Awesomeness TV Temmuz Ayı Kazançları, Ağustos Ödemeleri

Hocam bekle ve gör şu dalgalarınızı unutmayın..Ödemeden sonra pişman olcaksınız:)

Bekleyin hocam dicek biseyim yok baska daha konusmıcam çok derin uğraşlar sonucu bu bilgiyi edindim cçünkü icerde ciddi alacağım var yaptığım görüşmelere dayanarak bunları söylüyorum mayıs ayında 2k üzeri telifli kanalı olupta alamayanlara bu gece para yağcak benden söylemesi

Bekleyin hocam dicek biseyim yok baska daha konusmıcam çok derin uğraşlar sonucu bu bilgiyi edindim cçünkü icerde ciddi alacağım var yaptığım görüşmelere dayanarak bunları söylüyorum mayıs ayında 2k üzeri telifli kanalı olupta alamayanlara bu gece para yağcak benden söylemesi

bizde ödeme bekliyoruz ama bu kadar büyük konuşmuyoruz dostum sakin ol inşallah dediğin gibi olur

yav birader yatar yatmaz orası konu ayın 3 ünde 4 ünde zaten defalarca yatmış olağanüstü bir durum olmayacak yatarsa ama saat verme bari yada içerde paralel yapıdan aldım haberi deme gerek yok:D

Mucit Bu Mucit Valla -Şaka bir yana inş yatar kardeşim beklemedeyiz:)

https://www.youtube.com/watch?v=Kexc5uPUDSM

yav birader yatar yatmaz orası konu ayın 3 ünde 4 ünde zaten defalarca yatmış olağanüstü bir durum olmayacak yatarsa ama saat verme bari yada içerde paralel yapıdan aldım haberi deme gerek yok:D

Hocam sen niye takıldın bu kadar olaya ajanlık yapmana gerek yok ben forumdaki arkadaslara bilgi verdim uzatcak biseyde yok buyutulcek bısey degıl

Awesomeness yetkilileri mi söyledi hocam bunu? Nerden edindin bu bilgiyi?

Anlamıyorsan açık söyleyeyim başlığı hortlatıp durma millet ödeme gelmiş mi diye atlıyor sövüyor sonra.

bilgi mi verdin neyin bilgisini verdin sallayıp duruyorsun

Anlamıyorsan açık söyleyeyim başlığı hortlatıp durma millet ödeme gelmiş mi diye atlıyor sövüyor sonra.

bilgi mi verdin neyin bilgisini verdin sallayıp duruyorsun

Hhaahahhahaha niye bu kadar dert yapıyosun dostum anlamadım rahat ol kasma kendini bu kadar ne bu atarlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri