Awesomeness TV KASIM Ayı Ödemelerini Alan Varmı

Bence en güzel cevabı [MENTION=1089]KingTube[/MENTION] üstad vermiş bu konu için. Ben hiç sinirli değilim şahsen çünkü bu partnerden paramı hep aldım. Yine alacağımı biliyorum.. Ha şimdi ha yarın..

Sorun bekletilmek değil, 1-2 hafta daha bekleriz önemli olan o değil ama parayı verip vermeyecekleri meçhul, legal departmanımız inceleyecek diyor kimbilir kaç hafta sürer, birde illegal içerik olması halinde ödeme iptal etme olasılıkları var? Böyle birşey yapabilirler mi onu merak ediyorum.

Alın size kötü haber;
Bütün teliflilerin dikkatine;
Bana gelen cevap böyle;

Madison (Awesomeness help)
Jan 05 19:06

It looks like you have a copyright strike so we cannot legally pay you.

ATV

Allah belalarını versin, ilk kazancımı alıcaktım it gibi çalıştım ne spam var ne birşey gene de ödeyemezlermiş.Üç kağıtçı firmadır gözümde herkes dikkatli olsun artık.

Muslera06 üstad, toplu şikayet yapacağımız bir yönlendirme düzenleyebilirmisin yakın zamanda..

Alın size kötü haber;
Bütün teliflilerin dikkatine;
Bana gelen cevap böyle;

Allah belalarını versin, ilk kazancımı alıcaktım it gibi çalıştım ne spam var ne birşey gene de ödeyemezlermiş.Üç kağıtçı firmadır gözümde herkes dikkatli olsun artık.

Muslera06 üstad, toplu şikayet yapacağımız bir yönlendirme düzenleyebilirmisin yakın zamanda..

Korktuğumuz başımıza geldi, hayırlı olsun... :(

en ufak kanalları bile networke alıp ödeme eşiğini yüksek tutuyorlar çoğu kanalın bu yüzden ödeme alamayacağınıı biliyorlar para bunlara kalıyor akıllı adamlar,şimdi de bu copyright saçmalığını çıkardılar iyice paraya doyacaklar

tek telif var yinemi vermiyolar kanal açık

Şaka mı bu? 1 Telif var diye paramızı alamayacak mıyız yani? Daha önce 1 telifle parasını alan oldumu arkadaşlar? Moralim alt üst oldu sysroot un yazını görünce

Güzel kardeşlerim, abilerim, arkadaşlarım!

Awe ye ödeme yapmadı diye bende küfrediyorum fakat atladığımız bir nokta var...

Zoomin de hala yapmadı, yani demekki YT bu partner arkadaşlara belli bir süre veriyor ödeme yapması için...

Biz Zoomin nin kesin ayın 5 i ile 8 i arası ödeme yapacağını bildiğimiz için gıkımızı çıkartmıyoruz ona karşı, fakat Awe de bir ödeme alışkanlığı istikrarı olmadığı için keydirdikçe keydiriyoruz...

Bence 2-3 gün daha beklenebilir... Ne zaman diğer partnerler ödemelerini yapar buna rağmen Awe ödemeyi yapmamış olur o zaman her türlü hakkımızı arama yolunda ilerleriz!

İyi frmlar!

Awenin desteğinde birisi 8'ine kadar ödeme yaplacağını söylemiş hayırlısı artık beklemekten başka yapacak birşey yok.

вαттυѕαу;208599' Alıntı:
Telifli kanallar için benim düşündügüm mesele şu , Telif gelen videonun parasını keser , Geri kalanı öder ?

Evet zaten adsensede de ödemeler bu şekilde değil mi? Yani telif yediğimiz videonun parasını alamıyoruz. Yine de tedbir için(telif yememek için) videoları gizlesek ödemede sıkıntı olur mu?

Kasım ayının kazancını hala alamadınız mı?

İnşallah para vermiyor diyenler Aralık ayının kazancını beklemiyordur.

Evet zaten adsensede de ödemeler bu şekilde değil mi? Yani telif yediğimiz videonun parasını alamıyoruz. Yine de tedbir için(telif yememek için) videoları gizlesek ödemede sıkıntı olur mu?

