Aralık & Kasım Ayı Toplu Adsense Banlanmaları

mailde yazar, yeni mi oldu onu merak ettim

Hocam adsenselere giriş yapamıyorum ben onun bunun adına en sağlam şekilde çalışıp banlıyabiliyorlar.

Adsense abi eşleşen bile yemiyeceksin bu kadar açık ve net.Dersen yemiyorum 3-4 ay o zaman çalış.Heleki operasyon vaktinde bir kanalın var o kanalı ne yapıp edip uyarılı gömdürüyorlar.
[MENTION=27444]Apoled[/MENTION] Hocam saat 00:18 gitmiş ):

Son düzenleme:
Az önce kontrol ettim daha bu ay pinini girdiğim 4 haneli rakam kesinleşen adsensem banlanmış. Mail 6 saat önce gelmiş.

bu firtına dinmez arkadaşlar. partnelerden uzaklaşan herkes adsenseye yumuldu. youtube yer mi. kaç aydır yemediğini ispatladı. kimse son ay son robot saldırısı faln demesin.

dün kanal takipten tarama yaptm ve tüm videoların para kazanmasını görünce anladm ve teyit ettim tüm adsenselerim gene banlanmış bu seferkiler diğer banlardan farklılığı vardı önceki banlarda önce adsensenin youtube kanalını spama atıyor snra adsense banlanıyordu forumda bu olay çok konuşuldu bazı çözüm bulduğunu söyleyenler vardı ve beklenen oldu algoritma değişikliğine gittiler ve adsensenin olduğu youtube kanalı hala açık ve adsenseler kapandı

Şunu Bir Kez Daha iyi Anladık ki "Google Harbiden MOTORMUŞ" :)

Hocam 200 altındaki adsenselerde ban yok.200 üstündeki 3 haneli 4 haneli 5 haneli v.s banlıyorlar forumca yastayız.Hocam şu kanıdayım.

Burda en önemli olay kanallarda kırmızı dünya engeli,sarı dünya engeli,görüntü eşleşeni,ses eşleşeni dahil o kanal öle bir uyarı yemisse.Malesef banlıyorlar benim 1 adsense eşleşen gitti.Kanal telifli yada topluluk uyarılı kanalsa zaten hiç demiyorum.Burda en önemli olay spamsa spam ama uyarı yemiyeceksin.

Videoyap hocamla aynı mantalitede çalışıyorum.Az kanalsa az kanal 100lerce kanal arasında en iyisi en uyarısı olmayı seçiyorum.Dikkatlice bağlıyorum az kanal az video kanallar eskiyor hatta adsenseler değişik değişik kişiler adına ve onların kendi pc gittim kanal bağlıyorum olay şu .Tek fark ben telifli dizi,çizgi,film vs kategorilerde çalışırken o amatör çalışıyor tek uyarı almıyor.En önemli kural bu hocam.

Spam yöntemini değiştirmek lazım amatör video ise amatör video onuda özgün tarzda yapcaz.Başka birşey gelmiyor aklıma ):

Hocam 200 altındaki adsenselerde ban yok.200 üstündeki 3 haneli 4 haneli 5 haneli v.s banlıyorlar forumca yastayız.Hocam şu kanıdayım.

Burda en önemli olay kanallarda kırmızı dünya engeli,sarı dünya engeli,görüntü eşleşeni,ses eşleşeni dahil o kanal öle bir uyarı yemisse.Malesef banlıyorlar benim 1 adsense eşleşen gitti.Kanal telifli yada topluluk uyarılı kanalsa zaten hiç demiyorum.Burda en önemli olay spamsa spam ama uyarı yemiyeceksin.

Videoyap hocamla aynı mantalitede çalışıyorum.Az kanalsa az kanal 100lerce kanal arasında en iyisi en uyarısı olmayı seçiyorum.Dikkatlice bağlıyorum az kanal az video kanallar eskiyor hatta adsenseler değişik değişik kişiler adına ve onların kendi pc gittim kanal bağlıyorum olay şu .Tek fark ben telifli dizi,çizgi,film vs kategorilerde çalışırken o amatör çalışıyor tek uyarı almıyor.En önemli kural bu hocam.

Spam yöntemini değiştirmek lazım amatör video ise amatör video onuda özgün tarzda yapcaz.Başka birşey gelmiyor aklıma ):

kanalda 2 tane topluluk var ve içinde yüksek 4 hane var fakat kapanmadı, bence tek adsense tek kanal çalışmada çare ve adsenseye başka kanal bağlamayacaksın

kanalda 2 tane topluluk var ve içinde yüksek 4 hane var fakat kapanmadı, bence tek adsense tek kanal çalışmada çare ve adsenseye başka kanal bağlamayacaksın

Hocam bence yanlış düşünüyorsun.Şimdi ben çoğunluğu göze alırım azınlığı değil %95 kişinin başına gelmişse %5 başına gelmiyebilir.Forumda var 39 bin üye çoğu kişinin başına geliyor olay bu benim dediğim malesef doğru.

Hocam benim adsense öle idi bence öle ama sen azınlıktasın ama diğer binlerce kişi öle değil.Millet bunu anlasın.Uyarı dahi yemiyeceksiniz yada yerseniz senin gibi eğer şanslılarsa banlanmaz :)

Ayni pcden girdigim 7 adsense hesabindan 4 tanesi banlanmis dun aksam saatlerinde . Kalan 3 adsensenin birinde 4 hane kesinlesen var ve icinde 4 5 adet kanal topluluktan kapanmisti silmemistim kanallari . Digeri kesinlesen 3 hane 500 ustu digeride 200 alti

Bi kac tane vdsden girdigim adsenseler saglam ama pinsiz onlar

Adsenseyi açmak için kendi telefonumla etrafı çektiğim bir videolu youtube kanalı vardı. Sadece o kanal bağlıydı o adsense bile banlandı.

Son düzenleme:
Bugün pinsiz ve banka bilgisi girilmemiş adsenselerim de banlanmış

Ne Yazık ki Söylediklerine Tamamen Katılmıyorum. Evet Mutlaka Çalışma Şeklinin Etkisi Vardır Bu Kapanmalara. Asıl Önemli Soru Neden Bu Dönem de Bu Kadar Ağır Yaptırımlar Uyguluyor? Bu Spamdan Para Kazanma Olayı 3-4 Senedir Var Olan Bir şey. Bugüne Kadar Herşeye Göz Yuman Google, Şimdi Neden Bu Kadar Milletin Gözünün Yaşına Bakmadan Neşteri Vuruyor? Bunun Cevabı da Sanırım Her Ne Kadar Kendi Kabul Etmesede Seninle Aynı Mantalite ile Çalıştığın Arkadaşta! ;)

Bu Arada Adamlar Özgün Çalışanı Bile Banlamışlar. http://www.ytpara.com/1271288-post76.html

Son düzenleme:
arkadaşlar geçen 2 gün önce pin geldi pini girdim sonra bankayı onaylattım hesaba 4 hane yattı dan sonra 1 gün sonra adsense banlandı.

Ne Yazık ki Söylediklerine Tamamen Katılmıyorum. Evet Mutlaka Çalışma Şeklinin Etkisi Vardır Bu Kapanmalara. Asıl Önemli Soru Neden Bu Dönem de Bu Kadar Ağır Yaptırımlar Uyguluyor? Bu Spamdan Para Kazanma Olayı 3-4 Senedir Var Olan Bir şey. Bugüne Kadar Herşeye Göz Yuman Google, Şimdi Neden Bu Kadar Milletin Gözünün Yaşına Bakmadan Neşteri Vuruyor? Bunun Cevabı da Sanırım Her Ne Kadar Kendi Kabul Etmesede Seninle Aynı Mantalite ile Çalıştığın Arkadaşta! ;)

Hocam banlanmalar her zaman vardı.Geçen sene Eylül ekim ayında banlanmalar oldu çoğu arkadaşın 1-2 adsense darbe yedi.Mayıs 2015 ilk adsense kesinleşip kimse ödeme almadı 2 ay sonra aldı sonra Haziran 2015 güncellemeler quiz darbeler.Youtube bu olaylara ne kadar izin verecekti.Belli bir yere kadar.

Sahte teliften tut flagtan tut sahte izlenimden tut.Tanıdık arkadaşlarımda vardı adam diyor ki 1 hafta izlensin yeter sonra telif gider ama bıraktığı para yeter bu mantıkla nereye kadar giderdi.

Benimde aklıma bazı şeyler geliyor.Söylediklerim dışında ama öyle birşey varsa Allah belalarını versin diyorum başka birşey demiyorum.

Özgün çalışanı banladılar diyorsunda o adam özgün çalışıyormuydu acaba onuda sorgulamak lazım.Ben özgün çalışıyorum sahte izlenip çekiyorum.Onu yapıyorum bunu yapıyorum ama özgünüm.Her zaman çoğunluğu göz önüne al mantıklı olan bu.Burda 1-2 arkadaş ya ben telifli kanal topluluk yedi ama banlanmadı.%95 kesin öle değil ama.Ya ben özgün çalışıyorum herkes şaşırıyor.Ama nasıl çalışıyor onuda sorgulamak lazım işte.1000de 1 arası birşeyler olur oda olabilir.

Ama dediğim gibi ''Benimde aklıma bazı şeyler geliyor.Söylediklerim dışında ama öyle birşey varsa Allah belalarını versin diyorum başka birşey demiyorum.'' İnş bu kapanmalar sadece direk olarak google geliyorlar herşeyi ile birlikte ama.

Son düzenleme:
Hocam banlanmalar her zaman vardı.Geçen sene Eylül ekim ayında banlanmalar oldu çoğu arkadaşın 1-2 adsense darbe yedi.Mayıs 2015 ilk adsense kesinleşip kimse ödeme almadı 2 ay sonra aldı sonra Haziran 2015 güncellemeler quiz darbeler.Youtube bu olaylara ne kadar izin verecekti.Belli bir yere kadar.

Sahte teliften tut flagtan tut sahte izlenimden tut.Tanıdık arkadaşlarımda vardı adam diyor ki 1 hafta izlensin yeter sonra telif gider ama bıraktığı para yeter bu mantıkla nereye kadar giderdi.

Benimde aklıma bazı şeyler geliyor.Söylediklerim dışında ama öyle birşey varsa Allah belalarını versin diyorum başka birşey demiyorum.

Özgün çalışanı banladılar diyorsunda o adam özgün çalışıyormuydu acaba onuda sorgulamak lazım.Ben özgün çalışıyorum sahte izlenip çekiyorum.Onu yapıyorum bunu yapıyorum ama özgünüm.Her zaman çoğunluğu göz önüne al mantıklı olan bu.

Tabiki Vardı Üstad ama Hiç Biri Bu Kadar Ağır Değildi. Sadece Adsense Banlanması Değil ki. Partnerlere Uygulanan Yaptırımlar, Eskisi Gibi Kolay Engel Geçememe, Eskisi Gibi Gmail Açamama vb. Neden Böyle Bir Kıyım ABD, Kanada, Almanya, Rusya Ülkelerinde Yok? Neden Türkiye, Vietnam Gibi Ülkeler de Var? Bunları Sorgulamak Lazım. Herkesin Bu Duruma Gelmesinde Payı Var ama Bunu Hiç Bir Zaman Söylemekten Çekinmedim, En Büyük Pay Bot Sahiplerinin. (Mail Botu, Abone Botu vs.)

Son düzenleme:
Tabiki Vardı Üstad ama Hiç Biri Bu Kadar Ağır Değildi. Sadece Adsense Banlanması Değil ki. Partnerlere Uygulanan Yaptırımlar, Eskisi Gibi Kolay Engel Geçememe, Eskisi Gibi Gmail Açamama vb. Neden Böyle Bir Kıyım ABD, Kanada, Almanya, Rusya Ülkelerinde Yok? Neden Türkiye, Vietnam Gibi Ülkeler de Var? Bunları Sorgulamak Lazım. Herkesin Bu Duruma Gelmesinde Payı Var ama Bunu Hiç Bir Zaman Söylemekten Çekinmedim. En Büyük Pay Bot Sahiplerinin. (Mail Botu, Abone Botu vs.)

Hocam gözünü seviyim.Partnere uygulanan yatırımlar partner şirketleri tepesine binen google az önce konu açtı bir arkadaş mcn şartlarında kapanan kanallarının parasını vermeyecek olan quiz değil google yani youtube.Şöyle düşün bir ülke var.Her bölgesi o ülkenin sorumluluğundadır bir yerde savaş çıktı ben oraya bulaşmayım diye birşey yok.Herşey youtube partnerlerde ama sen o sorumluluğu şirketlere verdin o şirketlerde yapamadı ben o zaman yaparım diyen google youtube.

Hocam kendi ağzınla diyorsun.Türkiye,Vietnam spamın kralını bu ülkeler yapıyor tabi ki bu ülkelerede yaptırım uygulanacak.Sadece ytpara 40.000 üye var ben demiyorum hep spamcı özgüncüde var.Ama çoğunluk spamcı değil mi?40.000 üye kilis nüfusunu geçiyor r10 v.s saymıyorum bile üye olmayan arkadaşlarda var.Bende spam yapıyorum herkes keşke işi adam gibi yapsaydıda.İnan bu işler başımıza 2-3 sene sonra gelirdi.Spamda yapmadıkları pislikler kalmadı milletin şimdi konuşcam yine ya.

Bu ne Arkadaşay Ya 3 aydır gözümüz kör oldu amatörde değiliz en ince şekilde çalışıyoruz adsense banlanıyo yazık günah ya bu iş yapılmaz artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri