Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haydaaa 6 aydır düzenli para aldığım kanalımın parasını ödememişler banada. Keşke açıp foruma bakmasaydım 10unu bekliyordum. Şuan moralim bildiğin 0 oldu.. En ihtiyacım olduğu dönemde şaka gibi.. Bizim paralarla eski ödemedikleri kanalların paralarını mı ödüyorlar napıyorlar arkadaş!
bende ödeme alamadım 4 kanalla beklemedeyim erken değilmi bu ödemeler ağustgosun ilk haftası olmayacakmıydı? hep öle aldım ödemeleri
İnşallah dediğin gibidir hocam zaten şaşırdım bu kadar erken ödemesineMerak etmeyin paranızı alırsınız, bu yapılan ödemeler uzun zamandır incelemeye alınmış ve bekletilmiş kanallara yapılan ödemelerdir. Normal dönem ödemeleri ise 1 -10 Eylül arasında ödenecektir mutlaka.. Awe'de kimsenin parası kalmıyor, yorumlarda gördüğünüz gibi altı ay önce kanalı kapatılan ve o parayı unutanlara bile ödeme yapılmış![]()
Your Current Payment Status
You've earned $908.08 so far in total, including the current month. This payment will be made on or around the 10th of the next month.
Bu awedeki paymets kısmındaki mesaj
hocam sen almadıysan daha ödeme yaparlar sanırsamsevındım anlamı cıkartma sakın ama her ay sen alıyordun ya ondan söylüyorum
Aynen kardeşim. Benim alıyosam kesin ödeme oluyor. Şuana kadar sekmedi çünkü kanallar özgün.![]()
5 aydır düzenli ödenen kanal ödenmemiş hayırdır Awe
bu ne gene ödeme yok? Başlıcam bunların yapacağı işe yeter ulan
yalnız ayın 10 una kadar demişler galiba niye bu kadar erken yattı size? bizede gelir mi acaba? normalde awe ayın sadece 1 günü ödeme yapar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.