Arkadaşlar Allah Rıza için yardım edin

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu sitedeki adminler sağolsun yardım etmeye çalıştılar sorunum ingilizce video yükleyip yüklememek tamam anladım tr videolarım 1k veya 2k olmuş tamam güme gitti kardeşim ingilizce vidoe yükledim içerikte öle ama para yok vidoem olmş 64k arkadaşlar boru değil 64k
Google Adsense giriyorum veri yok veri yok veriyok bıktım artık parada zaten hiç yok deliricem
analitch giriyorum toplam tahmini kazanç diyince
Seçilen rapor, içerik ve tarih aralığına ilişkin veri yok. Mümkünse, daha geniş bir tarih aralığı veya farklı içerik seçmeyi deneyin ya da en son veriler işleme konduktan sonra 1-2 gün içinde tekrar ziyaret edin.
BU Çıkıyor arkadaşlar aradan daha ne kadar gün geçicek bu işe başlıyalı 2 hafta oldu kafayı yicem artık emeklerim boşuna gidiyor biri yardım etsinden halledelim ne olursunuz

Aynı durumu bende yaşıyorum kardeşim kaç kişiye sorduysam hiçbirşey söyleyemediler.

Benim de senin gibi 1.5k gösterimim var 1 hafta oldu bu işe gireli.Adsensede veri yok analytics te veri yok .

Birşeymi yapmamız gerekiyor aceba

Arkadaşlar konu hakkında bilgili olsam yardımcı olmaya çalışcam ama büyük bi ihtimal videolarınızda reklam gözükmüyor . Yurt dışında olan bi tanıdıgınız var ise TeamWiever ile girip videolarınızı bi gözden geçirin derim .

Aynı durumu bende yaşıyorum kardeşim kaç kişiye sorduysam hiçbirşey söyleyemediler.

Benim de senin gibi 1.5k gösterimim var 1 hafta oldu bu işe gireli.Adsensede veri yok analytics te veri yok .

Birşeymi yapmamız gerekiyor aceba

Arkadaşım benim videom oldu 64k ve artıyor bö gidişle 100.000 bulacaktır kesin benim halletmem laızm kesin

Arkadaşlar konu hakkında bilgili olsam yardımcı olmaya çalışcam ama büyük bi ihtimal videolarınızda reklam gözükmüyor . Yurt dışında olan bi tanıdıgınız var ise TeamWiever ile girip videolarınızı bi gözden geçirin derim .

hocam ne yapacağımı şaşırdım böyle olursa bu işi yapmam ben heleki videolar izlenecek ben kazanamıycam izlenmesi için 4 takla atıyorum ama sonuç olmayınca deliriyorum:mad:

Biri şunu halletsin lütfen yaa arkadaşlar o kadar uğraştım bilen varsa söylesin yoksa deliricem teamvier girin pcme bakın arkadaşlar

Üstad adsense hesabını bağlayamamışsındır, anlattıklarından yapabileceğim tek tahmin bu.

Üstad adsense hesabını bağlayamamışsındır, anlattıklarından yapabileceğim tek tahmin bu.
adsense hesabını youtube giriyorum parakazanma aktif yazıyor adsense hesab ilişkilendirme tamam yazıyor daha ne yazması lazım etkin yazıyor

Arkadaşlar google adsense sayfamda
Erişim ve yetkilendirme
Reklam gösterme yetkisi verilmiş siteler
Hesabınız için yalnızca barındıran sitelerin reklam göstermesine izin verilir düzenle
Site yönetimi
YouTube
düzenle
Google Analytics entegrasyonu
Bağlı hesaplar (0)
düzenle
Tarayıcı erişimi
Tarayıcı için giriş bilgileri (0)
giriş bilgilerini düzenle
Reddedilen reklam istekleri
Reddedilen reklam isteği yok
Üçüncü taraf erişimi
YouTube
üçüncü taraf erişimini görüntüle
Oturum erişimine sahip kullanıcılar (beta)

Yukarıda adsense erişim ve yetkilendirme kısmı nasıl olması gerekiyor

video yöneticisi/kanal ayarları/para kazanma/adsense ilişkisini incele veya değiştir

buradan adsense kimliği ile adsense panelindeki yayıncı kimliği kısmındaki kodu karşılaştırın, eğer aynıysa bağlama kısmında bir sorun yok demektir.

walla bende yayıncı kimliğide tutuyor :)

ama ne adsensede ne analyticte hiçbir bilgi çıkmıyor

video yöneticisi/kanal ayarları/para kazanma/adsense ilişkisini incele veya değiştir

buradan adsense kimliği ile adsense panelindeki yayıncı kimliği kısmındaki kodu karşılaştırın, eğer aynıysa bağlama kısmında bir sorun yok demektir.

hocam karşılaştırdım sayılar aynı orda sorun yok

Arkadaşlar sizin adsense hesap ayarlarında erişim ve yetkilendirme kısmınız nasıl neler yazıyor belkide orda yanlışlık var

crazykanka61 bir dahaki actigin konularda arka arkaya spam mesaj atma.Forumdan uzaklastirma cezasi alirsin.

Attigin son mesaji duzenle dersin,yeni yazacaklarini son mesajin icine yazarsin.

FGA baksin sorunu cozecekdir,ancak benim tavsiyem adsense iliskisini iptal et geri bagla.duzelecekdir tahminimce.

adsense ilişkisinde problem var dostum resmini at para kazanma kısmındaki yerin bakalım böyle yazmayla olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri