yüksek kanallara öyle kolay kolay sahte telif işlemiyor lisanslı youtube kimliği lazım
Dogrudur, benimki sadece bir varsayim sadece. Yani bu telif olayini bahane ederek herseyi yapabilirler demek istiyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yüksek kanallara öyle kolay kolay sahte telif işlemiyor lisanslı youtube kimliği lazım
FGA'nin dedigi gibi,Youtube'dan sizin kanalin kazancini almadiklarini ispat etmelerini,ispat edememeleri durumunda hem Youtube hem butun forumlarda hemde resmi kurumlar araciligi ile dava edeceginizi soyleyin bakalim ne olacak.
Arkadaşlar banada mail atti Madison simdi kanalda 1 telif olduğu için ödeme yapamayacaklarmis paraya ne olacak size mi kalacak gibisinden yazdim cevap gelirse yazarim. Eğer google parayi oduyorsa bunların yaptigi düpedüz sahtekarlık duzenbazlik.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben o zaman hiç ümitlenmiyeyim, telifden kapanmıştı kanal![]()
Daha once de dedigim gibi adamlar telif olayini öne sürüp odeme yapmayacaklar. Bunu Awesomenes elemaninin kendisi soyledi. Ben de kanali kapanip odeme alan bir cok kisi var, forumlari biraz arastirisan gorursun dedim. Senin kanallarini istisna listesine aldik. Odemeni yapacagiz dedi. Hic sanmiyorum ama bekliyoruz yine.
Şikayet için beklememe taraftarıyım neden derseniz;
Herkesin parasını işletip servetine servet katmadıkları ne malum?
Şimdi toplu şikayet ederiz.
Ayın 10undan sonra bidaha ederiz.
Gerekirse bir daha ederiz değil mi?
Şikayet etme de bir sınırımız yok sonuç olarak.
Yöneticilerimizden organizasyon bekliyoruz.
Biz hazırız verin emri mail yağmuruna tutalım.
Yada ayrılın deyin networkden, ayrılmayı deneyelim.
Youtube bunların kökünü kurutur da;
"Karınca dağa küsmüş dağın haberi olmamış"
Muslera06 üstad, biz üyeler karıncayız biliyorsun.
Ayrıca, üstad kafanı şişiriyorum ikidir gönderme yapıyorum mesajlar ile sana , sakın yanlış anlama liderimiz sensin sonuçta.
anlamadığım şey kasım ayı ödemelerini zoomin.tv de daha yapmadı. ondan bahseden yok. sadece awe yapmamış gibi bir hava estiriliyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.