Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

ben 7 herhalde, zoomin yatırdı cretivede yatırmış bu awe çok sahtekar bir şirket paralarımızı işletiyor kafasına göre arasıra bir kaç ödeme yapıyor

3 KANALA 4 aydir ödeme bekliyorum gelmiyor gelmiyor
3-4 bin dolarim var galiba bunlar bizim parayi borsada kullaniyo aklima baska birsey gelmiyor
3 ay önce sordum ödemem varmi diye var dediler bu ay ödüyecegiz dediler ödemediler hala
var dedikleri seyi neden göndermiyorlar o zaman benim aklima gelecek sey belli bunlar tefecilik yapiyo
2500 dolar olan kanalim var icerde alacagim mahkemeye verecem sizi dedim partnerlikden attilar
kafayi yedirir insana bunlar
elimdeki iphonenin mail sekmesini yenilemekden ben biktim paypal maili gelirmi diye ama nerde
uzak bir ufuk gibi birsey bunlardan para almak ben umudu kestim beyler
para puldan bunlardan
ha bi arkadas hukiki olarak öncülük yaparsa desteklerim
baska türlü artik bu adamlara ne güvenim kaldi nede tahammulüm

Perşembe de gecti, bakalım bugüne. Hala ödeme yok. Bir de ödeme noktasında düzenli olsalar. Tek tarih neden yok anlamıyorum. Resmen aynısından ortasından sonuna kadar para bekliyoruz. Hele sabır diyelim yine. Aralık ayından beri bekliyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

cuma mübarek gündür. Bugün yollarlar inş.

arkadaşlar
ben bu firmadan çıkıyorum (tabii çıkarırlarsa)
çekilecek dert değil...

Para mara geleceği yok arkadaşlar bu firmadan,bize yardımcı olmaya çalışan forumdaki arkadaşlarıda kandırıyorlar diye düşünüyorum artık.

Ben Awesomeness Hırsızdır diye bir kampanya başlatmayı düşünüyorum. Katılanlar varsa organize olalım. Bununla ilgili ingilizce bir yazı yazıp Tüm networklerin Facebook Twitter youtube sayfalarında spam gibi paylaşıp aweyi rakiplerine karşı da kötüleyelim! Madem öyle işte böyle. Kimin yaptığını da anlayamaz bunları. Biz kanallardan ticket açıp yazınca bizi fişliyorlar. ancak böyle zor duruma düşebilirler. Youtube un sayfalarında da paylaşalım ilgili heryerde Awesomenes hırsızdır adlı makalemizi heryere duyuralım... Sizce nasıl olur?

Arkadaşlar bizimde paramız yatmadı ancak tek ricam şudur ki burada ''awe şöyle kötü böyle kötü'' diyenler paralar yatınca ''awe candır'' falan demesin :)

Arkadaşlar bizimde paramız yatmadı ancak tek ricam şudur ki burada ''awe şöyle kötü böyle kötü'' diyenler paralar yatınca ''awe candır'' falan demesin :)

Doğru söylüyorsun hocam. Kötüleyen kimse yattıktan sonra awe adamsın demesin. Bu güne kadar sabrettim sonuçda geç de olsa yatırıyorlardı ancak artık çok adilik yapmaya başladılar. Ve paramı alsam da hatta üzerine fazla para yatırsalar da aweye kötü demeye ben şahsım olarak devam edeceğim. Çünkü diğer partnerlerden hiçbir eksikleri olmadığı halde bunca insana bunu çektiriyorlar. eğer ki spama karşı ise baştan almamalıydı ancak spamdan kazanılmış yüzbinlerce doalr olunca da üstüne yatmamalılar. Buna samimiyetsizlik ve dolandırıcılık denir. Hem beni kullanarak ve bilerek ve izin vererek onbinlerce dolar kazanılmasına izin veriyorlar kazandıktan sonra da spamla savaşıyorlar sözüm ona.
Yaptıklarının adı başka birşey değil DOLANDIRICILIKTIR.

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION], ödemelerle ilgili güncel bir bilgi var mı? Varsa bilgilendirebilir misin? Malum açılan ticketlere saçma sapan cevaplar vererek veya cevap vermeden kapatıyorlar.

Ben Awesomeness Hırsızdır diye bir kampanya başlatmayı düşünüyorum. Katılanlar varsa organize olalım. Bununla ilgili ingilizce bir yazı yazıp Tüm networklerin Facebook Twitter youtube sayfalarında spam gibi paylaşıp aweyi rakiplerine karşı da kötüleyelim! Madem öyle işte böyle. Kimin yaptığını da anlayamaz bunları. Biz kanallardan ticket açıp yazınca bizi fişliyorlar. ancak böyle zor duruma düşebilirler. Youtube un sayfalarında da paylaşalım ilgili heryerde Awesomenes hırsızdır adlı makalemizi heryere duyuralım... Sizce nasıl olur?

Şubat benim ilk ayımdı, gerçekten çekilir dert değil bu awe.. Öncelikle youtube a şikayet maili atalım diyorum kanallarımızdan.. üstlerinde bi baskı oluşacaktır. düzgün örgütlenirsek sonuç alırız diye düşünüyorum !

Google paraları aweye verirse awede size verir bu kadar basit. Boşuna kampanyalar başlatmaya gerek yok geçen ay bugün yapmışlardı daha ödeme zamanı gelmeden ayaklanıyorsunuz. Ödeme almadan konuyu güncellemeyelim !

Google paraları aweye verirse awede size verir bu kadar basit. Boşuna kampanyalar başlatmaya gerek yok geçen ay bugün yapmışlardı daha ödeme zamanı gelmeden ayaklanıyorsunuz. Ödeme almadan konuyu güncellemeyelim !

Google verirse ödüyolar diye bişey yok.. 2-3 aydır alamadıkları kanalların kazancını alanlar var.. youtube 2-3 ay sonra ödemez, awe geciktiriyo demektir. sorunların sebebi art niyetmidir kötü sistemmidir bilmiyorum.. tek bildiğim benim saatlerce süren emeğimle binlerce dolar kazanan bi sistemin bana ait payı verirken bukadar sorumsuz davranamayacağı ! zahmet edip bi mail bile dönmüyolar !

hep birlikte sağlam bir kampanya yapalım bunun hakkında
ekim ayından kalma paralarım var beni adam gibi cevap vermiyorlar bile kale alıp
her türlü kampanyanın destekçisiyim ben

evet bugun beklıyorum bende ödemeyi sabah 4 5 gibi hesaplarda olabilir bugün arkadaşlar

Google'ın ne zaman ne vereceğini biliyorsunuz madem, bu görüşlerinizdende kesin eminseniz, kendinize ait içerikle tüm kuralla uyarak kazandığınız paraları mademki awe ödemiyor bu durumda gidin dava bile açabilirsiniz. Tabi tüm bunlar var ise.

evet bugun beklıyorum bende ödemeyi sabah 4 5 gibi hesaplarda olabilir bugün arkadaşlar

Aynen hocam bende bu akşam bekliyorum. Ki bu akşam ödersede awe artık ödemeleri raya oturtmaya başlamış demektir insanlarda biraz durulur.

Aynen hocam bende bu akşam bekliyorum. Ki bu akşam ödersede awe artık ödemeleri raya oturtmaya başlamış demektir insanlarda biraz durulur.

valla bizimde paralar ıcerde bız sabrediyoruz :D diyoruz ki geçen ay da 11 ödediler iwocanda konustu bu hafta ıcı dedi.. genelde zaten cuma oduyorlar ve bugun gunlerden ödeme günü bence :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri