ANKET: Ytpara.com Parali Uyelik Sistemi...

Parali Uyelik Olsun Mu ?

• EVET Olsun.

Oy: 0 0,0%
  • HAYIR Olmasin.

• Kararsizim..

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.. Frm da adamı banlıyorum 20 dk sonra yeni üyelikle girip bana küfrediyor... Ya da dolandırıcılık yapıyor şikayet ediyorsunuz ilgilenip uzaklaştırıyoruz, yarın tekrar aramızda farklı bir nickle bir başkasının canını yakıyor...

Kusura bakmayın ama , çok mantıklı olmadı bu , eğer ben bir dolandırıcı olsaydım 10 defa da , 100 defa da parayı verir , işime bakardım . keza küfretme olayında da durum böyle , bu bir çözüm değil , belki belli bir dereceye kadar azaltır ama o da çok az , bu değişikliik bu tür olayları engellemez.

İLK OLARAK
öncelikle ilk olarak konuyu gördüğümde önyargılı olup herşeyin free olmasını düşündüm ve hayır ı işaretledim sonra daha etraflıca düşündüm ilk bu işe başlarken musleranın videolarıyla başladım konularını defalarca okudum ondan birşeyler örendim saatlerce yorumlarını dinledim izledim birşeyler örendim vay be dedim adam birşeyler öretmek için çırpınıyor etrafta doru düzgün kaynak yok herkes yutuptan para kazanmayı blogtan bloga kopyalayıp yapıştır yapmış ortada bi yutuptan para kazanma safsatası dolanıyor bütün bloglarda evet kazanılıyor ama nasıl kimse çıkıp doru düzgün anlatmamış bu sebepten para olsa ve bu parada musleranın cebine gitse gocunmazdım HELAL OLSUN diyorum iyi kötü o videolarla başladık paralarda kazandık teşekkürler bu foruma emeği geçen herkese

ama yine kimse bu paraya göz dikmiyor hayr yapılacağı söyleniyor ve bu para ile iyilik düşünülüyor buna da tebrikler gerçekten

İKİNCİ OLARAK
ilk düşündüğümde olmasın dedim free olsun dedim ama paralı da olabilir cüzi bir miktarda olursa herkes katkıda bulunabilir diye düşünüyorum ve forumunda kalitesi artar diye düşünüyorum

destekliyorum hayırlı olsun

Kusura bakmayın ama , çok mantıklı olmadı bu , eğer ben bir dolandırıcı olsaydım 10 defa da , 100 defa da parayı verir , işime bakardım . keza küfretme olayında da öyle , valla bu bir çözüm değil , belki belli bir dereceye kadar azaltır ama o da çok az , bu değişikliik bu tür olaylar için çözüm değil yanii .

Yazılan o kadar şey içerisinde sadece bunu dikkate alman garip geldi...

Fakat ben burada şunu dile getirmek istiyorum!

Çoğu frm kullanıcısının günlük rutini, frm a girmek, varsa 1 soruları konu açıp cevap beklemek, ya da birisinin sorduğu soruya ellerinden geldiğince cevap vermek! Yani bazı üyelerimiz dışında (%10 unu geçmez) frm üyeleri en fazla 1 saat burada vakit geçirip işlem yapıyorlar!

Yönetici ve mod arkadaşlar günde 6 saatlerini hiçbir maddi yada manevi karşılık beklemeden frm a ayırıp diğer kullanıcıların sorunlarını gidermek için harcıyorlar!

Sence yöneticilerin de insan olduğu, ve bu arkadaşların uğraştığı şeyleri bir nebze azaltabileceği düşünülmüş olabilir mi?

Bunun yanı sıra emin ol banlanan kişi 2. üyelik alamayacak bu konuda da gönderek kişinin hesap bilgileri ve kimlik bilgileri kayıt altına alınacağı için, her üye alımında bir başkasının hesabından para göndermesi gerekecek...

Umarım cevap seni tatmin etmeye yeterli olmuştur!

Biri r10 dan örnek vermiş o adamlar gibi bizde üyeliği 70 dolara satıp parasını rakı sofrasında mı ezseydik? öyle yapsaydık daha da yaranırdık gibime gelmeye başladı...

Frm da adamı banlıyorum 20 dk sonra yeni üyelikle girip bana küfrediyor... Ya da dolandırıcılık yapıyor şikayet ediyorsunuz ilgilenip uzaklaştırıyoruz, yarın tekrar aramızda farklı bir nickle bir başkasının canını yakıyor...

R10 konusunu bu konuda ben yazdığım için bana cevaben yazmışsın sanırım bu yazıyı.
Ben orda, dolandırlmak isteyen adam gelir yine dolandırır demek için yazdım.
Daha oy bile vermedim ankete, Benden para alınmayacak, gidip Paralı olsun işaretler geçerim.
En kolayı zaten oy vermek fakat ben kararsız kaldım.

--

Birde şu klon üyeliklere değinelim yeri gelmişken.
Bu foruma 1 arkadaşımı bile üye yapamadım ama seninde dediğin gibi birçok kişi multi üyelik alıp, birden çok banlanıyor.
Bundan birkaç ay önce Arkadaşıma Davetiye attım, davetiye gitmedi.

Geçenlerde üyelik açıktı, üye oldu Onaylanmadı.
2 Admine Pm attım, üyeliği yine onaylanmadı.

Ama en basit örnek olarak forumdan sınırsız banlanan Gürkan var.
Adamın en az 4-5 niki banlanmıştır.
Bazı kişiler foruma kolayca üye olabiliyorken, bazı kişiler nedense üye olamıyor.

Birde bu Ban konularında Forum Modları yetersiz kalıyor.
Online olsalar bile şikayet edilen konulara geç cevap veriyorlar, bakıyorlar bakmıyorlar vs. . .

Bence mantıklı bir sistem olur gereksiz adamlar ayrılmış olur forumdan
sadece yeni üyelere değil mevcut üyelerede uygulanması gereken bir sistem

Gayet mantıklı bence. Sonuna kadar destekçisiyim.Ödediğimiz 10 20 tl den kimse bişey kaybetmez ama aylık 500 lira toplansa bile yeni üyelerden güzel bir kaynak olur ki ytparanın bir farkı var.

ELDE EDİLEN PARA FORUM YÖNETİMİNİN CEBİNE DEĞİL HAYIR İŞİNE GİDİCEKKK.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hatta şöyle bişey yapalım bayram öncesi 1 kurbanda biz lösev'e keselim herkes 15 lira verse bayram öncesi 50 kişiden 1 kurban parası çıkar.

Bende paralı olmasını her zaman savundum.Aslında en başta üyeliğin kapatılmasını istedim belki içinizde karşı çıkan olacak ama normal forum modunda olduğu zaman herkes üyelik alıyor istediği zaman ve bir çok sorun çıkıyor.Ayrıca zaten para hayır kurumlarına gidecek.Ama miktar ucuz olmasın 10 tl vs gibi.Neden derseniz 10 tl olursa Serkan'ın dediği bir çok şey boşa gider.Mesela adam biriyle tartıştı 10 tl sigara parası yine üyelik alıp tekrar kaldığı yerden küfürlere devam eder.Miktar fazla olmalı ki insanlar gerçekten üyeliğinin değerini bilmeli (100 tl) gibi

kararsız olarak oy verdim ama cüzi bir miktar olabilir vede şuanki üyelere msj sayısı veya başka bir şeye göre davetiye sistemi oluşturabilir şahsi düşüncem bu yönde

R10 konusunu bu konuda ben yazdığım için bana cevaben yazmışsın sanırım bu yazıyı.
Ben orda, dolandırlmak isteyen adam gelir yine dolandırır demek için yazdım.
Daha oy bile vermedim ankete, Benden para alınmayacak, gidip Paralı olsun işaretler geçerim.
En kolayı zaten oy vermek fakat ben kararsız kaldım.

--

Birde şu klon üyeliklere değinelim yeri gelmişken.
Bu foruma 1 arkadaşımı bile üye yapamadım ama seninde dediğin gibi birçok kişi multi üyelik alıp, birden çok banlanıyor.
Bundan birkaç ay önce Arkadaşıma Davetiye attım, davetiye gitmedi.

Geçenlerde üyelik açıktı, üye oldu Onaylanmadı.
2 Admine Pm attım, üyeliği yine onaylanmadı.

Ama en basit örnek olarak forumdan sınırsız banlanan Gürkan var.
Adamın en az 4-5 niki banlanmıştır.
Bazı kişiler foruma kolayca üye olabiliyorken, bazı kişiler nedense üye olamıyor.

Birde bu Ban konularında Forum Modları yetersiz kalıyor.
Online olsalar bile şikayet edilen konulara geç cevap veriyorlar, bakıyorlar bakmıyorlar vs. . .

Ytpara.com detay...

Konular: 10.586, Mesajlar: 115.916, Üyeler: 3.976, Aktif Üyelerimiz: 1.723

Sence yetişemiyor olabilir miyiz?

Ytpara.com detay...

Konular: 10.586, Mesajlar: 115.916, Üyeler: 3.976, Aktif Üyelerimiz: 1.723

Sence yetişemiyor olabilir miyiz?

Yeri geliyor yetişemiyorlar.
Ben bunu ilk kez yazmadım.
Ama tek ben söyleyince tabi şimdi itiraz edilebilir.
Çok fazla üye online değil bir anda yüzlerce konuda açılmıyor ama kapatılması gereken öyle gereksiz konular oluyorki, 1-2 saat ana sayfada kalabiliyor.

Yeri geliyor yetişemiyorlar.
Ben bunu ilk kez yazmadım.
Ama tek ben söyleyince tabi şimdi itiraz edilebilir.
Çok fazla üye online değil bir anda yüzlerce konuda açılmıyor ama kapatılması gereken öyle gereksiz konular oluyorki, 1-2 saat ana sayfada kalabiliyor.

Dimi...

[MENTION=291]Triqalx[/MENTION] hocam , tüm yazınızı okudum ve " Yazılan o kadar şey içerisinde sadece bunu dikkate alman garip geldi... " dediğiniz kısım bana saçma geldi hepsi bu ,
Ayrıca ;
Çoğu frm kullanıcısının günlük rutini, frm a girmek, varsa 1 soruları konu açıp cevap beklemek, ya da birisinin sorduğu soruya ellerinden geldiğince cevap vermek! Yani bazı üyelerimiz dışında (%10 unu geçmez) frm üyeleri en fazla 1 saat burada vakit geçirip işlem yapıyorlar!

Yönetici ve mod arkadaşlar günde 6 saatlerini hiçbir maddi yada manevi karşılık beklemeden frm a ayırıp diğer kullanıcıların sorunlarını gidermek için harcıyorlar!

Sence yöneticilerin de insan olduğu, ve bu arkadaşların uğraştığı şeyleri bir nebze azaltabileceği düşünülmüş olabilir mi?

??

Hocam Ne alaka diyemeden edemiyeceğm !

İşte oluyor, olmuyor değil ama bunun yöntemide, forumu paralı hale getirmek değil herhalde.
Burdaki yorumlarıda görünce oyumu Hayır vermeye karar verdim.
Çıkacak sonuç herkese hayırlı olsun.

Kesinlikle oyuna saygım var! Zaten anketin açılmasına bir neden de bu oylama!

Bana kalırsa yani kişisel fikrim frm un tamamen üyeliğe kapatılması...

Mevcut üyelerle ilerlesin, bir yanlışı olan tekrar üye olamayacağı için sorun çözülmüş olur...

Buda bir çözüm...

---------- Mesaj saat 18:22:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:20:14 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=291]Triqalx[/MENTION] hocam , tüm yazınızı okudum ve " Yazılan o kadar şey içerisinde sadece bunu dikkate alman garip geldi... " dediğiniz kısım bana saçma geldi hepsi bu ,
Ayrıca ;

??

Hocam Ne alaka diyemeden edemiyeceğm !

Dostum problemimiz de burda ya...

Baktığımız noktalar farklı olunca, gördüğümüz şeyler de farklı oluyor...

Ama kesinlikle bu konuda gereksiz, ankette!

Kimisi derki... Frm a bak yönetim üyeye danışıyor fikir alıyor!
Kimisi derki... Minareye kılıf arıyorlar...

Dedim ya baktığın yerle alakası var!

[MENTION=291]Triqalx[/MENTION] Haklısınız , Baktığımız noktalar farklı olunca, gördüğümüz şeyler de farklı oluyor..

İşin hayır kısmından bakmak daha mantıklı bence. Onca kişi toplanmış binlerce lira kazanıyor. O paradan 3 - 5 hayır etmek, sadaka niyetine vermek çok makbule geçer bence Allah katında. Sonuçta onu da Allah rızası için yapıcaz. Hem maddi, hem manevi daha da yarar sağlayacağına inanıyorum. Sadaka bereketi de, ömrü de uzatır unutmayın. Ha forum boyutundan bakacak olursak, gayet de mantıklı olur. Zaten Youtube ile para kazanma diye birşey olduğunu öğrenen ve sağda solda biraz araştırığ işin gerçeklik payının ne kadar çok olduğunu anlayan birisi, 10 TL vermekten çekinmez. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
Ayrıca sen üyesin tabi, boş boş konuşuyorsun, yeni gelenler verecek parayı falan diyecek olacaktır. İlk ödememi aldığımda mebla ne kadar olursa olsun ( tahmini 200 tl yi geçmez :) ) 20 TL Bağış yapacağımı buradan söyleyeyim. Bizde söz namustur.

Kesinlikle oyuna saygım var! Zaten anketin açılmasına bir neden de bu oylama!

Bana kalırsa yani kişisel fikrim frm un tamamen üyeliğe kapatılması...

Mevcut üyelerle ilerlesin, bir yanlışı olan tekrar üye olamayacağı için sorun çözülmüş olur...

Buda bir çözüm...

Yönetici olarak sadece forum açısından bakıyorsun.
Bende yöneticilik yaptım forumlarda.
Yeni gelecek üyelerinde forumda yeni bilgiler paylaşacağını unutuyorsun.
O zaman kapatılsın üyelikler 10k üye günde yaklaşık her saat Onine 200 üye ile forum kalsın.
Forumda 200-300 kişide banlandı dersek o zaman forumda üye kalmaz.

üyelik paralı olursa banlanma durumları nasıl olacak ?

Yönetici olarak sadece forum açısından bakıyorsun.
Bende yöneticilik yaptım forumlarda.
Yeni gelecek üyelerinde forumda yeni bilgiler paylaşacağını unutuyorsun.
O zaman kapatılsın üyelikler 10k üye günde yaklaşık her saat Onine 200 üye ile forum kalsın.
Forumda 200-300 kişide banlandı dersek o zaman forumda üye kalmaz.

Atalarımızın bir sözü var frm kültürüne uygun olmadığı için yazamıyorum...

Sizin çözüm öneriniz ne?

Biz onlarıda almak için açtık zaten bu konuyu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri