nicomedya
Yasaklanmış
ben 7 herhalde, zoomin yatırdı cretivede yatırmış bu awe çok sahtekar bir şirket paralarımızı işletiyor kafasına göre arasıra bir kaç ödeme yapıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şubat ayımın kazancımı 03.04 aldım.
Arkadaşlar bizimde paramız yatmadı ancak tek ricam şudur ki burada ''awe şöyle kötü böyle kötü'' diyenler paralar yatınca ''awe candır'' falan demesin![]()
Ben Awesomeness Hırsızdır diye bir kampanya başlatmayı düşünüyorum. Katılanlar varsa organize olalım. Bununla ilgili ingilizce bir yazı yazıp Tüm networklerin Facebook Twitter youtube sayfalarında spam gibi paylaşıp aweyi rakiplerine karşı da kötüleyelim! Madem öyle işte böyle. Kimin yaptığını da anlayamaz bunları. Biz kanallardan ticket açıp yazınca bizi fişliyorlar. ancak böyle zor duruma düşebilirler. Youtube un sayfalarında da paylaşalım ilgili heryerde Awesomenes hırsızdır adlı makalemizi heryere duyuralım... Sizce nasıl olur?
Google paraları aweye verirse awede size verir bu kadar basit. Boşuna kampanyalar başlatmaya gerek yok geçen ay bugün yapmışlardı daha ödeme zamanı gelmeden ayaklanıyorsunuz. Ödeme almadan konuyu güncellemeyelim !
Google paraları aweye verirse awede size verir bu kadar basit. Boşuna kampanyalar başlatmaya gerek yok geçen ay bugün yapmışlardı daha ödeme zamanı gelmeden ayaklanıyorsunuz. Ödeme almadan konuyu güncellemeyelim !
evet bugun beklıyorum bende ödemeyi sabah 4 5 gibi hesaplarda olabilir bugün arkadaşlar
Aynen hocam bende bu akşam bekliyorum. Ki bu akşam ödersede awe artık ödemeleri raya oturtmaya başlamış demektir insanlarda biraz durulur.
valla bizimde paralar ıcerde bız sabrediyoruzdiyoruz ki geçen ay da 11 ödediler iwocanda konustu bu hafta ıcı dedi.. genelde zaten cuma oduyorlar ve bugun gunlerden ödeme günü bence
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.