Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

Wallaha abi ben su ana kadar popads reklamlarini yapabildim adsense cikmiyor. Bende bekliyorum biri cikar aciklar diye

Hocam blog'ta adsense çıkıyor ama eski blogspot hesabı olması lazım bide pub numarası değiştirmek tek başına işe yaramıyor onun için kodu alıp yapıştırmak lazım ilgili alanlara

Wallaha abi ben su ana kadar popads reklamlarini yapabildim adsense cikmiyor. Bende bekliyorum biri cikar aciklar diye

hocam adsense reklamını convert edıp arkasın verdıgı sablona yenıden yapıstırmayı deneyın, olmadı yenı kod alin convertleyın deneyın buyuk ıhtımal olması gerekır

Arkadaşın anlattığı gibi yaptım. Fakat ben getir ve oluştur bölümüne sadece 12 sayfa gönderdim deneme amaçlı. 20 dk. içinde 79 ziyaret yazıyor istatistik bölümünde,bakalım doğrumu yaptık, bu arada adsense vs. yani reklam eklemesi yapmadım,arkadaşın teması yerine standart temalardan birini yükledim.

Arkadaşın anlattığı gibi yaptım. Fakat ben getir ve oluştur bölümüne sadece 12 sayfa gönderdim deneme amaçlı. 20 dk. içinde 79 ziyaret yazıyor istatistik bölümünde,bakalım doğrumu yaptık, bu arada adsense vs. yani reklam eklemesi yapmadım,arkadaşın teması yerine standart temalardan birini yükledim.

gelen botlar hocam o 79 kişi

aynı zamanda blogunuzun google + sında da paylasım yaparsanız aynı durumu goreceksınız anında botlar 7 8 izllenım gondercekler

arkadaşlar yenı bloga adsense ekleyebilecek kimse yok mu ? popmyads popads ikisinede başvuru yaptım fakat onay aşamasında hala , popads birkez seçtiğim kategoriyi beğenmeyip onaylamadı hatta :S konu özünde can alıcı bir konu ama becerebilen çok az gibi gözüküyor :S

Verdiğiniz blogspot adresleri kapanmış :)

Verdiğiniz blogspot adresleri kapanmış :)

itiraz gonder hocam acılır

---------- Spam Engelliyici 02:47 ---------- Önceki Mesaj 02:45 ----------

arkadaşlar yenı bloga adsense ekleyebilecek kimse yok mu ? popmyads popads ikisinede başvuru yaptım fakat onay aşamasında hala , popads birkez seçtiğim kategoriyi beğenmeyip onaylamadı hatta :S konu özünde can alıcı bir konu ama becerebilen çok az gibi gözüküyor :S

hocam google bır aratma yapın '' yblogger yazi içi reklam ekleme'' diye blog hocam diye biri anlatmıs bır de o sekılde deneyin

konu dışı ama forum saatinin pili azalmış galiba bendeki saat 1:00 forum saati benden neredeyse 2 saat ileri birisi modlar saati ayarlayabilir mi acaba

ben hiç hit alamadım yaptığım bloglardan bi yerde yanlış yapıyoruz.

bu template içindeki sileceğimiz kısımları tam olarak yazacak var mı?

tum bloglar dun acılmıstır nasıl iyimi sizce

Screenshot by Lightshot
[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] reklam yerleşimi yapmadım hic

Bu hitler zaten botlardan gelen hitler olması lazım devamı geliyor mu onu daha göremedik . Bende kurdum 3 tane deneme Amaçlı bakıcam bakalım .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence değil hocam ben 1 tane yaptım dün gece en son 10 dk da 40 hit fln geliypdu. İçerik değişin bence yada eksik yaptığınız bi yer var

yanlış yaptıgım biyer yok bu konuda ne soylendiyse bende yaptım , bi google gibi getir yeri sıkıntı cıkarmıstı ama onuda hallettim bakalım bugun bidaha denicem ne olcak ne gidicek yine paylasırım burda, icerik derken db yi baska sitelerden cekicem sablon kolay zaten heryerde var deneyelim gorelim.

bakın hersey tamam da sadece reklam olayini kimse cozemedi galiba cozen varmi adsense ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri