Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Onların Cevabına ben! gercekten para ne zaman gonderilecek bana hala para almadım yazıyorsun, salakca cevaplar veriyorlar. Awe -de o kadar çok uye varki arada birçok insanları onemsemiyorlar, kısaca takmıyorlar. Bende ödeme alamadım hala ama gecen 3 aydır para alıyordum...

26138 kanalı var avenin.

Arkadaşlar benim awe kanalımda kanal ayarlarına geldiğim zaman iş ortağı doğrula diye yazı var kanalı doğrulamammı gerekiyor para alamazmıyım ?

Arkadaş ben bu AwesomenessTV 'yi youtube'a şikayet edeceğim eğer gerçekten artık yeter tak etti bu kadarda olmaz diyen arkadaşlar varsa benim gibi düşünen sağlam bir metin oluşturalım ben bunu çevireyim hep birlikte youtube'a şikayet edelim.

Arkadaş ben bu AwesomenessTV 'yi youtube'a şikayet edeceğim eğer gerçekten artık yeter tak etti bu kadarda olmaz diyen arkadaşlar varsa benim gibi düşünen sağlam bir metin oluşturalım ben bunu çevireyim hep birlikte youtube'a şikayet edelim.

Dashboard'unuzdan daveti onayladiginizda, Youtube ile Awesomeness ile herhangi bir konuda (odemeler dahil) bir gorusme yapamayacaginizi ve hak talep edemeyeceginizi de onayliyorsunuz.

Bu sanirim tek Awesomeness icin degil, tum partnerler icin gecerli..

Dashboard'unuzdan daveti onayladiginizda, Youtube ile Awesomeness ile herhangi bir konuda (odemeler dahil) bir gorusme yapamayacaginizi ve hak talep edemeyeceginizi de onayliyorsunuz.

Sözleşmeler'deki EDİM'i her iki tarafta yerine getirmelidir. Eğer bu EDİM yerine getirilmiyorsa dava bile söz konusudur. Ben o sözleşmeyi onayladığımda awesomenesstv bana kazancımı ödeyeceğini söylemişti peki ödüyor mu ? Hayır. Ben bu konuda şikayet etmeyi bırakın dava açma hakkına bile sahibim.

hocam sizin bu konuyla alaklı bilginiz vardır. ödemeler dün yapıldı ve ikinci bir ödeme yapacaklarmı bilginiz varsa paylaşırmısınız. ben dahil bir çok kişi ödeme alamamış gördüğüm kadarıyla.

ikinci bir sorumda ödemeleri neye göre yapıyorlar birçok arkadaşımız telifsiz kanalarına bile ödeme alamamış.

Telifsiz kanallarıma ödeme alamadım . Hele önümüzdeki ay yüklü bir miktar almam gerekiyor ama bunu ödemeyen önümüzdeki ayı nasıl ödeyecek. Gerçekten pişman ettiler beni . Bari daha fazla kazandırmayalım kanalları partnerden çıkartma talebinde bulunacam .

Sözleşmeler'deki EDİM'i her iki tarafta yerine getirmelidir. Eğer bu EDİM yerine getirilmiyorsa dava bile söz konusudur. Ben o sözleşmeyi onayladığımda awesomenesstv bana kazancımı ödeyeceğini söylemişti peki ödüyor mu ? Hayır. Ben bu konuda şikayet etmeyi bırakın dava açma hakkına bile sahibim.

orjinal içerik sahibi olmadığın sürece awesome ne derse o olur,bu adamlar yaş tahtaya basmaz sözleşme hazırlarken.Orjinal içerik sahibi olsak zaten öttürücez okyanus ötesinden

orjinal içerik sahibi olmadığın sürece awesome ne derse o olur,bu adamlar yaş tahtaya basmaz sözleşme hazırlarken.Orjinal içerik sahibi olsak zaten öttürücez okyanus ötesinden

Bak arkadaşım siz başta zaten bazı şeyleri kabullenmişsiniz ve üstüne gitmek istemiyorsunuz. Burada içeriğin orjinal olup olmadığı sorun değil eğer orjinal içerik arasaydı bunlar milletin boş ve spam kanallarını almazdı. Dediğim gibi sözleşmeler her iki tarafından yapmakla zorunlu olduğu maddelerden oluşuyor. Bu bizim ödememizi yaptı mı ? Hayır olay bu kadar basit.

Eger icerik sizinse bence hic durmayin, acin davayi.. eger icerik sizin degilse, dava acacaginiza pesin olarak icerik sahibine telif hakkini odeyin.. Ne de olsa dava actiginizda mahkeme sizi haksiz bulup telif hakkini odemenizi isteyecektir..

hocam sizin bu konuyla alaklı bilginiz vardır. ödemeler dün yapıldı ve ikinci bir ödeme yapacaklarmı bilginiz varsa paylaşırmısınız. ben dahil bir çok kişi ödeme alamamış gördüğüm kadarıyla.

ikinci bir sorumda ödemeleri neye göre yapıyorlar birçok arkadaşımız telifsiz kanalarına bile ödeme alamamış.

Hocam dun konustugumda yapilacagi soylenmisti.. Eger yapilmazsa Pazartesi gunu bana kanal link ve paypal adreslerini gondersin arkadaslar, ben iletirim

Eger icerik sizinse bence hic durmayin, acin davayi.. eger icerik sizin degilse, dava acacaginiza pesin olarak icerik sahibine telif hakkini odeyin.. Ne de olsa dava actiginizda mahkeme sizi haksiz bulup telif hakkini odemenizi isteyecektir..

Hocam dun konustugumda yapilacagi soylenmisti.. Eger yapilmazsa Pazartesi gunu bana kanal link ve paypal adreslerini gondersin arkadaslar, ben iletirim

teşekkurler ustad pazartesini bekleyelim yaparlar inşallah. ödeme almayan arkadaslarda biraz sakin olup sonuca yönelik haraket ederlerse daha faydalı olacaktır bizim acımızdan. pazartesini bekleyip egerki ödeme alınmadığı taktirde gerekenleri hepberaber yaparız.

Varsa dediklerime katılan arkadaşar youtube'a şikayetlerimizi sunalım.

---------- Mesaj saat 23:04:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:02:18 civarında gönderildi. ----------

teşekkurler ustad pazartesini bekleyelim yaparlar inşallah. ödeme almayan arkadaslarda biraz sakin olup sonuca yönelik haraket ederlerse daha faydalı olacaktır bizim acımızdan. pazartesini bekleyip egerki ödeme alınmadığı taktirde gerekenleri hepberaber yaparız.

Arkadaşım sakin olayım diyorum ama artık pes bu kadarda abartılmaz, hadi 3-5 gün ödemezsin 1 ay ödemezsinde 2. ayında bari öde her ay aynı muhabbetten sıkılmadınız mı ?

Bak arkadaşım siz başta zaten bazı şeyleri kabullenmişsiniz ve üstüne gitmek istemiyorsunuz. Burada içeriğin orjinal olup olmadığı sorun değil eğer orjinal içerik arasaydı bunlar milletin boş ve spam kanallarını almazdı. Dediğim gibi sözleşmeler her iki tarafından yapmakla zorunlu olduğu maddelerden oluşuyor. Bu bizim ödememizi yaptı mı ? Hayır olay bu kadar basit.

yahu kabullenmesen ne değişecek mantıklı bir tarafı var mı dediğinin,hadi ben kabullendim sadece zendeskten yazıp hakkımı arıyorum sen ne yapabileceksin yazışmak dışında,burda atar yapmaksa hep beraber yapalım çözüm mü bu.kontakt kuracaksın bekleyeceksin yapacak başka hiçbir şeyin yok gerisi laf.

Varsa dediklerime katılan arkadaşar youtube'a şikayetlerimizi sunalım.

---------- Mesaj saat 23:04:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:02:18 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşım sakin olayım diyorum ama artık pes bu kadarda abartılmaz, hadi 3-5 gün ödemezsin 1 ay ödemezsinde 2. ayında bari öde her ay aynı muhabbetten sıkılmadınız mı ?

arkadasım anlıyorum senide bende aynı durumdayım:) sinirlenerek kendinden baska kimseye zarar veremessin. eger yapabiliyosan awesomenessi hizaya sokup paranı alabiliyosan ne mutlu sana sonuna kadar desteklerim seni ancak agresif tavırlar veya sinirler hiçbir fayda getirmez. tecrubeli arkadaslardan faydalanamak lazım pazartesini bekleyelim baktım ödemeler yok gereken uyarı maillerini hep beraber atarız.. sakin olmakta herzaman fayda var saygılar kardesim..

yahu kabullenmesen ne değişecek mantıklı bir tarafı var mı dediğinin,hadi ben kabullendim sadece zendeskten yazıp hakkımı arıyorum sen ne yapabileceksin yazışmak dışında,burda atar yapmaksa hep beraber yapalım çözüm mü bu.kontakt kuracaksın bekleyeceksin yapacak başka hiçbir şeyin yok gerisi laf.

Benim atar yaptığım falan yok arkadaşım, sadece mantıklı olanı yapacağım ve hukuki olarak hakkımı arayacağım.

AAhhh Adsense şu ünlem belasını başımıza bela ettin bizi şunların eline düşürdün . Sanada yazıklar olsun.

Benim atar yaptığım falan yok arkadaşım, sadece mantıklı olanı yapacağım ve hukuki olarak hakkımı arayacağım.

Ara o zaman arkadaşım ne diyeyim abd de dava aç kendine ait olmayan eserler için kafana yatıyorsa aç tabi.

Merak etme arkadaşım tek bir kanalım var içindeki videolarda bana ait.

yahu durun normal ödeme saatleri sabah saatleriydi.. [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocamda dün konustugunda daha ödeme yapacağız. diğer ödemeler işlemde demişler. Bekleyin az daha

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri