kanalın url gırdıgın de ne yazıyor ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kaç aydır sekmeden alırdım ilk sıralarda öderlerdinedense bu ay daha ödememişler.. İnşallah öderler geç olsun da güç olmasın
![]()
Aynı durum bendede var hiç sıkıntısız ödemelerimi her ay alırdım bu ay hiçbirisine ödememişler awe artık size yeter birazda şu isyan edenlere ödeme yapayım falan mı dedi naptı![]()
kaç aydır anlaşıyorduk galiba cicim aylarımız geçti bizim) iwocan dediğine göre 750klık ödeme yapmışlar daha ödeyecekler demek ki yarın da bizimkiler gelir artık
hacı acayip bi uyuşmazlık var bu şubat kazancı diyor ya hatırladığım kadarıyla şubatta aweden kazanmadım ben ama para göndermiş
1k ustu subat ayı henuz alamadımforumdaki yazıları göz önüne alırsak
awe de ciddi bir düzenleme olduğunu düşünüyorum
aylarca sıkıntısız ödeme alan özgün kanallara bile bu ay ödeme yapılmamış durumda
(alan varsa belirtsin)
öncelikli olarak sorunlu kanallar ile ilişki kesiliyor ve bu kanalların ücretleri ödeniyor, bizde kimsenin parası kalmaz hesabı yapıyorlar
ama şunu çözemedim
sorunsuz ödeme alabilecek kanaların suçu ne ?
+
1k üzeri ödeme alan varmı ?
bütün arkadaşların ödeme saatleri aşağı yukarı aynımı ?
2 telif yiyip atılandan aldım ama patlayanı bilmiyorum daha patlayan kanallardan ödeme almadım.
Senin 21 k yı ödedilermi
Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.
benim 3 teliften kapanan sınırıcı geçen kanala ödeme gelmedi hala![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.