Awesomeness TV KASIM Ayı Ödemelerini Alan Varmı

Haftasonu da odeme aliniyor mu, illaki haftaici mi yatirilir paralar?

Ne soracagiz ki bu zevata. Buda herkes gibi: awe öder bekeleyin, ben hep alyiorum sizde alirsiniz, awe iyi networktur, cok kazandirir...

awe de şu an partner iki kanalım var ikisindede bir telifim var korktuğum şey bazı arkadaşlar paranı alamazsın falan diyorlar sizce ne olur yani ne zaman alacağım önemli değil 1 ay 2 ay fark etmez alırmıyım alamazmıyım ?

Benim kafama takılan birsey var. Biz şimdi telifi yedik Awe ödemedi diyelim kazancı. Bu telif 6 ay sonra kalksa (6 aydan daha uzun olabilir) o zaman öderler mi kazancı :D Beyin fırtınası başlasın :D

hiç mi ödeme alan yok bu partnerden bu ay ?

Ne soracagiz ki bu zevata. Buda herkes gibi: awe öder bekeleyin, ben hep alyiorum sizde alirsiniz, awe iyi networktur, cok kazandirir...

helal olsun çok iyi demişsin kendini bilmezler babalarının şirketi gibi garanti garanti yapışmasa iyii olacak.

bende başvurmuştum davet geldi sonra bu yazılanları okuyunca vazgeçtim :)

Bu mesajdan sonra "odeme aldim" disinda mesaj yazan herkesi banlarim.Denemesi bedava. :) LIKE vermek serbest.:D:D:D

Madison denen heriften yeni mesaj var beyler.

8e3cdUK.png

Madison denen heriften yeni mesaj var beyler.

8e3cdUK.png

Odeme bekleyenler icin yukaridaki yetkili agzindan yazilmis mailin turkce aciklamasi;

Kasim Aralik kazanclarini paypal araciligi ile yollar iken teknik sorunlar yasiyoruz. En kisa zamanda tum gayretlerimiz ile sorunu cozmek icin ugrasiyoruz. Onumuzdeki hafta icerisinde muhasebe departmanindan mail bekliyoruz. Lutfen sabirli olun. Bize surekli mail atmaniz sadece islemlerin yavaslamasina sebep olur.

Eger ister iseniz tahmini kazanclarinizi , ne kadar odeme alacaginizi (hangi ay icin) gonderebilirim. Bunlari sormak icin lutfen cekinmeyin.

** Formlari dogru doldurdugunuza emin olun vs diyor. (Bilgidiginiz seyler)

**Burasi Awesomeness partneri olup telif yiyenlerin kazanclarini alip alamayacaklari icin onemli bilgi(surec) iceriyor

Ayrica eger kanaliniz telif hakki ihtari aldi ise odemeleriniz hukuk departmani(tam olarak turkce karsiligi bu degil) incelenip odeme icin onay cikana kadar bekletilir. Bu uzun bir surec ve sabirli olun. Kanaliniz incelendikten sonra odemenizin kabul oldugu veya iptal edildigine dair aciklama maili alacaksiniz. Sadece sahip oldugunuz yasal iceriklerden para kazanabileceginizi unutmayin.

(Turkce olarak anladigim fakat tam ceviriyi Turkce olarak anlamatigim yerleri benzer(es anlamli) kelimeler ile acikladim) ...
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Bu ay odemelerin gecikmesi ile ilgili aciklamadir. (Cezami cekmeye hakim bey)

üçkağıtçı adamlar ya google parayı sana gönderdikten sonra sen neyi inceleyeceksin telifli kanalda.Sanki inceleme yaptıktan sonra hesabı uygun bulmazlarsa google'a geri gönderecekler parayı bu tip şirketlerle iş yapılmaz.

üçkağıtçı adamlar ya google parayı sana gönderdikten sonra sen neyi inceleyeceksin telifli kanalda.Sanki inceleme yaptıktan sonra hesabı uygun bulmazlarsa google'a geri gönderecekler parayı bu tip şirketlerle iş yapılmaz.

Bence de bu konu hakkında birşeyler yapma zamanı geldi, google'ın haberi var mı bunun hakkında? Böyle bir hakları var mı onu bile bilmiyoruz ki bence yok olamaz.Google parayı ödüyorsa Ki ödüyor adsense den biliyoruz bu parayı tutma gibi bir lüksleri yok.Hem paramızın %30 unu kesiyorlar hemde ne destek alabiliyoruz ne de adam akıllı bir hizmet.Sayfalarına ciddi bir mesaj yazdım, eğer cumaya kadar hala hareket olmazsa en azından ilgili google mercisine bir şikayette bulunmak lazım, sonuçta böyle bir hakları yok.Biz bastırmadıkça onlar sallamaya devam edicek diye düşünüyorum.

Milletin hakkına böyle giriyorlarsa yazık yani o partnerlik google şikayet etmek lazım kimse kimsenin parasının üzerine yatmamalı spamda olsa özgünde olsa eğer o para google tarafından partnerlik firmasına ödendiyse yayıncının hakkını partner firması ödemelidir.

Güzel kardeşlerim, abilerim, arkadaşlarım!

Awe ye ödeme yapmadı diye bende küfrediyorum fakat atladığımız bir nokta var...

Zoomin de hala yapmadı, yani demekki YT bu partner arkadaşlara belli bir süre veriyor ödeme yapması için...

Biz Zoomin nin kesin ayın 5 i ile 8 i arası ödeme yapacağını bildiğimiz için gıkımızı çıkartmıyoruz ona karşı, fakat Awe de bir ödeme alışkanlığı istikrarı olmadığı için keydirdikçe keydiriyoruz...

Bence 2-3 gün daha beklenebilir... Ne zaman diğer partnerler ödemelerini yapar buna rağmen Awe ödemeyi yapmamış olur o zaman her türlü hakkımızı arama yolunda ilerleriz!

İyi frmlar!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri