Aöf sınav

Hocam aysını bende yaptım saat 9:30 daki sınavdan çıkar çıkmaz internet kafe aramaya başladım :D

Hiç belli olmaz inzibatlar kapıya dayanır :D Askerlik şubesine git bi görüş kağıt veriyolar tecil süresiyle alakalı zaten. Umarım 2 yıl olayı gerçek değildir yoksa her an kapı çalabilir :eek::eek::eek::eek:

2 sene üst üste kaldığında çağırmıyorlar değil mi hocam ? Önce den öyleymiş de , benim tecil 2017 e kadardı aöf e girince şubat 2016 a düşmüş.Mail attım Aöf e "Askerlik tecil işlemleri askerlik şubelerince yürütülmekte olup öğrencinin Güz ve Bahar Dönemlerinde kayıt yeniletip, yeniletmediğine bakılmaktadır. Buna göre tecil hakkının devam edip etmediği askerlik şubelerinin takdir ve yetkisindedir." dedi şimdi kesin tecil ediyorlar değil mi pat diye almasınlar :D

Yok hocam ben baktım araştırdım SINIFTA istediğin kadar kalabiliyorsun tabiki yaş sınırı 29. Ben tecil sorgulattım 2018'de bitiyor benim tecil bittikten sonra her yıl hala 1.sınıf tekrar ediyorsam öğrenci kağıdımı götürüp erteletiyormussun cok arastırdım o yüzden sınavlara gitmedim :D

Yok hocam ben baktım araştırdım SINIFTA istediğin kadar kalabiliyorsun tabiki yaş sınırı 29. Ben tecil sorgulattım 2018'de bitiyor benim tecil bittikten sonra her yıl hala 1.sınıf tekrar ediyorsam öğrenci kağıdımı götürüp erteletiyormussun cok arastırdım o yüzden sınavlara gitmedim :D

Yani 29 yaşına kadar 2 yıl üst üste kalsakta problem yok tecil yönünden :D Teşekkürler hocam :D

Yani 29 yaşına kadar 2 yıl üst üste kalsakta problem yok tecil yönünden :D Teşekkürler hocam :D

Yok hocam harcını her dönem yatırdıktan sonra 29 yaşına kadar sıkıntı yok çok araştırdım bende. Sadece 4yıllık açıköğretimde 7veya8 yıl sonra her sene öğrenci belgesi istiyor askeriye bu böyle 29 yaşına kadar gidiyor araştırırsan google amcada görürsün :) bende araştırdım baya bi

2 sene üst üste kaldığında çağırmıyorlar değil mi hocam ? Önce den öyleymiş de , benim tecil 2017 e kadardı aöf e girince şubat 2016 a düşmüş.Mail attım Aöf e "Askerlik tecil işlemleri askerlik şubelerince yürütülmekte olup öğrencinin Güz ve Bahar Dönemlerinde kayıt yeniletip, yeniletmediğine bakılmaktadır. Buna göre tecil hakkının devam edip etmediği askerlik şubelerinin takdir ve yetkisindedir." dedi şimdi kesin tecil ediyorlar değil mi pat diye almasınlar :D

Benim askerlik 31/12/2022 tarihine ertelenmiş ya "AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 31/12/2022 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR." mailde ücreti yatırırsanız tecil ederler diyorlardı ilginç :D Neyse sınava da bir şey kalmadı şurda herkese başarılar :D

Hic kitap almadan, hic test cozmeden sadece kaydolarak aof isletme lisans bitirdim. Orgunde on lisans okumustum cok zordu. Açıköğretime direk 3.siniftan basladim ve cok kolay geldi bana.

Sınav giriş yerleri açıklanmış geçen sınavla aynı yere gelmiş 2 side böyle mi oluyor hep ?

Sınav giriş yerleri açıklanmış geçen sınavla aynı yere gelmiş 2 side böyle mi oluyor hep ?

Keşke öyle olsa. Saçma sapan okul dağıtımı yapıyorlar. 4 sınavım var ve Ayrancı, Dikmen, Kızılay, Altındağ ilçelerine dağıtmış. Çok salak saçma iş yapıyorlar.

Benim askerlik 31/12/2022 tarihine ertelenmiş ya "AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 31/12/2022 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR." mailde ücreti yatırırsanız tecil ederler diyorlardı ilginç :D Neyse sınava da bir şey kalmadı şurda herkese başarılar :D

oha iyi tecil yapmışlar benim 31/12/2018 sana nasıl 7 yıl tecil yapmışlar

Sınava girecek arkadaşlara başarılar.Vize notlarını düzelticez inşAllah :D

Hacım doğru çalışmadım malesef ya bölüm iktisat 6 ders var matematiksel iktisat,para teorisi nasıl geçicem bilmiyorum diğerlerini bakarız.

Vallahi hocam ben işletme 1. sınıfım hiç bakmadım sınava girdim 2 ders kötü birisi matematik . Daha önce Murat yayınları çıkmış sorular almıştım bir baktım hepsi değiştirilmiş şekilde var şok oldum.Bu sınava çalıştım bakalım ne olacak.

Sınava girceklere başarılar dilerim inşallah hepimiz geceriz :)

Başarılar arkadaşlar. Kocaeli'de mükemmel kar var şimdiden yollar kapandı bakalım sabahın köründe kalkıpta nasıl gideceğim düşünüyorum. Bu arada sınava telefonu ile giren varmı kapalı olsa sorun teşkil eder mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri