ANKET: Ytpara.com Parali Uyelik Sistemi...

Parali Uyelik Olsun Mu ?

• EVET Olsun.

Oy: 0 0,0%
  • HAYIR Olmasin.

• Kararsizim..

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaslar merhabalar hepinize.

Turkiye donusumden sonra bazi islerim ve rahatsizliklarim yuzunden online olamadim ve yapilacak bir cok sey,uygulanacak bir cok sistem gecikti.Ve yeniden online olarak aranizdayim ve su geciken ve yapilmasi gereken seyleri artik yapmak istiyorum tek tek.

Oncelikle ilk degisiklik YTPARA.COM sitesi Parali uyelik durumuna gecip gecmemesi hakkinda size bilgi vermek ve yaptigim anket ile oylarinizi kullanmanizi rica ediyorum.Kisacasi anlatmak gerekirse aklimizdaki fikir su yonde.

Bundan sonra foruma uye olacak kisi ve kisiler belirledigimiz miktari odedikden sonra foruma uye olabilecekdir.Forum uyelik ucreti 10-20 yada 30 TL civari olup,bu miktari odeyen herkes uyelik acabilecekdir.

Peki neden bu sistem ve Parali uyelik Duzeni getiriliyor.

1-Herkes uyeliginin kiymetini bilsin,yazdigi yazacagi mesajlara,saygi sevgi cercevesinde dikkat ederek yazmasi icin.
2-Yeni gelen uyelerimizin asagi yukari 100/75 i forumu arastirmadan bilgi sahibi olmadan baska uyeleri rahatsiz etmesi ve her soru icin yeni konular acarak forum kirliligine sebeb olmasi yuzunden.
3-Yasi buyuk ama akli kucuk dostlarimizin kafasina gore uyelik alip sagda solda bos bos mesaj ve konular yazmasini engellemek icin.
4-Dolandiriciligi en aza indirebilmek adina ve webmaster forumlarinda bu isi meslek edinmis kisiler adina biraz olsun caydiriciligi olabilir dusuncesi ile yada en azindan dolandirirken bile ,gunah islerken bile bir sevap isleyebilsin diye :) bu sistemi getiriyoruz.(Ayrica odemeler banka hesaplarina olacagi icin,odeme yaptiklari isimler ile kayit olduklari uyelik isimleri kayit altina alinip,dolandiricilik durumunda gerekli islemleri baslatacak yada baslatilmasi icin ugrasan kisilere verilecekdir.)

Daha yazacak bir cok sebeb var ama bir cogunuz zaten ilerisi icin nasil olur olmaz daha iyi biliyorsunuz.Forumun duzeni yas ortalamasindan ote seviye ve karsilikli saygi duzeni vs biraz yerine gelir daha temiz duzenli herkesin karsilikli olarak guzel bir sekilde soru ve sorunlarina cevap alabilecek duzene getirmek istiyoruz.

Peki bu parali uyelik geliri getirisi ne olacak,nereye gidecek ?

Arkadaslar Parali uyeliklerden gelen butun paralar,butun gelirler 1 lirasina bile dokunmadan her 15 gunde 1 olmak kaydi ile asagidaki yazilan hayir kurumlarindan birine odemesi yapilip Sirf bu odemelerin yapildigini yazacagimiz ve dekontlari paylasacagimiz ayri bir konuda 15 gunde bir yayinlanacakdir.

Anlayacaginiz bu Parali uyeliklerden gelecek butun para tamami ile Hayir kurumlarina gidecekdir.Kesinlikle cebimize yada ihtiyacimiza vs ne olursa olsun ne durumda kalinirsa kalinsin kullanilmayacak,belirtilen yerlere duzenli olarak odenip duzenli olarak bilgileri dekontlari sizlerin huzuruna konulacakdir.

Ben her zaman soyledim,her zamanda soyluyorum.Benim icin buyuk forum olmak,buyuk bir kitleye sahip olmak,lider olmak,tek olmak hicmi hic onemli degil.Bu forum olmus yada olmamis,acik kalmis yada kalmamis hic mi hic umrumda olmaz.Cunki bazi kisiler farkli dusuncelere kapilsada bu benim forum icin degismez bir dusuncem ve fikrimdir.Bir aile olacagiz dedik ve cok sukur guzel bir aile olduk.Bir bilgi paylasimi,bilmeyenlere ogretebilecek duzeyde bir ortam kuralim dedik cok sukur kurduk.Burasi ne benim nede baska bir kisinindir.Bu forum sizindir ve hepde oyle kalacakdir.Ara sira tatsizliklar,atismalar olsada buda bu isin guzelligi tuzu biberidir.

