün videolarımın olduğu tek kanal ekli.Ayrıca kendimin olmayan videolarda mevcut onlar şuan gizli kendi videolarım günlük ortalama 3-5 tl arası getirisi var.Kanal Aralık da kapandı ondan sonra bağğlı tüm kanallar silindi tek kanal ekli.Ayrıca tutar kesinleşene kadar kanalgizlibi şekilde adsenseye bağlı kalabilir.

wv89Pp.jpg

para aciliyetin sebebiyle yinede satmak istersen adsenseni alabilirim . adsense arayışım ayrıca devam ediyor.

Satabilirim adsense yi Almayı düşünürseniz

@Muslera06 @Strider @FGA @Triqalx Muhteşem 4'lü yine iş başında :D
Burnuma sağlam kazanç kokuları geliyor,umarım projeniz tutar.
Herkese bol kazançlar:)
Projeler tuttu tutmasinada Adsense yok :D:D:D

ahh bizim de forsumuz olsa da sürekli adsense alım konum sabitlense : (

Beyler forum zaten sizin,abi suna ihtiyacim var,su konuyu sabitle yada sunu yap dedinizde yapmadik mi ? ;) Anlayin ve idare edin Triqalx ile Strider'i. Bugun onlara yarin size.

Aynı pc den login olmadığın sürece, kişisel olarak adın ve soy adın adsense sahibi kısmında görünmediği sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum...

Daha doğrusu kendi adına 7-8 adsens olan (farklı IBAN numaralarına odeme gelen) tanıdıklarım var...

Fakat henüz banlandığında ne olduğunu tecrübe edemedik ve umarım etmeyiz :)

Ben kendimden örnek vereyim!

5 yada 6 adet adsens im var idi, 2 si benim adıma diğerleri yanıklarımın... Hepsini aynı pc den login oluyor idim, 1 i banlandı ardından 1 hafta içinde hepsi banlandı :)

---------- Mesaj saat 17:45:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:43:34 civarında gönderildi. ----------

hocam bir sey sormak istiyorum alabildiniz kadar adsense alin diyorsunda baskaninin adi olan adsense den para nasil cekiliyor?

durum bu kadara kadar geldi beyler :)

Adsense açılış tarihi: 10 Eylül 2013
Toplam aldıkları ödeme: 300 $
En son alınan ödeme: 107 $
Site / Youtube onay durumu: Youtube onaylı
TL / Dolar yani para birimi durumu: Dolar
Bu Ay Kesinleşen Miktar 276,29 $ dır

Bu Ay Youtubeye Ara vermiştim 2-3 kanal vardı adsenseye bağlı onlarında para kazanması gitti bu ayın 17.sinde. bunun dışında herhangi bir sorunu yok :)
xE5E5A.jpg

Arkadaşlar Yarın Aciliyetten dolayı 100 lira lazım :) yarında pazar ödemeyi yapmicak adsense bende satayım dedim... eğer şuanda satılıyorsa satmak isterim. Halimden Anlayın ;) ;)

Projeler tuttu tutmasinada Adsense yok :D:D:D

Beyler forum zaten sizin,abi suna ihtiyacim var,su konuyu sabitle yada sunu yap dedinizde yapmadik mi ? ;) Anlayin ve idare edin Triqalx ile Strider'i. Bugun onlara yarin size.

saol abi, cok şey yaptın müteşekkirim her konuda...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri