başka hangi kategorilere para vermiyorlarmış?
telif almayan herşeye veriyolar herhalde. eşleşen uçan kaçan çıplak avrat v.s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
başka hangi kategorilere para vermiyorlarmış?
Ya ozgun kanali odemedilerki adamlar.Kim Smith yine otomail gönderdi az önce.
---------- Mesaj saat 21:41:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:40:22 civarında gönderildi. ----------
@M00nsp3ll
Tekrar soruyorum: madem öyle özgün calışmayan kanalları neden atmıyorlarmıs networkten? Keske bunuda sorsaydın.
Ya ozgun kanali odemedilerki adamlar.
Harun telefonda ozgun kanalimiz var onun bile odemesi yok gelmedi diyor,adam kanal ismi ile ticket atin diyor,harun 100 kez attik cevapmi verdiniz sanki diyor, GIK yok adamlardanOzgun olsa ne yazar.
Bunlari sikayete vs gerek yok gercekden.Biz iyi bir ddos saldirisi yapalim hem ana sitelerine hem destek sitelerine.Youtubedada bol bol video backlink kasalim bunlara yeter.Sikayetle filan bunlar adam olmaz.
Abi az önce birşey sordum sen görmemişindir sanırım. Benim kanalda telif yoktu 13k $ para var tüm videoları sildim. Çizgi film kanalıydı. Şimdi o çizgifilme ait oyunun gameplay videosunu koysam bir yararı olurmu? Çünkü bunlar telif gelmeyen kanalları da içerik kime ait die araştıracaklar sanırım. Az buz para değil sonuçta yap yararı olur dersen oyunu bulayım biyerden. Oyunda 1996 yılına ait nasıl bulucaksam![]()
Valla sildiysen kanali at videolari dene bakalim ne olacak.Abi az önce birşey sordum sen görmemişindir sanırım. Benim kanalda telif yoktu 13k $ para var tüm videoları sildim. Çizgi film kanalıydı. Şimdi o çizgifilme ait oyunun gameplay videosunu koysam bir yararı olurmu? Çünkü bunlar telif gelmeyen kanalları da içerik kime ait die araştıracaklar sanırım. Az buz para değil sonuçta yap yararı olur dersen oyunu bulayım biyerden. Oyunda 1996 yılına ait nasıl bulucaksam![]()
Arkadaşlar adamlar tam dolandırıcı çıktı. Google bunlara o parayı kesinlikle ödüyor. Ama bu adiler para cukka yapıyorlar. Ben zoomtv den 2 ihtar sonucunda sahte telifi kaldırmaya çalıştığımdan kanalım feshedildiği halde param yattı. Şimdi bu gelen parayı zoomtv hayrına mı verdi. İnşallah paralarınızı alırsınız dostlar. Çok büyük geçmiş olsun.
DDOS ile ekmekelrine yağ sürersiz bence, sisteme erişilmiyor diye cevap veremedik,
ddos yüzünden DB'de zarar oldu, tek tek kurtarmaya çalışıyoruz, uzarda gider.
Elinde kullanılmayan bir laptop olan varsa
açsın aws sayfasını laptopun üstüne kaka yapsın, video sonra büyür gider liveleak vs.. vs..![]()
![]()
Bunun daha farklı versiyonları türetebilir+18 gibi yazmıyorum ama tahmin edebilirsiniz muhtemelen
![]()
Valla sildiysen kanali at videolari dene bakalim ne olacak.
Ya birde bu adamlar hem bu aciklamayi yapiyorlar,hemde daha mail atiyorlar odeme alamayanlara sorunlarimiz var diye.Az once yine mail geldi herkese odeme alamayanlara bu nasil bir celiski anlamiyorum.Ya A deyin ya B deyin.Ne dediklerini kendileride bilmiyor.
Böyle iş mi olur arkadaş. Sen hem bizim kanalı inceliyorsun, davetiye gönderiyorsun (ki bu para kazanılabilir anlamına gelir) sonra içeriğinin sana ait olmadığı videodan para kazanamaz ödeme alamazsın diyorsun. Bu nasıl bir zıtlıktır. Biri bana bunu bir açıklasın. Madem içerik benim değil niye partnere alıyorsun. Önce parayı kazandırıyorsun sonra neden ödemiyorsun. Sustum sustum bir yere kadar dayanıyor insan....
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.