Ben Öyle Yaptım 2.Telifi Yedikten Sonra Tüm Videoları Gizledim Ve 1.5 Aydır Beklemede KAnal Parayı Alsak da Biraz Cesur Davransak Artık :D

Ben Telifleri Yemeden Önce 280 $ Heralde Öderler Ya Canınızı Sıkmayın.
Kesinlikle Öderler. En Kötü İhtimal 6 Ay Sonra Telifler Kalkınca Ödenir.

Arkadaşlar, mesajımı okumayanlar var hala galiba.
Telifli bütün videoların parasını ödemesin, biz ondan geçtik.
Adam açıkça diyor İngilizce yazmış, Türkçe yazıncamı geçerlilik kazanıcak ?
Öyle telifli videonun ki hariç diğerlerini öderiz diye birşey dememiş yani.
Açık açık "Telif İhlali yapmışsınız , bu nedenle ödeme yapamıyoruz diyor"
Yani açıkçası paranın üstüne yatıcaz, bu nedenle sizi hemen kabul ettik diyor.
Ne dizi işi yapıyorum ne benzer, bir kere Premier Ligden yediğim telifi bahane ederek ödeme yapmıyorlar.İçeriğiminde Premier Lig ile yakından uzaktan alakası yok çoktan sildim ve değiştirdim telif yediğim gün herşeyi.Ondan öncesindede Premier Lig içeriğine sahip değildim.Tamamen üzerine yatmak amaç paranın.
Herkes Kasım'ı bekliyor burada.

Tekrar ekliyorum Madison'dan gelen cevabı;
Hani şu, telifli kanalları önce hukuki departmanımız inceleyecek deyip te sonra yan çizen "Madison"

Madison (Awesomeness help)
Jan 05 19:06

It looks like you have a copyright strike so we cannot legally pay you.

ATV

Arkadaşlar, mesajımı okumayanlar var hala galiba.
Telifli bütün videoların parasını ödemesin, biz ondan geçtik.
Adam açıkça diyor İngilizce yazmış, Türkçe yazıncamı geçerlilik kazanıcak ?
Öyle telifli videonun ki hariç diğerlerini öderiz diye birşey dememiş yani.
Açık açık "Telif İhlali yapmışsınız , bu nedenle ödeme yapamıyoruz diyor"
Yani açıkçası paranın üstüne yatıcaz, bu nedenle sizi hemen kabul ettik diyor.
Ne dizi işi yapıyorum ne benzer, bir kere Premier Ligden yediğim telifi bahane ederek ödeme yapmıyorlar.İçeriğiminde Premier Lig ile yakından uzaktan alakası yok çoktan sildim ve değiştirdim telif yediğim gün herşeyi.Ondan öncesindede Premier Lig içeriğine sahip değildim.Tamamen üzerine yatmak amaç paranın.
Herkes Kasım'ı bekliyor burada.

Tekrar ekliyorum Madison'dan gelen cevabı;
Hani şu, telifli kanalları önce hukuki departmanımız inceleyecek deyip te sonra yan çizen "Madison"

Cevap verin. Onlarin bu kazanci youtube dan aldigina ve sizlere odemek ile yukumlu olduklarini hatirlatin. Youtube sikayet edeceginizi ekleyin . Bu sekilde bir durum sergileyemezler. Tum forumlarda bu durumu da anlatacaginizi yazmayi unutmayin.

Cevap verin. Onlarin bu kazanci youtube dan aldigina ve sizlere odemek ile yukumlu olduklarini hatirlatin. Youtube sikayet edeceginizi ekleyin . Bu sekilde bir durum sergileyemezler. Tum forumlarda bu durumu da anlatacaginizi yazmayi unutmayin.
FGA'nin dedigi gibi,Youtube'dan sizin kanalin kazancini almadiklarini ispat etmelerini,ispat edememeleri durumunda hem Youtube hem butun forumlarda hemde resmi kurumlar araciligi ile dava edeceginizi soyleyin bakalim ne olacak.

FGA'nin dedigi gibi,Youtube'dan sizin kanalin kazancini almadiklarini ispat etmelerini,ispat edememeleri durumunda hem Youtube hem butun forumlarda hemde resmi kurumlar araciligi ile dava edeceginizi soyleyin bakalim ne olacak.

Telifler konusunda en hassas firma olan ve iki telif yiyen kanalın kendisi ile olan bağını hiç acımadan koparan RPM Network, üç telif sebebiyle kapatılan kanalların ödemesini bile 30 Aralık'ta yapıyor da Awesomeness mi yapmayacak ? bu mümkün mü ?

Bütün partnerler ödeme yaparken Awesomeness Network, Google ve Youtube'nin telif takipçisi ve bekçisi ilan edilmedi ya hoş. Bize göre olay şudur; Awesomeness bu aralar kendini çok aştı, çok yoğun durumda ve altyapısı da yetersiz olduğu için binlerce kanalın ödemesini (kıçı sıkıştı) yetiştiremez duruma geldi ve bu ayıbını kapatmak için telif bahanesine sığınıp zaman kazanmak istiyor.

Hem telifli kanala ödeme yapılıp yağılmayacağına kendisi değil, youtube karar veriyor ve zaten Youtube'nin ''Telif Sebebiyle Ödeme Yapılamaz'' dediği kanalın parası kendilerine aktarılmaz ki. Kendisine ulaşmayan ödeme için kanalın telif durumunu incelemek awesome'ye mi kaldı sanki ?

Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın, bizim Awesome'yi savunduğumuz veya korumaya çalıştığımız filan yok, inanın ödeme yapmazlarsa aranızda en çok etkilenip büyük zarara uğrayacak olanlardan biri de biziz. Çünkü kanallarımızın % 70'ten fazlası Awesome'ye bağlı.

Sadece olması gereken mantıklı durumu açıklamaya çalışıyor ve kendimizle birlikte sizleri de bir iki gün daha sabırlı olmaya davet ediyoruz, inşallah söylendiği gibi bir yanlışa düşmezler ve ödemelerimizi alırız, herkese bol kazançlar.

benim kanalım açıksa isterse 2 telif olsun ben paramı alırım arkadaş.Youtube izin veriyorsa para kazanmaya demekki parayıda veriyor

Telifler konusunda en hassas firma olan ve iki telif yiyen kanalın kendisi ile olan bağını hiç acımadan koparan RPM Network, üç telif sebebiyle kapatılan kanalların ödemesini bile 30 Aralık'ta yapıyor da Awesomeness mi yapmayacak ? bu mümkün mü ?

Bütün partnerler ödeme yaparken Awesomeness Network, Google ve Youtube'nin telif takipçisi ve bekçisi ilan edilmedi ya hoş. Bize göre olay şudur; Awesomeness bu aralar kendini çok aştı, çok yoğun durumda ve altyapısı da yetersiz olduğu için binlerce kanalın ödemesini (kıçı sıkıştı) yetiştiremez duruma geldi ve bu ayıbını kapatmak için telif bahanesine sığınıp zaman kazanmak istiyor.

Hem telifli kanala ödeme yapılıp yağılmayacağına kendisi değil, youtube karar veriyor ve zaten Youtube'nin ''Telif Sebebiyle Ödeme Yapılamaz'' dediği kanalın parası kendilerine aktarılmaz ki. Kendisine ulaşmayan ödeme için kanalın telif durumunu incelemek awesome'ye mi kaldı sanki ?

Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın, bizim Awesome'yi savunduğumuz veya korumaya çalıştığımız filan yok, inanın ödeme yapmazlarsa aranızda en çok etkilenip büyük zarara uğrayacak olanlardan biri de biziz. Çünkü kanallarımızın % 70'ten fazlası Awesome'ye bağlı.

Sadece olması gereken mantıklı durumu açıklamaya çalışıyor ve kendimizle birlikte sizleri de bir iki gün daha sabırlı olmaya davet ediyoruz, inşallah söylendiği gibi bir yanlışa düşmezler ve ödemelerimizi alırız, herkese bol kazançlar.

Agzina saglik ustad..

Bu adamlarin mantigina gore tum kazanci yuksek kanallara sahte telif atarlar ve paranin ustune yatarlar.. Bu iste bir bit yenigi var..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri