Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri

2 ay once de böyle bi durum olmuştu paypal üzerinden ödeme yallarken sıkıntı yaşıyoruz demişlerdi odeyemedikleri kanalları ayın 18 inde odemisleridi,bu ay benim de 2 adet kanal yatmamış (meblağ düşük olduğundan yeni farkettim) umarım yakında oderler...

Odeme yapılmayan kanallar için ticket atıcam birazdan...

2 ay once de böyle bi durum olmuştu paypal üzerinden ödeme yallarken sıkıntı yaşıyoruz demişlerdi odeyemedikleri kanalları ayın 18 inde odemisleridi,bu ay benim de 2 adet kanal yatmamış (meblağ düşük olduğundan yeni farkettim) umarım yakında oderler...

Odeme yapılmayan kanallar için ticket atıcam birazdan...

Benim de ödeme yüksek olan kanallar ödenmemiş.

Ödemeleri geciktirerek bizi personel maaşları ve diğer ödemelerimiz konusunda çok zor duruma soktu ama bu sabaha karşı Awesome bütün kanallarımızın Aralık & Ocak ödemelerini paypal hesabımıza attı (Telifli olanlar da dahil)

Çok önemli Not :
Awesome telifli de olsa kanal ödemelerini yapıyor.
Ama şu an itibariyle telifli veya temiz kanallarına hala ödeme alamayanlar varsa lütfen hemen Awesome'ye verilen kanal bilgilerini, iletişim ve paypal hesap bilgilerini kontrol edip yenilesinler. Çünkü bu bilgilerden biri eksik olduğunda network sizin kanalınızın bilgilerine doğru biçimde ulaşamıyor ve ödemeyi bu yüzden yapamıyor.

Herkesin ödemesini kuruş kuruş alabilmesi dileğiyle bol kazançlar.

Nerden yenilicekler? Panelden mi?

ben geçen hafta o panele girip, herşeyi kontrol ettim, güncelledim, yardım ticketıda gonderdim.ama bu lanet partner gene ödeme yapmamış, aralık ayı kazancıma.

Allah'a şükür ödeme gelmiş
ama

2 telifli kanal gelmemiş ne olacak bilen var mı ?

galıba temız kanallara odeme yapmıyolar bunlar :) telıflı olması lazım sankı :) benım 3 kanalıma yapmadılar odeme ufak kanalda var buyuk kanalda..

Kanal URL'niz, kanal isminiz, kanal iletişim (mail) adresiniz ve paypal hesap bilgileriniz doğru olsun yeter, kendi isminiz önemli değil. Awesome kendisine kayıtlı olan kanalın sahibi olarak iletişim adresini ve bu kanal için bildirilen paypal hesabını baz alır.

Diğer Networklerden Aralık ayı ödemelerimizi almıştık ama awesome kalmıştı, şimdi onları da aldık çok şükür

Hocam telifsiz bir kanalımın KASIM ödemesini gene yatırmamışlar.
Telifsiz diğer kanalımın Ocak ödemesini gene yatırmamışlar.
Allah Belalarını versin, gözümde yalancı beş para etmez firmadır, ödeselerde durum değişmeyecek.

ödemeleri aldım üstelik 3 kanaldan sınırı geçtmiştim 4 kanaldan ödeme almışım awesomeness candır :)

Ne olmuş yani ödeme yapmadıysak hayallerimizi satmadık ya. -Awesomeness
:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri