Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

bence çarşamba ödeyecekler ama dur ya sel alıyordu onu:D Ah ulan awe ah,bit yavrusu awe

Awesomeness sürekli Paypal sorunu yaşadığını söylüyor. Paypal'da genel bir sorun yoksa, onunla nasıl bir sorun yaşanabilir ki ? Bir paypal hesabı mevcutsa ve herkesin paypal'ı şıkır şıkır kullandığı anlarda sadece Awesome sorun yaşıyorsa orda bir kumpas vardır derim ben :)

Ama sonuçta adamlar ödemeleri yapıyor.. Biraz gecikmeli ve bahaneli olsa da... Merak etmeyin arkadaşlar bu hafta sonuna kadar ödemeler yapılır diye düşünüyorum

Aldığım duyumlara göre awe daha önceki ödenmeyen bütün hesapların ödemesini pazartesiye kadar yapacakmış.Pazartesi gününe kadar ödeme alamayan olursa bildirim yapın normalde pazartesine kadar ne var ne yok ödenecek diye belirtmişler.Bakalım sonuç ne olacak.

Ayrıca yanlışım varsa [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] düzeltsin.

Ben aweye şubatta girdim şubat kazançlarını alıcakmıyım bu ay, 2 ay bekleme durumu var diyorlardı bir yerde, acaba şubat martı mayıstamı alıcaz, yoksa alırmıyım şubatı kazançlarını bu ay.

Beyler bir sorunum var daha önce benzer bir sorun yaşayan oldu mu bilmiyorum ama yaşayanlar bir cevap verebilirse çok sevinirim. Şimdi durum şöyle ben Şubat ayında kanalımı Awesomeness'a soktum Mart'ın 10'u gibi 1 telif aldım.Mart'ın 22'si gibi de kanalımın maili devredışı bırakıldı.Kanal halen aktif ama mail adresi iptal olduğu için giriş yapamıyorum.Bu durumda ödeme yapılır mı yaklaşık 5000$'lık bir kazanç var kanalım içinde

Aldığım duyumlara göre awe daha önceki ödenmeyen bütün hesapların ödemesini pazartesiye kadar yapacakmış.Pazartesi gününe kadar ödeme alamayan olursa bildirim yapın normalde pazartesine kadar ne var ne yok ödenecek diye belirtmişler.Bakalım sonuç ne olacak.

Serkan Hocam özellikle sizin bu açıklamayı yapmanız yüreklere su serpti! Çok teşekkür ederiz ilgilendiğiniz için. Yani Bu açıklama awesomenessin açıklamasından daha önemli ve güven verici bizim için =)

Hocam bu arada sizin tecrübeniz vardır awe yüksek meblaları ödüyor mu? 20-25k gibi?

Tekrar çok teşekkür ederiz. Sabırla yorumlara spam yapmadan bekliyoruz hocam...

Ayrıca yanlışım varsa @iwocan düzeltsin.
usta iceride 3 bin dolarim var aralikdan bu yana
ne zaMAN ticket acsam paypal eksik gönder diyorlar gönderiyorum
birde aralikdan 572 dolar gibi birsey var -30 400 dolar eder bunlar 337 var diyor gerci var diyorda ödemiyor
anlamadim dalgami geciyolar benle cidden zoruma gidiyor artik

Bildirimleri nereden nasıl yapabiliyoruz arkadaşlar ? Nasıl ulaşabiliyoruz bu adamlara ?

serkan abi s.a , daha önceki ödenmeyenlere ödüyecekler demişsin yani benim geçen ay ödenmeyecekler listesinde mail adresim vardı bu ay öderlermi diyorsun ? içeride 240$ param var %30 bölseler 170$filan kalıcak öderlermi yani abi ?

Serk@nYT hoca benim skype listemde ekli ve kendisine defalarca ileti yolladım
ne hikmeyse bir türlü cevap vermedi
ama burada konuyu görünce
bana neden cevap yazmadığını şimdi çok daha iyi ve net olarak anlayabiliyorum
adam haklı beyler;)

xJ5Rr5.jpg

ödeme alınmıstır arkadaslar paypal hesabımda benimde odeme :)

işte bu be:D gerçekten çok yakışıklısın awesome:D

Her ay tıkır tıkır ödeme alıyordum ödeme gelmedi nedense.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri