Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki kanalınızda telif varmıydı ?
Olur gönder.
Kim Smith <[email protected]>
00:02 (3 dakika önce)
Kime: bcc: bana
Congratulations from AwesomenessTV!
Based on the information we have been given from Youtube, you've crossed the payment threshold and made some money in the month of November! Woo hoo!
We just need just a little more info from you for legal reasons before we can pay youPLEASE fill out this form as soon as possible with accurate information so we can process your payments! It has to be filled out completely to process your payment.
http://bit.ly/AwesomenessTVpayments
(You only have to fill out the form ONE time & if you've filled out the form before in a previous month, please take the time to re-fill out the form!)
ALSO!
Please DO NOT respond to this email. Just fill out the form and it'll be taken care of![]()
Please make sure you fill out all of the information CORRECTLY or we will not be able to find you in the system.
** If you have been issued a copyright strike by YouTube your payments will be put on a brief hold until your channel's content can be verified by our legal department... this is a long process and could take up to a few weeks, so please be patient and wait for an email from the legal department!
Thanks!
Awesomeness TV Network Accounting
Mesaj geldi bana bugün![]()
Tebrikler hesabinda tehlif uyari falan varmiydi hocam?
hayır hocam uyarı yok. 21 günlük kazancı 1700$ suan sorun olmaz ınsallah![]()
hayır hocam uyarı yok. 21 günlük kazancı 1700$ suan sorun olmaz ınsallah![]()
formu doldurdum 2 dakika sonra
kim smith kims@awesomenes....
form doldurma maili geldi (tesadüf), ve formu bidaha doldurdum
benim ödeme alacagım kanal alt kanal. hangi maili vermem lazım.. ana-mail adresinimi veya [email protected].. mail adresinimi girmem lazım form' a ?
tşk
O mesaj geldise 100 -99 sorunsuz alirsin INSHALLAH formu duzgun doldur vessalam
film falan vardı de mi kardeşim ?
o form karısık bende biraz hala anlayamadım ya :S ins tskler darısı basınıza...
benım google.plus olarak da kanal var nasıl dolduracam bilemedim
---------- Mesaj saat 00:23:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:23:06 civarında gönderildi. ----------
dizi film karısık üstad
mail yerine ana mail
kanal adi yerine my chanel girince link uzantisi olan kanal adi yazilmali
kanal linki yerinede my chanele girince cikan kanal linki basit bir form aslinda
simdi benimde 2 tehlifli kanalima Kim mesaj yollamish bakalim tehlifli kanali oduyeceklermi )
mail yerine ana mail
kanal adi yerine my chanel girince link uzantisi olan kanal adi yazilmali
kanal linki yerinede my chanele girince cikan kanal linki basit bir form aslinda
simdi benimde 2 tehlifli kanalima Kim mesaj yollamish bakalim tehlifli kanali oduyeceklermi )
eyvallah üstadinsallah yollarlar alırsın paranı ya
Merhaba,
Forumda defalarca kendim defalarca diğer arkadaşlar tarafından yazıldı ama yine anlaşılmayan durumlar var.
Awesomenes ödemeleri 25-03 arası yapıyor. Burada anlaşılmayan durum yoktur umarım.
Ödemeleriniz ise 143$ ı geçtiği zaman aşağıdaki yazacağım maddeye göre yapılır.
Eğer Aralık ayında 143$ ı geçtiyseniz yani bu ay geçtiyseniz 143$ ı ancak ödemenizi bu ay sonunda değil gelecek ayın sonunda (25-03) yapılır.
Bu ay ödeme alacaklar Kasım/Ekim/Eylül gibi aylardan ödeme bekleyenlere yapılacak.
Ödeme alamadım diyen birçok kişi bu ay geçmiş bu ay ödeme bekliyor. Boşuna beklemeyin bu ay alamazsınız. Ödeme alamadım diyen bazıları da geçen ay geçmiş ve geçen ayın sonunda ödeme beklemiş, alamazsınız. Bu ayın sonunda alacaksınız.
75K kanal bağlı olduğunu söyledik. Aradan kaçanlar olacaktır. 20 kanalın 17 sine ödememi sorunsuz alıyorum ama 3 kanala ödeme alamadım.
Para kapatılana ödeme yaparken 1 telife yaparlar mı diye sormayın! Çünkü iş zıvanadan çıktı. Yapıyorlar. Eğer YouTube öderse yapıyorlar. Yapmazlarsa da hakkınız yok beklentiye. Ama ödüyorlar eğer kendileri de ödeme alırsa. Sen kendi Adsense hesabın gibi düşünüyorsun. Bunlar Premium Adsense kullanıyor, özel Adsense'ler kullanıyor. Ödemelerini Adsense özel olarak yapıyor. Ay sonunda ödeme yapalım bunlara demiyor. At gözlüklerinizi çıkartın lütfen artık.
Birisi alt network açar Awesomeness'e herkes başvuruyor diye hakaret etmeye çalışır. Diğeri çıkar bu ay tamamlar 143$ ı ödeme alamadım der. Bir başkası kanalı spamdan kapatılır yine ödeme yapılmasına rağmen benim de ödemem yapılmadı diye hakaret eder. Yapmayın artık. Bu son uyarı olsun. Şartları gidip okuyun ve ezberleyin. Ona göre mesaj yazın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.