powerstorm
Yasaklanmış
Adsense hesabına hiç kanalı bağlı olmayıp, ban yiyen var mı acaba ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dostum benim merak ettiğim olay şu : Sen diyorsun ya 4 hane var içinde. Peki bu ayın 11'inde kesinleşmiş olan miktar mı yoksa bu ay içinde şu ana kadar toplam biriken mi?
2 aylık toplamı kardeşim hatta xxxx hane aldm geçen ayın parasını da içerde kaldı geçen ayın parasını alamadım anlıyacagın o aldıgım 4 hanede 2 aylık paranın toplamı
Pini tam ne zaman girmiştin ?
anladım dostum sağolasın.
O değil de sen @Apoled ile beraber multi üyelik misin anlamadım ? Soruyu ona sordum ikiniz de cevapladınız![]()
anladım dostum sağolasın.
O değil de sen @Apoled ile beraber multi üyelik misin anlamadım ? Soruyu ona sordum ikiniz de cevapladınız![]()
Bilenler cevaplasın bari. Adsense işleme girdi ama henüz ödendi maili gelmedi ve otomatik ödeme işleme yazısı mavi olmadı hesap şuan banlansa durum ne olur? Para yalan mı olur, yoksa gelir mi?(Ulan kafayı tırlatıcam)
şu bir kesin artık
Bundan sonra ayın 21.ni ödeme gününü beklemekten çok 20 sinde adsense banlanacakmı banlanmayacakmı bunu bekleyeceğiz.
Diğer konuda gördüğüm kadarı ile %60 üstü bu ay banlanma olmuş yine
aynen öyle hocam 2 aydır bu böyle devam ediyor
tamam banlarsın anlarım. itiraz imkanı bile vermeyen mail atarsın onu da anlarım da ödemeye yarım gün kala banlamak nedir?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.