Awesomeness'i arayıp hepimizin sorununu dile getirdim

Harun senle skypdede konustuk bu konuyuda.Ayni zamanlarda bizde konustuk yeniden,telifiniz yoksa odemeleri yapacagiz dediler,vine vs varmi yokmu vs demediler yeterki telif olmasin diyorlar.

Yani seninde dedigin gibi o ona atiyor telefonda o ona atiyor hic birinin bi bilgisi yok.

Kendi dedikleri ile batiyorlar zaten,vine para yok odenmez diyorlar 3-4 aydir vine kanali ile odeme aliyoruz ,film dizi ile olmaz diyorlar kac aydir bu kanallardan para oduyorlar.Kendi sacmaliklarini ortmek icin bu tur seylerin altina siginiyorlar.

Hic bir sey anlamadim bu isten ben.Yerleri yakin oslada gidip kapilarinda yatip kalkip hakmi araniyor hukukmu herseyi yapsak.iyice delirttiler adami.

Bunlara yapilacak sey belli,Bol DDOS,bol youtubeda bunlarla ilgili asagilayici video backlink,bol site,gorecekler o zaman telifide odemeyide.Nefes aldirmiycan.

Kim Smith yine otomail gönderdi az önce.

---------- Mesaj saat 21:41:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:40:22 civarında gönderildi. ----------

@M00nsp3ll

Tekrar soruyorum: madem öyle özgün calışmayan kanalları neden atmıyorlarmıs networkten? Keske bunuda sorsaydın.

O zaman neden halen telifli kanallarda reklamlar çıkıyor ve kendilerinde bağlı.

Kim Smith yine otomail gönderdi az önce.

---------- Mesaj saat 21:41:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:40:22 civarında gönderildi. ----------

@M00nsp3ll

Tekrar soruyorum: madem öyle özgün calışmayan kanalları neden atmıyorlarmıs networkten? Keske bunuda sorsaydın.
Ya ozgun kanali odemedilerki adamlar. :)

Harun telefonda ozgun kanalimiz var onun bile odemesi yok gelmedi diyor,adam kanal ismi ile ticket atin diyor,harun 100 kez attik cevapmi verdiniz sanki diyor, GIK yok adamlardan :) Ozgun olsa ne yazar.

Bunlari sikayete vs gerek yok gercekden.Biz iyi bir ddos saldirisi yapalim hem ana sitelerine hem destek sitelerine.Youtubedada bol bol video backlink kasalim bunlara yeter.Sikayetle filan bunlar adam olmaz.

Arkadaşlar adamlar tam dolandırıcı çıktı. Google bunlara o parayı kesinlikle ödüyor. Ama bu adiler para cukka yapıyorlar. Ben zoomtv den 2 ihtar sonucunda sahte telifi kaldırmaya çalıştığımdan kanalım feshedildiği halde param yattı. Şimdi bu gelen parayı zoomtv hayrına mı verdi. İnşallah paralarınızı alırsınız dostlar. Çok büyük geçmiş olsun.

Böyle iş mi olur arkadaş. Sen hem bizim kanalı inceliyorsun, davetiye gönderiyorsun (ki bu para kazanılabilir anlamına gelir) sonra içeriğinin sana ait olmadığı videodan para kazanamaz ödeme alamazsın diyorsun. Bu nasıl bir zıtlıktır. Biri bana bunu bir açıklasın. Madem içerik benim değil niye partnere alıyorsun. Önce parayı kazandırıyorsun sonra neden ödemiyorsun. Sustum sustum bir yere kadar dayanıyor insan....

Ya ozgun kanali odemedilerki adamlar. :)

Harun telefonda ozgun kanalimiz var onun bile odemesi yok gelmedi diyor,adam kanal ismi ile ticket atin diyor,harun 100 kez attik cevapmi verdiniz sanki diyor, GIK yok adamlardan :) Ozgun olsa ne yazar.

Bunlari sikayete vs gerek yok gercekden.Biz iyi bir ddos saldirisi yapalim hem ana sitelerine hem destek sitelerine.Youtubedada bol bol video backlink kasalim bunlara yeter.Sikayetle filan bunlar adam olmaz.

Abi az önce birşey sordum sen görmemişindir sanırım. Benim kanalda telif yoktu 13k $ para var tüm videoları sildim. Çizgi film kanalıydı. Şimdi o çizgifilme ait oyunun gameplay videosunu koysam bir yararı olurmu? Çünkü bunlar telif gelmeyen kanalları da içerik kime ait die araştıracaklar sanırım. Az buz para değil sonuçta yap yararı olur dersen oyunu bulayım biyerden. Oyunda 1996 yılına ait nasıl bulucaksam :):)

Adamı aptal ettim telefonda kaç kez kapatmaya çalıştı, Oda biliyo mantıklı olduğunu ama bunların patronları bence dedi zaten sözleşmede var google kurallarında var ödemeyin dedi bunlarda ödemiyor. Adama kayıt alıyorum avukata vericem o yüzden söylermisin. Google'un izin verdiği ödeme yaptığı içerik için sen ödeme yapmıyorum bekletiyorum mu diyorsun dedim öyle birşey yok dedi. Ozaman google bekletiyor sen tek tek her kanal için ödeme yapılabilir içerik yaplımamaz içerik diye rapor verip öylemi ödeme alıyorsun dedim onada hayır dedi. mail gönder inceleyelim, videonun tamamında yada bir kısmında telifli içerik yoksa ödeme alırsın diyor. Vine'yi örnek verdi bir kısmı telifli olsa bile para ödenmez içerik olarak.. Ben diyim Adamların Google ile aralarında sözleşme var birde bizle arasında bir sözleşme var ben görmedim bu sözleşmeyi alan varsa konuya bi paylaşsın okuyalım.

Vallahi billahi paradan vazgeçtim içerdeki paramı alsınlar bıraksınlar yakamı her gün 10K izlenim boşa gidiyor çıldırıcam artık atmıyorlar da partnerlikten kendime sahte telif atıp partnerlikten atılmayı deneyeceğim başka çarem kalmadı

DDOS ile ekmekelrine yağ sürersiz bence, sisteme erişilmiyor diye cevap veremedik,
ddos yüzünden DB'de zarar oldu, tek tek kurtarmaya çalışıyoruz, uzarda gider.

Elinde kullanılmayan bir laptop olan varsa :)

açsın aws sayfasını laptopun üstüne kaka yapsın, video sonra büyür gider liveleak vs.. vs.. :) :)

Bunun daha farklı versiyonları türetebilir :) +18 gibi yazmıyorum ama tahmin edebilirsiniz muhtemelen :)

Aldığımız bu son istihbarattan sonra bütün konuşmalar boşuna. Bu adilerden kanalı nasıl kurtarırız ona bakalım beyler.

Abi az önce birşey sordum sen görmemişindir sanırım. Benim kanalda telif yoktu 13k $ para var tüm videoları sildim. Çizgi film kanalıydı. Şimdi o çizgifilme ait oyunun gameplay videosunu koysam bir yararı olurmu? Çünkü bunlar telif gelmeyen kanalları da içerik kime ait die araştıracaklar sanırım. Az buz para değil sonuçta yap yararı olur dersen oyunu bulayım biyerden. Oyunda 1996 yılına ait nasıl bulucaksam :):)

git sokaktaki kedileri çek at aga :D

Valla sildiysen kanali at videolari dene bakalim ne olacak.

Ya birde bu adamlar hem bu aciklamayi yapiyorlar,hemde daha mail atiyorlar odeme alamayanlara sorunlarimiz var diye.Az once yine mail geldi herkese odeme alamayanlara bu nasil bir celiski anlamiyorum.Ya A deyin ya B deyin.Ne dediklerini kendileride bilmiyor.

Arkadaşlar adamlar tam dolandırıcı çıktı. Google bunlara o parayı kesinlikle ödüyor. Ama bu adiler para cukka yapıyorlar. Ben zoomtv den 2 ihtar sonucunda sahte telifi kaldırmaya çalıştığımdan kanalım feshedildiği halde param yattı. Şimdi bu gelen parayı zoomtv hayrına mı verdi. İnşallah paralarınızı alırsınız dostlar. Çok büyük geçmiş olsun.

Aynen google'in bu dolandiricilara parayi verdigi %100 kesin olan bir sey. Mailde farkında olmadan kendileri söyledi bunu.

DDOS ile ekmekelrine yağ sürersiz bence, sisteme erişilmiyor diye cevap veremedik,
ddos yüzünden DB'de zarar oldu, tek tek kurtarmaya çalışıyoruz, uzarda gider.

Elinde kullanılmayan bir laptop olan varsa :)

açsın aws sayfasını laptopun üstüne kaka yapsın, video sonra büyür gider liveleak vs.. vs.. :) :)

Bunun daha farklı versiyonları türetebilir :) +18 gibi yazmıyorum ama tahmin edebilirsiniz muhtemelen :)

Topluluktan engel yer o video hocam :D

Valla sildiysen kanali at videolari dene bakalim ne olacak.

Ya birde bu adamlar hem bu aciklamayi yapiyorlar,hemde daha mail atiyorlar odeme alamayanlara sorunlarimiz var diye.Az once yine mail geldi herkese odeme alamayanlara bu nasil bir celiski anlamiyorum.Ya A deyin ya B deyin.Ne dediklerini kendileride bilmiyor.

Abi parayı HYIP sitelerinde kaptırmasınlar bunlar :)
yada bi NBA maçına yüklü girip 2 ye katlayalım derken uçurmuşlardır. Çünkü küçük kısım para ödendi devamı gelmedi. Paranın kaynağı olsa bir şekilde ödeme devam ederdi telifsiz kanallara falan. Telifli olanları inceleniyor diye oyalıyorlar, telifsizleride muhasebe departmanında sorun var diye oyalıyorlar.

Böyle iş mi olur arkadaş. Sen hem bizim kanalı inceliyorsun, davetiye gönderiyorsun (ki bu para kazanılabilir anlamına gelir) sonra içeriğinin sana ait olmadığı videodan para kazanamaz ödeme alamazsın diyorsun. Bu nasıl bir zıtlıktır. Biri bana bunu bir açıklasın. Madem içerik benim değil niye partnere alıyorsun. Önce parayı kazandırıyorsun sonra neden ödemiyorsun. Sustum sustum bir yere kadar dayanıyor insan....

En basindan beri planlamislar belliki. Bunyesinde en cok kanal bulunduran network heralde awesomeness. Networkte olan kanallarin %90 i buyuk ihtimalle ozgun degildir. Videolar silinmedikce para onlara akmaya devam edecek yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri