Awesomeness Kazançlarını Göremeyen Arkadaşlara Çözüm

Beninki acilmis analytics de kazanclari gösteriyor ama toplam tahmin kazanclar 0 yaziyor!!!!

80,000 izlenime kazanç yansımamış.ne zaman tam olarak yansıyor kazançlar.

Evet bunu ben de merak ediyorum. Aldığımız izlenmeler tam olarak ne zaman yansıyor ? Aslında analytics'te tarih aralığına baktığımızda en günceli seçsek de 2 gün öncesini gösteriyor. Mesela son 30 gün dediğimizde 23 Temmuz-21 Ağustos yazıyor. O zaman 2 gün sonradan mı geliyor diye soru geliyor insanın aklına.

Bu arada benim analyticste BGBM 14,59 $, tahmini para kazandıran oynatma 4, oynatmaya göre kazanç 0,06 $ yazıyor. Umarım izlenimler tam olarak yansıyınca çoşarız.

Evet bunu ben de merak ediyorum. Aldığımız izlenmeler tam olarak ne zaman yansıyor ? Aslında analytics'te tarih aralığına baktığımızda en günceli seçsek de 2 gün öncesini gösteriyor. Mesela son 30 gün dediğimizde 23 Temmuz-21 Ağustos yazıyor. O zaman 2 gün sonradan mı geliyor diye soru geliyor insanın aklına.

Bu arada benim analyticste BGBM 14,59 $, tahmini para kazandıran oynatma 4, oynatmaya göre kazanç 0,06 $ yazıyor. Umarım izlenimler tam olarak yansıyınca çoşarız.

Aynı sorun bende de var merak ediyorum nasıl olcak acaba :)

Merhaba,

Awesomeness kazançlarını görememek gibi bir sorunumuz vardı. Bulduğum bildirim şekli ile soruna 24 saat içerisinde dönüş sağlanıyor.

Yapmanız gereken;

Şu metini

Şu adrese: https://awesomenesstv.zendesk.com/entries/23253171

Girip yazmanız. Bu kısıma giriş yapmanız için partnerlik mailinize şifrenizi isteyebilirsiniz eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız. 24 saat içerisinde mutlaka geri dönüş sağlayacaklardır.

hocam biliyorum çok saçma bir soru ama avesomenness e yeni partner oldum hakkındaki şeyleri öğrenmem lazım kazançlar nerede görünmesi gerekiyorki gözükmeyince şunları yapın diyorsunuz birde ödeme almak için atılması gereken maili pm atabilirmisiniz

Bu awsomsa da catık ha. Hicbir numarası yok. Bilseyim rpm ye gecerdim. En azından adamlar sistemi saglam oturtmus.

Merhaba,

Awesomeness kazançlarını görememek gibi bir sorunumuz vardı. Bulduğum bildirim şekli ile soruna 24 saat içerisinde dönüş sağlanıyor.

Yapmanız gereken;

Şu metini

Girip yazmanız. Bu kısıma giriş yapmanız için partnerlik mailinize şifrenizi isteyebilirsiniz eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız. 24 saat içerisinde mutlaka geri dönüş sağlayacaklardır.

kardeş 2 tane kanalı partner yaptım 2 sinede hiç bir partnerlik şifresi gelmedi. şifre istedim yaklaşık 20 saat oldu onada cvp gelmedi

Merhaba,

Yapmanız gereken;

Şu metini

3 gun ldu bu networke baglanali ama hala yotube analiz kisminda kazanclar gozukmuyor dedigini yaptim bakalim sonuc ne olacak... bu network partnerligi biraz karisik gibi.!!!

awesome neysede is kanalimda baska firmada fakat sanki adsense daha iyidi gibi.. genel kazanclari adsenseye gore cok olabilir en azindan son durum bunu gozteriyor fakat izlenmler ayin 10 na kadar kazanlar ise 8 sine kadar gozteriyor ve o formanin kontrol paneline girdigimde ise bu kanalda veri yok diyor :) adam gibi partner buldugumda onerebilecegim bir network agi bakarsiniz ona bayii olurum :) suan icin hala kararsizim bu network olaylarinda

3 gun ldu bu networke baglanali ama hala yotube analiz kisminda kazanclar gozukmuyor dedigini yaptim bakalim sonuc ne olacak... bu network partnerligi biraz karisik gibi.!!!

awesome neysede is kanalimda baska firmada fakat sanki adsense daha iyidi gibi.. genel kazanclari adsenseye gore cok olabilir en azindan son durum bunu gozteriyor fakat izlenmler ayin 10 na kadar kazanlar ise 8 sine kadar gozteriyor ve o formanin kontrol paneline girdigimde ise bu kanalda veri yok diyor :) adam gibi partner buldugumda onerebilecegim bir network agi bakarsiniz ona bayii olurum :) suan icin hala kararsizim bu network olaylarinda
Bu işlemi uyguladıysanız max. 24 saat içerisinde gerekli istatistik alanı gözükecektir.

Bu işlemi uyguladıysanız max. 24 saat içerisinde gerekli istatistik alanı gözükecektir.
insl :) simdi networkler arasi bir arastirma icerisindeyim en iyi firma hangisi bakalim, en iyisi hangisi ise saglam bir kanal baglayacagim ona ama suan cok dalgalilar... mesela birinde kazanclar gozukuyor ama cok gec geliyor 4 gun geriden geliyor hatta suan ki durum dahada karisik kendi panelinde de veri yok diyor :) Hayirlisi bakalim sonuc ne olacak.... gelismeleri yine bu baslik altindan yazarim herkes bilgilenmis olur

Denilenleri yaptım hemde 50 kere mail attım ama hala göremiyorum kazançları...

Denilenleri yaptım hemde 50 kere mail attım ama hala göremiyorum kazançları...

teknodunya kaçırdıgın bi nokta olmalı . yoksa mümkün degil olmaması , Partnerli kanalının mail adresi ile sitede üyelik al giriş yap bu bölüme denilen şekilde yorum at , cümlenin sonuna kanal kullanıcı adını yaz yolla . 24 saatte açılması gerek.

вαттυѕαу;105427' Alıntı:
teknodunya kaçırdıgın bi nokta olmalı . yoksa mümkün degil olmaması , Partnerli kanalının mail adresi ile sitede üyelik al giriş yap bu bölüme denilen şekilde yorum at , cümlenin sonuna kanal kullanıcı adını yaz yolla . 24 saatte açılması gerek.

60 saat geçti yine olmadı. Adam mı ayırıyorlar anlamadım. Denilenleri harfiyen hem de partnerlik mailimle yaptım ama yine olmadı..

En son açtığım ticketa göre sistemde sorun varmış onu çözmeye çalışıyorlardı.

вαттυѕαу;105427' Alıntı:

Mail ile alakasi oldugunu sanmiyorum, benim youtube kanali nin hesabim GMail ama ben Hotmail ile uyelik aldim ve bu konud ayazan mesaji yazdim artik tesadifmu bilmiyorum ama oldu.!!

ben 2 gün önce yapmıstım bu gece olmus 2 gece önce yaptıydım..

---------- Mesaj saat 20:52:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:51:44 civarında gönderildi. ----------

bide beyler kazançlara tahmini kazançlar kısmından bakıyoruz demi başka butona tıklamamıza gerek var mı ? 8 dolar gözüküyo halbuki 1000 izlenmeye 2 dolar verse bile 5.000 izlenmeli video vardı bugun dün attığım 8 dolar az gibime geldi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri