Artık yeterince beklemedik mi? AwesomenessTV yi şikayet edelim bence.

Kardesim konunun benim networke girdigi falan yok. Yemin ediyorum Network konusu disinda hic bir konuya yorum yapmayacagim artik ya.!!!

Networkle ilgili sorularinizi Network Konulari altinda veya ilgili kisilerin iletisim bilgilerinden ulastirin lutfen. Konunun benim Networke girdigi falan yok.!

X ile Y yi kıyaslarsak konu hem X hemde Y ile alakalı olur. Konu başlığına bakarsak "Artık yeterince beklemedik mi? AwesomenessTV yi şikayet edelim bence." Zamanında sizi dinleyip neden pişman olmayacağım, diye başlayan cümlenizdeki X networku ile Y networku kıyaslamanıza, açıklık getirmek için konuya değiştirdiğiniz yerden devam ediyorum burda kızılacak sinirlenilecek birşey yok.

[MENTION=1376]tolgafurkan[/MENTION] [MENTION=864]cemil2006[/MENTION]

Arkadaslar Benle ilgili Konulari Bu baslik altinda paylasmayin lutfen.
Soru ve sorunlarinizi bize iletin. [MENTION=864]cemil2006[/MENTION] Cevap gelmeyen kanal isimlerinizi skype yada mail yolu ile bize ilettinizmi ? Durumunu ogrenmek icin ?

Zoomin.TV sisteminden kaynakli red ediyoruz ama mail gitmiyor yada spamlara dusuyor fark etmiyorsunuz. Veya incelemede uzun kaliyor sonuc kabul yada red olmadigi icin cevap gelmiyor.

Bu gibi durumlarda bize ulasip kanal hakkinda bilgi istediniz mi ?

---------- Mesaj saat 16:28:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:22:17 civarında gönderildi. ----------

X ile Y yi kıyaslarsak konu hem X hemde Y ile alakalı olur. Konu başlığına bakarsak "Artık yeterince beklemedik mi? AwesomenessTV yi şikayet edelim bence." Zamanında sizi dinleyip neden pişman olmayacağım, diye başlayan cümlenizdeki X networku ile Y networku kıyaslamanıza, açıklık getirmek için konuya değiştirdiğiniz yerden devam ediyorum burda kızılacak sinirlenilecek birşey yok.

Way arkadas ya :)

Ben yoruldum yemin ediyorum kendimi ifade etmekten, aciklama yapmaktan.
Haklisiniz diyorum ve konuyu kapatiyorum. Lutfen uzatmayin.

yabancı youtube forumlarında awe ile ilgili şikayet konusu açıp altına da burada mağdur olan ne kadar arkadaşımız varsa bize destek olursa sesimizi bu şekilde de duyurabiliriz, bence.

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] Kardeş bic sitem değil sadece çaresiz başvurdugumuzu açıkladım ben. O yuzden yani aweye basvurmayın bi suru baska network var mantıgıyla yaklasım yanlız bence.

---------- Mesaj saat 15:59:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:57:53 civarında gönderildi. ----------

@Muslera hocam @FGA hocamızın yazacağını söylemişti.

forum başı olarak onlar bu işe bi adım atarlarsa daha ciddi olur tabi

bi işi düzgün yapamıyorlar o kadar para alıp

Sakalimiz yok ki lafimiz dinlensin :D

Ben Haftaya Zoomin.TV ye gidecegim. Yine birileri sikayet etmis bizi :d kendimi siyaset adami gibi hissetmeye basladim :) Durmadan aciklama yapiyorum :D

Arkadaslar beni seven bu cahil arkadaslar yuzunden arada bir Jaap ile cay kahve iciyoruz :) bu hafta ki konumuz Awe olsun :D Bakalim bu tarz networkleri nereye sikayet edebiliyorsunuz soruyum.

Zamaninda beni dinleyim bu networke basvurmasaydiniz suan boyle ne yapsak demezdiniz.

abim herkes zoomin e girmek istiyor ama her kanalı almıyorsunuz milletde bu yüzden aweye gidiyor buda sizin lafınız dinlenmıyor anlamına gelmez. ben yaptıgım işle sizin network e gıremıyorum bu yüzdende mecbur aweye girmek zorunda kalıyorum

abim herkes zoomin e girmek istiyor ama her kanalı almıyorsunuz milletde bu yüzden aweye gidiyor buda sizin lafınız dinlenmıyor anlamına gelmez. ben yaptıgım işle sizin network e gıremıyorum bu yüzdende mecbur aweye girmek zorunda kalıyorum

Sizde haklisiniz, Zoomin.TV de hakli sonucta hak yemek istemiyorlar. Bende hakliyim :) ya herkes kendine gore hakli iste hakkimizda hayirlisi nediyelim.

Mevlid Kandiliniz Mubarek Olsun.

En son durum olarak, birkaç arkadaşın ve benim paypal hesabıma para yatmıştı ve ancak temiz 4 kanlımdan 1 i sadece yatmıştı, kanalı temiz olupta ödemesini alamayanların sayısı çok fazlaydı, sonradan gönderdikleri mail ile durum anlaşıldı paypal üzerinden ödemelerinde sıkıntı yaşamışlar haftasonu şirket çalışıyormu bilmiyorum ama bu hafta içi de bekleyelim derim cumaya da bi cevap yada ödeme gelmezse şikayet edelim gitsin...

Tek anlayamadığım konu, şikayet edilmede bir sınır mı var.
Yahu arkadaşlar böyle sorumsuz firmaya baskı yapmazsanız hiçbirşey yapmazlar.
Forum yöneticileri haftasonu dedi, oda geçti daha neyi bekliyoruz anlamıyorum.
Yahu kardeşim önceden şikayet etseydik, şimdi aa durun siz daha önce 1 kere şikayet ettiniz yasak şuanda diye cevapmı alıcaktık ?
Gerçekten akıl işi değil kimse kusura bakmasın,parayı alamayız diye korkuyorsanız, bir firma şikayet ile kızıp para göndermeyecek kadar haysiyetsiz ise, hiç çalışmayın bu firmayla, gene nevar ne yok şikayet edelim heryere.
Anlamıyorum ki çekindiğiniz birşeylermi var.
Kardeşim şurada 3 kuruş para bekliyoruz ya 3 kuruş, herkez iyi paralar kazanmıyor, siz diğer kanallarınızdan aldıklarınızla, başka networklerden kazandıklarınızla ayı çıkarırsınız belki ama herkes aynı durumda değil.

Daha öncede dedim, batsın verecekleri para, networkdende çıkarmıyorlar, e bari şikayet edelim diyorum ben kendi adıma elli tane yere yazdım, tek kişiyle ne olacak, awenin kazanç konusunda 5-6 Türk mücadelesini veriyor, ticketlar açıyor açıyoruz 3-5 kişi ile olacak iş değil bunlar.
Kimse kusura bakmasın, kızan da kızsın bana ama sessiz kalmak hiçbirşeye çözüm olmaz.
Kanalımda telif yok birşey yok hala incelenecektir diyor karaktersiz herif.Teliflilerinde parası verilmiyor,kazanç panelleri uçuruluyor.
HALA "SABIR"

PEKİ, SABREDELİM BAKALIM, NASILSA JACKIE 2 MESAJ ATAR YUMUŞATIR ORTAMI, ONDAN SONRA DA GENE 2-3 ÖDEME YAPAR, HADİ BU AYI BÖYLE GEÇİRDİNİZ, ÖBÜR AY ?

Emeklerinizin bu kadar kolay çalınmasına izin vermeyin.Kendinize bile değer vermiyorsanız, kendinize bile saygınız yoksa kusura bakmayın da, awesomeness işi biliyor.

Son aldığım istihbarata göre havuz sistemiyle çalışan dolandırıcı bir network bu. Arkadaşlar yapabiliyorsanız kanallarınızı kurtarın bunların elinden.

Yeni kalıtlanlara 1-2 ay ödeme yapıyor ondan sonra yapmıyor, aslında ne mal oldukları ortada.

Ünlü kanalların paraları düzenli ödeniyor tabii ki. Vurgunu bizim gibilerden yapıyorlar.

Son aldığım istihbarata göre havuz sistemiyle çalışan dolandırıcı bir network bu. Arkadaşlar yapabiliyorsanız kanallarınızı kurtarın bunların elinden.

Yeni kalıtlanlara 1-2 ay ödeme yapıyor ondan sonra yapmıyor, aslında ne mal oldukları ortada.

Ünlü kanalların paraları düzenli ödeniyor tabii ki. Vurgunu bizim gibilerden yapıyorlar.

Kardeşim birçok üyede aylardır aldığını söylüyor bu forumda, ben anlamadım bu işi.
Bu arada kaynağın nedir hocam ?

Bence yönetim kurulu, bu konuda ileri düzey bilgisi olan insanlar vs. toplansın ortak bir metin hazırlansın ortak bir konuda yayınlasınlar.Kesin ve net bir sonuç için güzel bir şikayet dilekçesiyle hareket etmemiz lazım.Ciddiyetimizi anlasınlar yok öyle beleşe para indirmek cebe en azından bir darbe vuralım onlara YTpara olarak

---------- Mesaj saat 01:19:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:13:21 civarında gönderildi. ----------

Hocam yapamazlar ki, adamların ünlü yıldızları var.Austin Mahone denilen elemanın orjinal kanalı bunlarda https://www.youtube.com/user/AustinMahone onların da amacı zaten insanları ünlü etmek youtube da, ama herkesi kabul edip paralarını ödememek büyük bir ayıp böyle bir firma için hala anlayamıyorum. Yetkili merciler ile görüşmek lazım olmadı youtube kanallarına filan saldırırız instagram twitter filan gireriz artık :(

Bence yönetim kurulu, bu konuda ileri düzey bilgisi olan insanlar vs. toplansın ortak bir metin hazırlansın ortak bir konuda yayınlasınlar.Kesin ve net bir sonuç için güzel bir şikayet dilekçesiyle hareket etmemiz lazım.Ciddiyetimizi anlasınlar yok öyle beleşe para indirmek cebe en azından bir darbe vuralım onlara YTpara olarak

---------- Mesaj saat 01:19:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:13:21 civarında gönderildi. ----------

Hocam yapamazlar ki, adamların ünlü yıldızları var.Austin Mahone denilen elemanın orjinal kanalı bunlarda https://www.youtube.com/user/AustinMahone onların da amacı zaten insanları ünlü etmek youtube da, ama herkesi kabul edip paralarını ödememek büyük bir ayıp böyle bir firma için hala anlayamıyorum. Yetkili merciler ile görüşmek lazım olmadı youtube kanallarına filan saldırırız instagram twitter filan gireriz artık :(

Telefon ile gorusme yaptik Awesomenes yetkilileri ile cuma gunu tam mesai saati bitimine 5-10 dk kala.

Bize dedikleri evet odemelerde sorun var,ama bu sorun bizden kaynakli kabul ediyoruz,hafta basinda yeniden odemeler gonderilmeye baslanacak lutfen bekleyin dedi.Bizde okey dedik.Odeme filan gelmez ise sorun devam ederse hafta ortasinda yeniden kendileri ile gorusmemiz gerektigini bunu bildirmemiz gerektigini soylediler.Konusmayi yapanda iwocan ustadim sagolsun kirmadi beni o kadar isinin arasinda bu islede ilgilendi.

Telefon ile gorusme yaptik Awesomenes yetkilileri ile cuma gunu tam mesai saati bitimine 5-10 dk kala.

Bize dedikleri evet odemelerde sorun var,ama bu sorun bizden kaynakli kabul ediyoruz,hafta basinda yeniden odemeler gonderilmeye baslanacak lutfen bekleyin dedi.Bizde okey dedik.Odeme filan gelmez ise sorun devam ederse hafta ortasinda yeniden kendileri ile gorusmemiz gerektigini bunu bildirmemiz gerektigini soylediler.Konusmayi yapanda iwocan ustadim sagolsun kirmadi beni o kadar isinin arasinda bu islede ilgilendi.

konuşmuşssunuz elinize sağlık ama bu adamların 1 yada 2 uyarı alan kanalları odememesı normalmı.sankı adamlar yıl basında yedı yedı sonra nasıl cıkarsak bu parayı dedıler ve akıllarına uyarı yemıs kanallara para vermeyelım dıyemı ne gectı. bu şikayet onlar ıcınde iyi olur bence.

Üstad, firmanın telefon bilgilerini buraya yazman mümkünmü?
Ve mesai saatleri bizde hangi zamana denk geliyor, bende aramak istiyorum.

1-2 dolarla sınırın altında kalıpta kanallarının para kazanaması kapatılanlar ne olacak,kişisel sorununuz için konuşmuşsunuz ....

1 sahte telif yüzünden başımıza iş açtılar.kanalı çıkarsalar ona da razıyım.atmıyorlarda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri