Awesomeness TV Temmuz Ayı Kazançları, Ağustos Ödemeleri

ya arkadaşlar ben mail attığımda bana içerik sahibine parayı gönderdiklerini söylüyorlar böyle birşey mümkünmü ?

sochi olimpiyatları için kanal açmıştım. kanal 1 ay sonra kapandı şubat ayında onun kazancı bile bu sabah geldi yuhh yani baya kesinti yapamışlar geçde olsa geldi ama Allahtan geldi =)

Haydaaa 6 aydır düzenli para aldığım kanalımın parasını ödememişler banada. Keşke açıp foruma bakmasaydım 10unu bekliyordum. Şuan moralim bildiğin 0 oldu.. En ihtiyacım olduğu dönemde şaka gibi.. Bizim paralarla eski ödemedikleri kanalların paralarını mı ödüyorlar napıyorlar arkadaş!

bende ödeme alamadım 4 kanalla beklemedeyim erken değilmi bu ödemeler ağustgosun ilk haftası olmayacakmıydı? hep öle aldım ödemeleri

Haydaaa 6 aydır düzenli para aldığım kanalımın parasını ödememişler banada. Keşke açıp foruma bakmasaydım 10unu bekliyordum. Şuan moralim bildiğin 0 oldu.. En ihtiyacım olduğu dönemde şaka gibi.. Bizim paralarla eski ödemedikleri kanalların paralarını mı ödüyorlar napıyorlar arkadaş!

bende ödeme alamadım 4 kanalla beklemedeyim erken değilmi bu ödemeler ağustgosun ilk haftası olmayacakmıydı? hep öle aldım ödemeleri

Merak etmeyin paranızı alırsınız, bu yapılan ödemeler uzun zamandır incelemeye alınmış ve bekletilmiş kanallara yapılan ödemelerdir. Normal dönem ödemeleri ise 1 -10 Eylül arasında ödenecektir mutlaka.. Awe'de kimsenin parası kalmıyor, yorumlarda gördüğünüz gibi altı ay önce kanalı kapatılan ve o parayı unutanlara bile ödeme yapılmış :)

4 haneli 1 ödeme almışım :)
Ama işe bak ki beklediğim 4 ödemeden hiç biri değil unuttuğum kapanan bi kanalmıydı acaba...

Her neyse çok iyi zamanda geldi :)

Merak etmeyin paranızı alırsınız, bu yapılan ödemeler uzun zamandır incelemeye alınmış ve bekletilmiş kanallara yapılan ödemelerdir. Normal dönem ödemeleri ise 1 -10 Eylül arasında ödenecektir mutlaka.. Awe'de kimsenin parası kalmıyor, yorumlarda gördüğünüz gibi altı ay önce kanalı kapatılan ve o parayı unutanlara bile ödeme yapılmış :)
İnşallah dediğin gibidir hocam zaten şaşırdım bu kadar erken ödemesine

---------- Spam Engelliyici 11:37 ---------- Önceki Mesaj 11:31 ----------

Your Current Payment Status

You've earned $908.08 so far in total, including the current month. This payment will be made on or around the 10th of the next month.

Bu awedeki paymets kısmındaki mesaj

Bu awedeki paymets kısmındaki mesaj

Awe Payment kısmında görünen bilgileri dikkate almayın, oradaki bilgiler sizin Youtube Analytics'den yansıyan ve sizlerinde zaten gördüğü bilgilerdir ve ödenip ödenmeyeceği kanalınızın incelemeye alınıp alınmadığına bağlıdır.. Kanalın inceleme ve bloke durumu söz konusu değilse, oradaki rakamı Eylül ayı başından itibaren size öderler.

tumblr_inline_myhekt2OL61qhmtj9.jpg

Aweden ödeme alanların ruh hali.

Evet tüm kanallar kapandı. Topluluktan kapandı çoğunluğu.

Topluluktan, teliften kapanan kanallarımın tamamının ödemesini bu sabaha karşı 05:47 de gerçekleştirmiş. Teşekkürler.

awe yine mesaj attım inş ödememi yaparlar awe güvenin mumu yatsıya kadar yanar.

freedom para kazanma devre dışı kaldı partner atıldım adamlar ödeme yapıcak

bu ne gene ödeme yok? Başlıcam bunların yapacağı işe yeter ulan :@

yalnız ayın 10 una kadar demişler galiba niye bu kadar erken yattı size? bizede gelir mi acaba? normalde awe ayın sadece 1 günü ödeme yapar :@

Geçen ay 30 unda ödemişler paraları. Bakalım belki bu gece öderler bizimkileri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri