bende yazdım bakalım ne olacak 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
80,000 izlenime kazanç yansımamış.ne zaman tam olarak yansıyor kazançlar.
Evet bunu ben de merak ediyorum. Aldığımız izlenmeler tam olarak ne zaman yansıyor ? Aslında analytics'te tarih aralığına baktığımızda en günceli seçsek de 2 gün öncesini gösteriyor. Mesela son 30 gün dediğimizde 23 Temmuz-21 Ağustos yazıyor. O zaman 2 gün sonradan mı geliyor diye soru geliyor insanın aklına.
Bu arada benim analyticste BGBM 14,59 $, tahmini para kazandıran oynatma 4, oynatmaya göre kazanç 0,06 $ yazıyor. Umarım izlenimler tam olarak yansıyınca çoşarız.
Merhaba,
Awesomeness kazançlarını görememek gibi bir sorunumuz vardı. Bulduğum bildirim şekli ile soruna 24 saat içerisinde dönüş sağlanıyor.
Yapmanız gereken;
Şu metini
Şu adrese: https://awesomenesstv.zendesk.com/entries/23253171
Girip yazmanız. Bu kısıma giriş yapmanız için partnerlik mailinize şifrenizi isteyebilirsiniz eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız. 24 saat içerisinde mutlaka geri dönüş sağlayacaklardır.
Merhaba,
Awesomeness kazançlarını görememek gibi bir sorunumuz vardı. Bulduğum bildirim şekli ile soruna 24 saat içerisinde dönüş sağlanıyor.
Yapmanız gereken;
Şu metini
Girip yazmanız. Bu kısıma giriş yapmanız için partnerlik mailinize şifrenizi isteyebilirsiniz eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız. 24 saat içerisinde mutlaka geri dönüş sağlayacaklardır.
Merhaba,
Yapmanız gereken;
Şu metini
Bu işlemi uyguladıysanız max. 24 saat içerisinde gerekli istatistik alanı gözükecektir.3 gun ldu bu networke baglanali ama hala yotube analiz kisminda kazanclar gozukmuyor dedigini yaptim bakalim sonuc ne olacak... bu network partnerligi biraz karisik gibi.!!!
awesome neysede is kanalimda baska firmada fakat sanki adsense daha iyidi gibi.. genel kazanclari adsenseye gore cok olabilir en azindan son durum bunu gozteriyor fakat izlenmler ayin 10 na kadar kazanlar ise 8 sine kadar gozteriyor ve o formanin kontrol paneline girdigimde ise bu kanalda veri yok diyoradam gibi partner buldugumda onerebilecegim bir network agi bakarsiniz ona bayii olurum
suan icin hala kararsizim bu network olaylarinda
inslBu işlemi uyguladıysanız max. 24 saat içerisinde gerekli istatistik alanı gözükecektir.
Bu işlemi uyguladıysanız max. 24 saat içerisinde gerekli istatistik alanı gözükecektir.
Denilenleri yaptım hemde 50 kere mail attım ama hala göremiyorum kazançları...
Denilenleri yaptım hemde 50 kere mail attım ama hala göremiyorum kazançları...
вαттυѕαу;105427' Alıntı:teknodunya kaçırdıgın bi nokta olmalı . yoksa mümkün degil olmaması , Partnerli kanalının mail adresi ile sitede üyelik al giriş yap bu bölüme denilen şekilde yorum at , cümlenin sonuna kanal kullanıcı adını yaz yolla . 24 saatte açılması gerek.
вαттυѕαу;105427' Alıntı:teknodunya kaçırdıgın bi nokta olmalı . yoksa mümkün degil olmaması , Partnerli kanalının mail adresi ile sitede üyelik al giriş yap bu bölüme denilen şekilde yorum at , cümlenin sonuna kanal kullanıcı adını yaz yolla . 24 saatte açılması gerek.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.