Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle dün gece blogları oluşturdum ve yaklaşık 12 saattir reklamlar gözükmüyordu. Web adsense kullanmak isteyenler, adsense paneline girerek öncelikle reklamları oluştursunlar ve sonrasında bir txt dosyasına kayıt ettikden sonra template.xml içerisinde olan kodlarla değiştirdikten sonra reklamlar sitede gözükmeye başlayacaktır.

Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle dün gece blogları oluşturdum ve yaklaşık 12 saattir reklamlar gözükmüyordu. Web adsense kullanmak isteyenler, adsense paneline girerek öncelikle reklamları oluştursunlar ve sonrasında bir txt dosyasına kayıt ettikden sonra template.xml içerisinde olan kodlarla değiştirdikten sonra reklamlar sitede gözükmeye başlayacaktır.

Resimli anlatım yaptım hocam.

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/92213-bloggera-sorunsuz-adsense-ekleme.html

arkadaş sen ne yüzsüz birisin ya wmaracından banlandın r10 dan banlandın şimdide buraya konuyu açmışsın wmaracında ki dolandırdıkların r10 da dolandırdıkların şimdide görüyorum ki burada yine aynı yöntem arkadaşlar kesinlikle verdiği templateyi felan kullanmayın r10 da birçok kişiyi dolandırdı arkadaş aynı şekilde wmaracında 3 ay önce 599 liraya rss sistemi satıyordu birçok kişiyi bu şekilde dolandırdı ve adsenselerin banlanması cabası oldu şimdi şikayet konusu açağım bu adi adam hakkında

arkadaş sen ne yüzsüz birisin ya wmaracından banlandın r10 dan banlandın şimdide buraya konuyu açmışsın wmaracında ki dolandırdıkların r10 da dolandırdıkların şimdide görüyorum ki burada yine aynı yöntem arkadaşlar kesinlikle verdiği templateyi felan kullanmayın r10 da birçok kişiyi dolandırdı arkadaş aynı şekilde wmaracında 3 ay önce 599 liraya rss sistemi satıyordu birçok kişiyi bu şekilde dolandırdı ve adsenselerin banlanması cabası oldu şimdi şikayet konusu açağım bu adi adam hakkında

forumdaki hiç bir hizmeti için para istemeyen bir kişi nasıl dolandırabilir?
beğenmessen uygulamassın.
a başka sitede başka başka işlerle dolandırmıştır etmiştir, görüyorum ki şikayet konusu da açmışsınız, eğer şikayetinize konu olay bu forum üzerinde gerçekleşmemişse gidin gerçekleştiği yerde açın, bi bitmediniz dünden beri.
adamın dolandırmak gibi bi amacı olsa neden aynı kişi olarak buraya gelsin o da soru işareti ayrıca, kaldı ki dolandırmak için para olmalı işin içinde. iki gündür para istediğini falan görmedim duymadım ben.
kaldı ki konu saat başı sayfa sayfa artıyor, millet 3 aydır para bulamıyor, yt den evni geçindirenler vardı 3 aydır ben dahil 3 kuruş için saatlerimi harcıyorum. bi iki hareketlenme oldu insanlar yapabilecekleri bi şeyler hakkında ifkir sahibi oldular, bunu mu çekemiyorsunuz anlamadım ki? (ben konuların içeriğini incelemedim içerikle ilgili sıkıntılar da değil bahsettiklerim zaten)

Tekrar merhaba arkadaşlar.

Bütün işlemleri başarılı şekilde yaptım, şimdi ise reklamlarda gözüküyor oturup bekleyeceğim bir 12 saat kadar ilerleyen sürede sonuçlarıda buradan yazacağım.

Edit..

Son düzenleme:
Konuyu paylaşanla aynı ıpden giriyormuşsun foruma demek ki aynı kişisin.. Sazan.avi sanırım bu konuda bakalım çıkar kokusu yakında hali hazırda şikayet konusu var zaten...

Konuyu acan kisiyle ayni IP degil. Bu arkadas konuyu acan kisi hakkinda sikayet konusu acmis ve farkli 2 kisiyle ayni IP uzerinde gorunuyor. Konuyu acan arkadasla bi baglantisi yok.

Konunun ilk mesajında paylaşılan resimdeki bloglara noldu hiç biri açılmıyorda. Blog kaldırıldı diyor.

Konuyu acan kisiyle ayni IP degil. Bu arkadas konuyu acan kisi hakkinda sikayet konusu acmis ve farkli 2 kisiyle ayni IP uzerinde gorunuyor. Konuyu acan arkadasla bi baglantisi yok.

Senin yazından o anlaşılıyordu. Ben yanlış anlamışım demek ki. aman öyle olsun.. Bu kadar insanı trollemesinlerde :) sorun yok o zaman o iki vatandaşın kellesini vurun :)

Konunun ilk mesajında paylaşılan resimdeki bloglara noldu hiç biri açılmıyorda. Blog kaldırıldı diyor.

Bende bunu merak ediyorum ama henüz cevap alabilmiş değilim. Bizden başka kimse merak etmiyor galiba :)

bu arada ben wordpresste kullanıyorum ama blogger daha fazla kullanıyorum bunu söyleyim. referans isteyen olmuş. buyrun geçen ödemede açtığım tüm bloglar ve kazandırdıkları ücretlr. hepsi bir kaç gün aktif kalıp silinmiştir :) hepsi size anlattığım yöntemle yapıldı ne 1 eksik ne 1 fazla. ben botlarla içeriği wordpress e atıp anlattığım yöntemle bloggera çevirdim ya da blogger api değiştikten sonra mail adresi üzerinden maille bloggera attım. ama o da mail limitlerinden dolayı sıkıntı verdiğinden en sağlıklısı botla wordpresse atıp sonra dışa aktar yapıp, size verdiğim adresten bloggera atmanızdır.

E56Lz9.jpg

Son düzenleme:
adsense kullanmıcam , o pub id lerini ne yapıcam ? ellemicek miyim

Bende bunu merak ediyorum ama henüz cevap alabilmiş değilim. Bizden başka kimse merak etmiyor galiba :)
Sanırım bu resimlerdeki blogları soruyosunuz. Arkadaş en başta belirtmişti zaten 2-3 gün aktif kalıp sonra google tarafından bloglar siliniyor diye. O yüzden bloglara erişiminiz olamaz.

Sanırım bu resimlerdeki blogları soruyosunuz. Arkadaş en başta belirtmişti zaten 2-3 gün aktif kalıp sonra google tarafından bloglar siliniyor diye. O yüzden bloglara erişiminiz olamaz.

İyi hoş siliniyorda bende aynı şekilde yaptım neredeyse 20 saat geçti 92 görüntülenme ee herhalde 200 olunca blog silinir yani ne zaman hit gelmeye başlaycak merak ediyorum ve bu blogların hepsinin içinde aynnı şeylermi var ?

arkadaşlar adım 4teki gibi xml alıyorum bloggerlardan, sonra blogu içe aktar dediğimde resimler çıkmıyor bunu nasıl çözeceğim?

Benim alıntı yaptığım yer haricinde nerde söyledi hocam ? Benmi kaçırdım acaba.. Ki öyle bişey varsa bile çok saçma değilmi sonuç olarak illegal bişey yapmıyoruzki niye 2-3 günde banlanalım :confused:

arkadaşlar adım 4teki gibi xml alıyorum bloggerlardan, sonra blogu içe aktar dediğimde resimler çıkmıyor bunu nasıl çözeceğim?
Yani resimler değilde hiç bişey çıkmıyo hocam boş yüklüyo. Heralde sizde de böyle, bende bu sorunun çözümünü çok merak ediyorumm. zaten işin aslı bu mevzu çözülürse çok iyi görüntüleme elde edilebilir. Çünkü, çoğu kişi farklı blogu yükleyektir.

Yani resimler değilde hiç bişey çıkmıyo hocam boş yüklüyo. Heralde sizde de böyle, bende bu sorunun çözümünü çok merak ediyorumm. zaten işin aslı bu mevzu çözülürse çok iyi görüntüleme elde edilebilir. Çünkü, çoğu kişi farklı blogu yükleyektir.

hocam bende yazılar çıkıyor, sadece resimler çıkmıyor. çözemedim bir türlü. dediğiniz gibi çözersek şunu iyi olacak zaten milyonlarca site var çoğu kişi farklı siteyi alacaktır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri