awe ödeme alırsam ilaç gibi gelir yap şu süprizi awe
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler hazırlanın 3 saate ödemeler hesaplarda
Beyler hazırlanın 3 saate ödemeler hesaplarda
Bekleyin hocam dicek biseyim yok baska daha konusmıcam çok derin uğraşlar sonucu bu bilgiyi edindim cçünkü icerde ciddi alacağım var yaptığım görüşmelere dayanarak bunları söylüyorum mayıs ayında 2k üzeri telifli kanalı olupta alamayanlara bu gece para yağcak benden söylemesi
Bekleyin hocam dicek biseyim yok baska daha konusmıcam çok derin uğraşlar sonucu bu bilgiyi edindim cçünkü icerde ciddi alacağım var yaptığım görüşmelere dayanarak bunları söylüyorum mayıs ayında 2k üzeri telifli kanalı olupta alamayanlara bu gece para yağcak benden söylemesi
yav birader yatar yatmaz orası konu ayın 3 ünde 4 ünde zaten defalarca yatmış olağanüstü bir durum olmayacak yatarsa ama saat verme bari yada içerde paralel yapıdan aldım haberi deme gerek yok![]()
Mucit Bu Mucit Valla -Şaka bir yana inş yatar kardeşim beklemedeyiz
https://www.youtube.com/watch?v=Kexc5uPUDSM
Hocam sen niye takıldın bu kadar olaya ajanlık yapmana gerek yok ben forumdaki arkadaslara bilgi verdim uzatcak biseyde yok buyutulcek bısey degıl
Anlamıyorsan açık söyleyeyim başlığı hortlatıp durma millet ödeme gelmiş mi diye atlıyor sövüyor sonra.
bilgi mi verdin neyin bilgisini verdin sallayıp duruyorsun
yatmazsa napacan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.