Awesomeness TV KASIM Ayı Ödemelerini Alan Varmı

Cevap: Awesomeness TV Aralık Ayı Ödemelerini Alan Varmı

Allahın bi kulu yokmu ben telifli kanaldan ödeme almıştım diyen bir yıl öncede olsa

Allahın bi kulu yokmu ben telifli kanaldan ödeme almıştım diyen bir yıl öncede olsa

Alan varmış arkadaşım, daha önceki konulardan biliyorum hatta teliften kanalı kapanan bir arkadaşın da ödemesini yapmışlar.Tabi geçmiş zamanlarda bundan sonrası allah kerim:rolleyes:

Bu ay ödeme yapacaklarını sanmıyorum :) artık 2 ocak ama hala ödeme yapılmadı.
Selam Tural abim nasılsın? İnşallah bu gece yatırırlar. Hic kimseye para ödenmediyse neden ruhdan düşelimki? Sabrlı olun!

Benim kanala telif gelmişti. 2 telif vardı kanalda. Telifin birine geri bildirim yaptim bu yuzden kanal kapandı. Geri bildirim kabul edilmedi galiba. İçinde 352$ vardı. 223$ ödeme aldım.

Arkadaşlar herkes gibi bende sabırsızlanıyordum param ne zaman yatacak diye ama benim aralık ayına ait param 2 saat önce yansıdı, Awesomeness dashboard ı 1-2 gün geç güncellediği için bizde aralık ayına ait kazançları dün tamamladığımız için bu; bugün ve yarın kesinleşir. Awesomenes parayı adsenseden aldığı için 3 günlük gecikmenin gayet normal olduğunu düşünüyorum. Paniğe gerek yok

hocam ben son 2 aydır(bu aydan önceki aylar) 3 teliften kapanan + para kazanması giden kanalımın bile ödemelerini aldım

Arkadaşlar herkes gibi bende sabırsızlanıyordum param ne zaman yatacak diye ama benim aralık ayına ait param 2 saat önce yansıdı, Awesomeness dashboard ı 1-2 gün geç güncellediği için bizde aralık ayına ait kazançları dün tamamladığımız için bu; bugün ve yarın kesinleşir. Awesomenes parayı adsenseden aldığı için 3 günlük gecikmenin gayet normal olduğunu düşünüyorum. Paniğe gerek yok

Aslinda başlik yanlış ödemeler kasım ayı ödemeleri Aralık değil yani aralık ayı kazancın ocakta kesinleşir. Partnerde o kazanci sana ocak sonu şubat başı öder

Aralik kazancini ocak sonunda alirsin.

Aslinda başlik yanlış ödemeler kasım ayı ödemeleri Aralık değil yani aralık ayı kazancın ocakta kesinleşir. Partnerde o kazanci sana ocak sonu şubat başı öder
Basligida duzelttim iyi oldu boyle..

Odeme yapma konusuna gelince.Malum yilbasi tatiller derken yilbasida gecti.Ancak unuttugunuz birsey var.Yilbasi sonrasida her yer 1 gun tatildir (Cogu ulkede).Yani siz yeni gune yani Turkiyede 2 ocaga girsenizde,Amerikada henuz ayin 1 i ve tatil.Ustelik Turkiye saati ile sabah 10 da 2 ocaga gececek Abd.Gecer gecmezde odeyecek degil cunki gece yarisi :). Mesai saati baslamasi Turkiye saati ile aksam 18-19 dur arkadaslar.(Awe ingiltere bazli calisiyor sanirim buda yarin ogleden sonra odemelere baslanabilecegi demekdir oyle de olabilir yani.)

Yani Awe odemeleri yarin aksamdan sonra buyuk ihtimalle yavas yavas baslayacakdir bugun yarin gece diye dusunmenize gerek yok sadece birazcik sabir.

Odeme yapma konusuna gelince.Malum yilbasi tatiller derken yilbasida gecti.Ancak unuttugunuz birsey var.Yilbasi sonraida her yer tatildir.Yani siz yeni gune yani Turkiyede 2 ocaga girsenizde,Amerikada henuz ayin 1 i ve tatil.Ustelik Turkiye saati ile sabah 10 da 2 ocaga gececek Abd.Gecer gecmezde odeyecek degil cunki gece yarisi :). Mesai saati baslamasi Turkiye saati ile aksam 18-19 dur arkadaslar.(Awe ingiltere bazli calisiyor sanirim buda yarin ogleden sonra odemelere baslanabilecegi demekdir oyle de olabilir yani.)

Yani Awe odemeleri yarin aksamdan sonra buyuk ihtimalle yavas yavas baslayacakdir bugun yarin gece diye dusunmenize gerek yok sadece birazcik sabir.

Valla şu konuyu her gördükçe bende geriliyorum , arkadaşlar insanın içine durduk yere kurt düşürüyosunuz :)

Odeme yapma konusuna gelince.Malum yilbasi tatiller derken yilbasida gecti.Ancak unuttugunuz birsey var.Yilbasi sonrasida her yer 1 gun tatildir (Cogu ulkede).Yani siz yeni gune yani Turkiyede 2 ocaga girsenizde,Amerikada henuz ayin 1 i ve tatil.Ustelik Turkiye saati ile sabah 10 da 2 ocaga gececek Abd.Gecer gecmezde odeyecek degil cunki gece yarisi :). Mesai saati baslamasi Turkiye saati ile aksam 18-19 dur arkadaslar.(Awe ingiltere bazli calisiyor sanirim buda yarin ogleden sonra odemelere baslanabilecegi demekdir oyle de olabilir yani.)

Serkan yeni paylaşımlarını bekliyoruz haberin ola ;)

Ben aldım diye defalarca yazdım ama dikkatinizden kaçmış 2 telif ve spamdan kapanan ( ekim ayında) kanalın parasını kasımın 28 inde aldım. 300 küsür dolar 20 dolar civarında fireyle.

Aralık aynının parasını ocak sonunda alacan. Adamlar adsenseden ayın 22 sinde alacaklar sende parayı ocakın sonunda alacan.

Ben aldım diye defalarca yazdım ama dikkatinizden kaçmış 2 telif ve spamdan kapanan ( ekim ayında) kanalın parasını kasımın 28 inde aldım. 300 küsür dolar 20 dolar civarında fireyle.

çok sağol kardeşim bu olay yüzünden bütün videoları silmiştim allah razı olsun senden ve [MENTION=2099]jebi[/MENTION] çok sağolun

Abi Allah razı olsun senden mesaj gelince söz dinliyoruz :D
Telifli ödeme alanların mesajlarınıda görmek güzel, psikolojik imtihan veriyorum resmen sabır ile :) Bende de 1 telif var inşallah bakalım.

10 Ocağa kadar öderlerse iyi ödemezlerse soğuk su içecez gibme geliyor

Neden ödeme yapmasınlarkı? artıq ayın 1-i hale ödeme yok!

:) qaqaw zoomintv king of network adamlar herseyi tam zamaninda yapiyor odeme falan Awesomeness de arkadasin bir kanali var 700 dolar para :) 1 ithar adam her gece paypal kontrolu yapiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri