Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hyip konuları açmak yasaklansın bence bundan sonra bi mmm kalsın çünkü orda birbirimize yolluyoruz elalemin rusu alıp kaçmıyor.
bırakın artk millete bu sistemleri övmeyi...kendiniz nasıl isterse öyle batırın paranızı.binlerce dolar batmış ,hala a değil de b sistemi daha sağlam diyorsunuz...mmm gibi zewang da birebir aynı mantıkla çalışıyor kullanıcılara para gönderiyosun aylık %100 veriyor ben oraya da üye oldum en azından bu tarz sistemler para kullanıcılar arasında döndüğü icin cok daha sağlıklı ve bu sistemler de bitcoin transferinden para kazanıyor zaten. mesela 1000 tl göndercen adam seni aslında 1010 tl gibi bir rakama karsılık gelen btc ile eşlestiriyor yani 10 tl sistemde kalıyor. şimdi diyecekler sistem para toplamıyor ama su sekilde düsünün 1000 tl gönderince 1000 tl cekebilme hakkın var ya aslında sen 1010 göndermiştin ve site o aradaki 10 tl yi sana eksik göndermiş oluyor ve kara geciyor bunu her btc gönderiminde uyguladığını düsünün sistem günde milyon dolarlar kara geciyor ve onun bir kısmını da bonus olarak yansıtıyor. Sonuç olarak alan razı veren razı mmm, zewang gibi sistemler bence gayet de uzun ömürlü olabilir.
site çöktüğü için atlantinv mailine de mail atılamıyor dolayısıyla ulaşılamıyor. 1300 dolar da benden gitti ya kendime kızıyorum 110 dolar kazandım siteden sonra açlık yaptık alıp parayı çıkacaktım sen sağ ben selamet.
Bunların mail adresi nedir bilen varsa yazabilir mi?
Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 204 (50 üye ve 154 misafir)
Bu kadar misafir olduğunu da düşünürsek , para yatıran sayısı gerçekten çok fazla. Bu tarz olayları yaşadıkça Youtube'un değerini daha kolay anlıyor insan. Herkese büyük geçmiş olsun , umarım bu olay bu tarz sitelerde yaşayacağımız daha büyük felaketlerin önüne geçmiştir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.