Parali uyeliklerden gelecek gelirler asagidaki hayir kurumlarina sirasi ile devirdaym ederek odenecekdir duzenli olarak.
1-Cocuk Esirgeme Kurumu
2-Mehmetcik Vakfi
3-Turk hava Kurumu
4-Losemi Vakfi

Bu sistemi biz herkes zorla yardim etsin diye dusunmuyor,forumun bir kurali olarak getirmek istiyoruz.Bunu belirtmek istiyorum arkadaslar.Bu forumun degismez ve en onemli kurallarindan biri olacakdir bu sistem devreye girdiginde.Ve yine soyledigim gibi ister 10.000 kisi oluruz ister 10 kisi bu forumda bu degisiklik hep bu sekilde kalacakdir.

Bu ise baslarkende Basta Adminler olmak kaydi ile ve Yonetim Kurulu Uyelerinden 100'er TL olmak uzere bagis yapmalarini,Diger Super Mod ve Modlarimizinda Gonullerinden koptugu kadari ile bagis yaparak bu kampanyaya bu yeni sisteme Onculuk ve liderlik etmelerini rica edecegim.

Son olarak bu kararin iyi yada kotu yanlari olabilir,olumlu karsilayan olumsuz karsilayan olabilir herkesin fikrine sonuna kadar saygimiz var ama yinede genis dusunerek degerlendirip oyumuzu ona gore kullanirsak sevinirim.Ayrica su anki uyelerden bir ucret vs talep edilmeyecek tamamen yeni uyelikler icin yapilacak bu sistem.Tabi su an uye olupda yardim etmek bagis yapmak isteyen bu corbada benimde tuzum olsun diyen varsa ister Havuz hesabimiza ister kendi bagis yaparak direk dekontlarini bize yollayarak gerekli konuda ekleyebiliriz.

Bir atasozumuz var " Bir elin verdigini diger el gormeyecek" diye ama burda biz bir topluluk ve aile isek,tek yada bir kisiyi degil genel bir isimle yaptigimiz bagislari gormekde,gostermekde,sanal alemde bunlarda oluyormus dedirmekde fayda vardir diye dusunuyorum.En azindan farkli ortamlardaki kisiler adina yada dostlarimiz adina bir onculuk bir baslangic bir adim atabiliriz diyorum.

Olumlu yada olumsuz butun dusunceleriniz ve oylariniz icin tesekkurler.

Kusura bakmayın ama burası ınsanlara youtubedan para kazandırma forumu buraya uyelık para ıle olursa zaten vay halımıze ve eğerkı para ıle uyelık aktıf olursa 1 Allahın kulu bu forumda benım sızden bır çıkarım yok sadece yardım amaclı bılgı paylasıyorum demesın.

Gerçi Siz Kararınızı Vermıssınız Bıle Ankete Ne Gerek var

Bu ise baslarkende Basta Adminler olmak kaydi ile ve Yonetim Kurulu Uyelerinden 100'er TL olmak uzere bagis yapmalarini,Diger Super Mod ve Modlarimizinda Gonullerinden koptugu kadari ile bagis yaparak bu kampanyaya bu yeni sisteme Onculuk ve liderlik etmelerini rica edecegim.

Son olarak bu kararin iyi yada kotu yanlari olabilir,olumlu karsilayan olumsuz karsilayan olabilir herkesin fikrine sonuna kadar saygimiz var ama yinede genis dusunerek degerlendirip oyumuzu ona gore kullanirsak sevinirim.Ayrica su anki uyelerden bir ucret vs talep edilmeyecek tamamen yeni uyelikler icin yapilacak bu sistem.Tabi su an uye olupda yardim etmek bagis yapmak isteyen bu corbada benimde tuzum olsun diyen varsa ister Havuz hesabimiza ister kendi bagis yaparak direk dekontlarini bize yollayarak gerekli konuda ekleyebiliriz.

Bu Satırlarda Herşey Açık :)

Özellikle forumda zaten var olan konuların her gün defalarca açılması,her gün defalarca aynı soruların sorulması bakımından çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum hocam.Ve ücretlerin hayır kurumlarına bağışlanacak olması takdir edilesi bi davranış

Bence suan icin gelmesn.Dahavgelisim lazim.Cogu ullanici ogrenci bu sekilde soru sormak parali gibi oluyor.
-------------
Tapatalk ile gonderildi yazim hatalari icin ozur dilerim

Kusura bakmayın ama burası ınsanlara youtubedan para kazandırma forumu buraya uyelık para ıle olursa zaten vay halımıze ve eğerkı para ıle uyelık aktıf olursa 1 Allahın kulu bu forumda benım sızden bır çıkarım yok sadece yardım amaclı bılgı paylasıyorum demesın.
Ne demek istedigini anlamadim biraz daha acarsan sevinirim.

Gerçi Siz Kararınızı Vermıssınız Bıle Ankete Ne Gerek var

Bu Satırlarda Herşey Açık :)
Biz burda karar versek bunu burda size ankete sunmayiz bu 1.
2. cisi yazdiklarindan hic birsey anlamadim,forumdaki kisiler benim sizden cikarim yok derken ne anlamda cikar ile giris uyeliginin anlami vs ne onu bi kestiremedim.

Satirlarda acik olan seyi neresinden bakip anladigina bagli bu yuzden buna birsey diyemem ama oyunuzu kullanirsiniz evet yada hayir sonucta genel karara gorede bir karar alinir.Bu yuzden verilen yada alinan bir karar yok olsada bunu size sormaz gerekni yapardim,ne senin nede baskasinin fikrini duymak ogrenmekde umrumda olmazdi.Kalan kalir giden giderdi sonucunda ama iste dedigim gibi neresinden okuyup neresini anladiginiz onemli.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Sizi canı gönülden tebrik ediyorum, Paralı sistem oluşturmanız konusunda da sizi sonuna kadar destekliyorum.

Belirli ücret olsa sorun değilde, dolandırıcı adam parasını verip gelecek bu bakımdan birazda temkinliyim.
Sonuçta R10'da bile paralı sistem ama dolandırıcı gelip yine yapacağını yapıyor.

Birde yeni sistem geldikten sonra Davetiye sistemi devam edecek mi?
Bunuda yazsaydın daha iyi olurdu.
Şimdilik çekimser kaldım.

Parali uyeliklerden gelecek gelirler asagidaki hayir kurumlarina sirasi ile devirdaym ederek odenecekdir duzenli olarak.
1-Cocuk Esirgeme Kurumu
2-Mehmetcik Vakfi
3-Turk hava Kurumu
4-Losemi Vakfi

buralara para yatacaksa eğer cok mantıklı bir sistem olur bu :)

Belirli ücret olsa sorun değilde, dolandırıcı adam parasını verip gelecek bu bakımdan birazda temkinliyim.
Sonuçta R10'da bile paralı sistem ama dolandırıcı gelip yine yapacağını yapıyor.

Birde yeni sistem geldikten sonra Davetiye sistemi devam edecek mi?
Bunuda yazsaydın daha iyi olurdu.
Şimdilik çekimser kaldım.

Bu dolandiricilik olaylari genelde kucuk yasdaki arkadaslardan yada buyuk yasta ama akli kucuk olan arkadaslarin tarafindan geldigi icin bi caydiriciligi tam olarak olmasada kucuk bir etkisi olabilir ucretli olmasinin.Ayrica Ucreti yatiracagi isim so isim banka vs bilgileri,alacagi uyelikle iliskilendirilecegi icin,Bir dolandiricilik olayinda karsi taraf yani hakli tarafa butun bilgileri verilebilir istenildigi taktirde.Bu gibi bazi seyler var aklimda ama bakalim sonuca gore bunlarda daha net olarak belirlenir.

---------- Mesaj saat 15:57:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:55:53 civarında gönderildi. ----------

1-Cocuk Esirgeme Kurumu
2-Mehmetcik Vakfi
3-Turk hava Kurumu
4-Losemi Vakfi

buralara para yatacaksa eğer cok mantıklı bir sistem olur bu :)

Yatacaksa degil bizzat bu isin pesinde ben olup herseyi ile sizlere bilgisini aktaracak evraklari gostereck ve takip edecek kiside ben olacagim.Sirasi ile ayin belli gunlerinde yada her ay basinda elde edilen gelir oldugu gibi Havale yapilip gerekli bilgilendirmeler yapilacak tarafimdan size.

Konuyu tekrar oku dostum nedemek istedini bende anlmadım.

bu forum zengınlerle dolu forum degıl
bızde para olsa bız gıderız zaten o kurumlara bagıs yapmaya foruma uye olmaya ne gerek var. forumun cogu ogrencı dolu turklerde olmazsa olmaz zaten her açık bulunan yerden faydalanmaya calısılıyo.
eğer bunun tek amacı belırtılen kurumlara bağış yapmaksa parası olan gıtsın yapsın forumu ucretlı yapmaya ne gerek var kaldıkı ben o şeylere kesınlıkle ınanmıyorum sadece burası ıcın degıl genel konusunuyorum bagıs tı bılmemneydı bana boş gelıyor. eğer cok bagıs yapmak ısteyen varsa gıtsın çalısıyosa maasının yarısını her ay bagıs yapsın

bizde zaten para yok öğrencı adamız umarım acıklayıcı olmustur.
ama ılla ucretlı olcak dıyosanız onada saygı duyarız yapıcak birşey yok ben fıkrımı beyan ettım.

işin içine para girdimi 40 yıllık arakadaşlıklar bile bozuluyor malesef.

Hayır işi, çok güzel bir düşünce, ama sırf üyelik paralı olması bence dez avantaj.

Bana göre kötü yanları

*para verdim karşılığını fazlasıyla isterim olacak, buda paylaşımı değilk aç gözlülük yaratacak. Forumun kurulma amacı yardımlaşma, işin içine para girdimi bu ticaret olur....

*forumu yeni üye olanların bir çoğu illaki dengesiz bir hareket yapar, adam para yatıracak ilk konusunu açacak dirak ban. dakika 1 gol 1 gibi olacak.

*bağış, adı başında gönüllü yapılan bir iştir. Forum paralı olunca bu zorlama gibi birşey olacak.

buna benzer vs.. olumsuzluklar.

nasıl birşey yapılabilir?

*madem foruma yeni üye olacak olan kişilerden para alınacak. şöyle bir uygulama yapılabilir.

1-ödediği miktar kadar e-kitap veya görsel eğitim seti verilebilir.

*bu seviye seviye fiyatlandıralabilir (başlangıç) (orta) (ileri) seviye olarak.

2-paralı üye olanlara özel paket bilgiler verilebilir. (seo,kullanılan araçlar,kullanılan programlar vs...)

buna benzer ek avantajlar olabilir.

eski üyelerde forum emektarları ve forumu bugünlere getiren arkadaşlar olduğu için üyeliklerinin başında derecelendirme olabilir. (yeni üyelerle eski üyeleri birbirinden ayırmak açısından rütbelendirme gibi bişey)

fikir güzel ama iyileştirme yapılması gerektiğini düşünüyorum.

şu hali ile üyelik paralı olmasın diyorum ben.

Bu dolandiricilik olaylari genelde kucuk yasdaki arkadaslardan yada buyuk yasta ama akli kucuk olan arkadaslarin tarafindan geldigi icin bi caydiriciligi tam olarak olmasada kucuk bir etkisi olabilir ucretli olmasinin.Ayrica Ucreti yatiracagi isim so isim banka vs bilgileri,alacagi uyelikle iliskilendirilecegi icin,Bir dolandiricilik olayinda karsi taraf yani hakli tarafa butun bilgileri verilebilir istenildigi taktirde.Bu gibi bazi seyler var aklimda ama bakalim sonuca gore bunlarda daha net olarak belirlenir.

---------- Mesaj saat 15:57:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:55:53 civarında gönderildi. ----------

Yatacaksa degil bizzat bu isin pesinde ben olup herseyi ile sizlere bilgisini aktaracak evraklari gostereck ve takip edecek kiside ben olacagim.Sirasi ile ayin belli gunlerinde yada her ay basinda elde edilen gelir oldugu gibi Havale yapilip gerekli bilgilendirmeler yapilacak tarafimdan size.

Abi o zaman ben sıze baska teklıfle gelıyım madem cok bagıs yapmak ıstıyosunuz forum yıne davetıye sıstemlı yada dırek acık forum halıne gelsın bir kategorı olusturun bağış yapmak ısteyenler bağışını yapsın parası olmayan adamı zor durumda bırakmaya ne gerek var
öbür türlü bunun adı kısaca

fakir to fakir yanı yanlısmıyım

---------- Mesaj saat 16:02:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:00:40 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşın demek istediği "kimse sizden bir çıkarım yok demesin " anlamına getiriyor. Arkadaşım bu üyelik paraları yönetime gitmiyor konuyu okudun mu ?

okudumda herkez bagıs yapmak zorundamı resmen bu sıstemın mantıgı okuldakı gıbı
okul zorla para alırl sizden makbuzada gönüllü bagıs yazarlar parası olmayanlar ne yapsın kardesm acılsın bı kategorı bagıs yapmak ısteyenler bagıs yapsın zorla bağışmı olur.

bu forum zengınlerle dolu forum degıl
bızde para olsa bız gıderız zaten o kurumlara bagıs yapmaya foruma uye olmaya ne gerek var. forumun cogu ogrencı dolu turklerde olmazsa olmaz zaten her açık bulunan yerden faydalanmaya calısılıyo.
eğer bunun tek amacı belırtılen kurumlara bağış yapmaksa parası olan gıtsın yapsın forumu ucretlı yapmaya ne gerek var kaldıkı ben o şeylere kesınlıkle ınanmıyorum sadece burası ıcın degıl genel konusunuyorum bagıs tı bılmemneydı bana boş gelıyor. eğer cok bagıs yapmak ısteyen varsa gıtsın çalısıyosa maasının yarısını her ay bagıs yapsın

bizde zaten para yok öğrencı adamız umarım acıklayıcı olmustur.
ama ılla ucretlı olcak dıyosanız onada saygı duyarız yapıcak birşey yok ben fıkrımı beyan ettım.

işin içine para girdimi 40 yıllık arakadaşlıklar bile bozuluyor malesef.

Hayır işi, çok güzel bir düşünce, ama sırf üyelik paralı olması bence dez avantaj.

Bana göre kötü yanları

*para verdim karşılığını fazlasıyla isterim olacak, buda paylaşımı değilk aç gözlülük yaratacak. Forumun kurulma amacı yardımlaşma, işin içine para girdimi bu ticaret olur....

*forumu yeni üye olanların bir çoğu illaki dengesiz bir hareket yapar, adam para yatıracak ilk konusunu açacak dirak ban. dakika 1 gol 1 gibi olacak.

*bağış, adı başında gönüllü yapılan bir iştir. Forum paralı olunca bu zorlama gibi birşey olacak.

buna benzer vs.. olumsuzluklar.

nasıl birşey yapılabilir?

*madem foruma yeni üye olacak olan kişilerden para alınacak. şöyle bir uygulama yapılabilir.

1-ödediği miktar kadar e-kitap veya görsel eğitim seti verilebilir.

*bu seviye seviye fiyatlandıralabilir (başlangıç) (orta) (ileri) seviye olarak.

2-paralı üye olanlara özel paket bilgiler verilebilir. (seo,kullanılan araçlar,kullanılan programlar vs...)

buna benzer ek avantajlar olabilir.

eski üyelerde forum emektarları ve forumu bugünlere getiren arkadaşlar olduğu için üyeliklerinin başında derecelendirme olabilir. (yeni üyelerle eski üyeleri birbirinden ayırmak açısından rütbelendirme gibi bişey)

fikir güzel ama iyileştirme yapılması gerektiğini düşünüyorum.

şu hali ile üyelik paralı olmasın diyorum ben.

iste anket'deki esas amacda bu arkadaslar.Kisa degil genis dusunerek ,bizlerin aklina gelmeyen ama sizlerin aklina gelen kisa veya uzun vadeli sonuclarini ortaya dokmek,bunu tartismak ve bu sonuca gore karar almakdir.Dediklerinizde dogruluk payi yuksek katilmiyorum degil sizlere.

Sahsen benim kendi firkime gelecekse hem evet hem hayir da gidip geliyorum cunki genis ve ele alinmasi gereken onemli bir konu.Olan var olmayan var,kazanan var kazanmayan var,bagisda olsa gonullu yada gonulsuz zorla bagis yaptirma gibi durumlar varki bende bunu sizinle paylasmak istedim.

Hepinizin kararlarina fikirlerine saygim sonsuzdur.insallah hep birlikde guzel bir karar veririz.

Bence mantıklı. Daha elit, bildiğinin, paylaşımın ön plana çıktığı bir ortam oluşur. Hatta bana kalırsa 20-30 lira değil çok daha yüksek bir meblağ belirlenebilir. Veya 3 aylık 50-100 lira gibi bir sistem olabilir. Bir kere 20 lira verilmesi bu sistemin getirilmesiyle amaçlanan şeyleri gerçekleştirebilmek için yeterli bir meblağ değil. Bu devirde 20 lira para değil. İki paket sigara, iki öğün yemek parası.

Ayrıca gelirlerin bahsi geçen kurumlar yerine direk elden ihtiyacı olan kişilere verilmesini, nakit olarak değil de erzak, giysi-kıyafet olarak verilmesi taraftarıyım. O kurumlara yapılan bağışlar kimin cebine giriyor belli değil, en yakın örneği de Deniz Feneri.

Ankara'da, İstanbul'da ciddi manada sıkıntı çeken birçok aile var. Erzak alınıp verilebilir, giysi-kıyafet alınıp verilebilir, mobilya alınıp verilebilir. O insanların mutluluğunu gördükten sonra daha anlamlı bir iş yapıldığı da hissedilir diye düşünüyorum. İnternet bankacılığından para yatırıp dekontu görmek mi daha iyi, yoksa o insanların mutluluğunu mu? Direk nakit olarak verilmemesini söylememin nedeni de farklı amaçlar için kullanılabilir olmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri