Aralık & Kasım Ayı Toplu Adsense Banlanmaları

dostum benim merak ettiğim olay şu : Sen diyorsun ya 4 hane var içinde. Peki bu ayın 11'inde kesinleşmiş olan miktar mı yoksa bu ay içinde şu ana kadar toplam biriken mi?

2 aylık toplamı kardeşim hatta xxxx hane aldm geçen ayın parasını da içerde kaldı geçen ayın parasını alamadım anlıyacagın o aldıgım 4 hanede 2 aylık paranın toplamı

4 Adsense'imden en temizi dün kapanmıştı. Bugün baktığımda bir tane daha kapanmış. Saatini bilmiyorum.

2 aylık toplamı kardeşim hatta xxxx hane aldm geçen ayın parasını da içerde kaldı geçen ayın parasını alamadım anlıyacagın o aldıgım 4 hanede 2 aylık paranın toplamı

anladım dostum sağolasın.

O değil de sen @Apoled ile beraber multi üyelik misin anlamadım ? Soruyu ona sordum ikiniz de cevapladınız :D

Pini tam ne zaman girmiştin ?

pini geldiği gün girdim ertesi gün banka bılgısı gırdım ogün para yattı 2 gün sonra banlandı adsense

---------- Spam Engelliyici 18:50 ---------- Önceki Mesaj 18:50 ----------

anladım dostum sağolasın.

O değil de sen @Apoled ile beraber multi üyelik misin anlamadım ? Soruyu ona sordum ikiniz de cevapladınız :D

ben yanlış alıntı yapmışım pardon :D

Banlanmalar kesinlikle bitti mi ve banlanan adsense kanallarından para kazanması gitmeyen var mı acaba?

Bilenler cevaplasın bari. Adsense işleme girdi ama henüz ödendi maili gelmedi ve otomatik ödeme işleme yazısı mavi olmadı hesap şuan banlansa durum ne olur? Para yalan mı olur, yoksa gelir mi? :D (Ulan kafayı tırlatıcam)

şu bir kesin artık
Bundan sonra ayın 21.ni ödeme gününü beklemekten çok 20 sinde adsense banlanacakmı banlanmayacakmı bunu bekleyeceğiz.
Diğer konuda gördüğüm kadarı ile %60 üstü bu ay banlanma olmuş yine

Bilenler cevaplasın bari. Adsense işleme girdi ama henüz ödendi maili gelmedi ve otomatik ödeme işleme yazısı mavi olmadı hesap şuan banlansa durum ne olur? Para yalan mı olur, yoksa gelir mi? :D (Ulan kafayı tırlatıcam)

hocam siyah ise para yola çıkıo demektir mavi olnca hesapta olur ve bakiyeniz 0 lanır. Sabah 8 den sonrayı bekleyin o zmn belli olur herşey

Banlanmadan işleme girdik sorunsuz.
Hadi hayırlı olsun.
Banlanan arkadaşlara gerçekten geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

tamam banlarsın anlarım. itiraz imkanı bile vermeyen mail atarsın onu da anlarım da ödemeye yarım gün kala banlamak nedir?

tamam banlarsın anlarım. itiraz imkanı bile vermeyen mail atarsın onu da anlarım da ödemeye yarım gün kala banlamak nedir?

Aynen hocam 2 pinli bugün ödeme alıcaktım banladılar 2de pini yola çıkmış 1-2 haftaya gelicek adsenselerimide banladılar.Bu google kurallarını uygulamıyor.Kurallarını uygulayan şirket bile bile ödeme gününe 1 gün kala bilerekten paraların üstüne yatmak için adsenseleri hadi banladın ama banlasa bile ödemeleri yapması lazım.

Google yaptığı kural değil alçaklık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri