Aybaşı sorununuz devam ediyor mu?

• Kullanıcı Spor Servisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
valla konuyu hiç okumadım ama her ne zaman son mesajlar bölümünde görsem aklıma farklı bir sorun geliyor :)

Olay artik ay basi sorunundan temmuz ayi sorunu oldu, dua edelimde yaz sezonu sorunu olmasin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iki hafta geçti hala düzelmedi bana kalırsa ağustosa da böyle düşük sayfa to oranlarıyla gireceğiz gibi tümden yaz böyle geçerse ciddi kayıplar olacak. %0,20 0,30 sayfa to oranları olur mu arkadaş ? kanal ekledikçe sayfa to oranlarını düşüyor. eski haline gelse bu kadar kanalla 1k nin üzerine çıkarım da ne zaman gelir ne zamana kadar böyle sürer belli değil. burada google dan tanıdığı olan varsa belki o sürecin ne zaman biteceğini söyler :)

Bu ne kadar kötü bir başlık ? Kim seçti bu başlığı.. :D
hocam hiç bir mod ve bu işi en iyi yapanlar ser verip sır vermiyor.. biz genel sorun diyoruz ama genel sorun olsa sizler illaki bir şeyler ve yorumlar yaparsınız ama herkes sessiz? forumdaki üst yöneticilerin hiç paylaşımcı özellikleri yok.. neden böyle oluyor ve oldu niye bu kadar düşük TO

günlük 600 700 bırakacak bir adsense şuan 150 200 bırakıyor, üzerine hitli 5 tane kanal koymama rağmen şaka gibi ya.

Serkan abi sen bizlere yol yordam göster sende durumlar nasıl :o Geçici bi durum mu korkalım mı salalım mı ne yapalım ne diyosun :):)
Arkadaşlar bu yeni olan birşey değil.Bazı aylar nedendir bilinmez to lar tbm ler yerle bir olur.Ayın ortasından sonrada düzelir.1-2 ay öncede aynı durum yaşanmıştı ama sonradan düzeldi.Bu ay başından beri bendede aynı sorun var.Düzelir deyip bekliycez.

Arkadaşlar bu yeni olan birşey değil.Bazı aylar nedendir bilinmez to lar tbm ler yerle bir olur.Ayın ortasından sonrada düzelir.1-2 ay öncede aynı durum yaşanmıştı ama sonradan düzeldi.Bu ay başından beri bendede aynı sorun var.Düzelir deyip bekliycez.

Valla Serkan abi 1-2 ay önce ben yaşandığını hatırlamıyorum. Yani bu derece uzun süreli olduğunu hatırlamıyorum ya da bana olmadı. Sadece Ocak'ta böyle oldu. Ama bu ay çok farklı gerçekten. Gelirler yarı yarıya düştü.

Valla Serkan abi 1-2 ay önce ben yaşandığını hatırlamıyorum. Yani bu derece uzun süreli olduğunu hatırlamıyorum ya da bana olmadı. Sadece Ocak'ta böyle oldu. Ama bu ay çok farklı gerçekten. Gelirler yarı yarıya düştü.
Sana deg gelmemiştir belki üstad ben ve yakın arkadaşlarım baya hissettik o ayki sarsıntıyı.

yarıdan fazla düştü. şuan ki adsense normal şartlar da 1k nın altına düşmemesi gerek kazancı 150 200 tl günlük.

Ocakta olan yeni yıla girmeden dolayı olan reklamveren kaybıydı bu seferki yaz tatili yüzünden reklamveren kaybı sorunlar aynı sayılır ne zaman düzelir dersen bana göre eylül başı ama daha önce düzelirse iyi olur tabiki :)

Ocakta olan yeni yıla girmeden dolayı olan reklamveren kaybıydı bu seferki yaz tatili yüzünden reklamveren kaybı sorunlar aynı sayılır ne zaman düzelir dersen bana göre eylül başı ama daha önce düzelirse iyi olur tabiki :)

Geçen yılki verilere göre 22 Temmuz'dan 1 Ağustos'a kadar normal haline geri dönüyor. 1 Ağustos 21 Ağustos arası yine düşük seyirde devam ediyor. 21 Ağustos'tan sonra birden kazançlar katlanıp devam ediyor. Taa ki 1 Ocak'a kadar. Tabi kanalın durumu da bunu etkileyebilir. Sadece tarihlere bakmak yanlış olur ama benim kanal genelde kendi içindeki sebeplerden ötürü kazanç değişikliği yaşamaz. Genel bir sorun olmadıkça sabit gider.

Teşekkürler Serkan abi, bende bu ay çok şükür biraz izlenimler düzeldi ama to ve tbm dip seviyeleri gördü. Bekleyelim bakalım :) Bu arada yeri değil ama sormak istiyorum. Kanallara giriş çıkış işlemini nasıl yapıyosun,sürekli gir çık işlemleri sıkıntı yaratıyor mu? Aynı gün içerisinde kaç kanalı adsenseye bağlamak sıkıntılı bi durum sayılabilir? Küçük ama önemli ayrıntılar hakkında bilgi verebilir misin abi biraz? Geçen gün vds den kullandığım kanala kendi bilgisayarımdan girdim akş***** kanal uçmuş. Yani o kanala da sürekli girmem gerekiyo, vds yi sonsuza kadar kullanamayacağıma göre bu işin bi yolu olmalı.. Valla 2 3 ten fazla kanal olunca elimde tir tir titretiyor her an kapanıcak diye :D Bu konuda ki naçizane tavsiyelerini bekliyoruz abi :)

Geçen yılki verilere göre 22 Temmuz'dan 1 Ağustos'a kadar normal haline geri dönüyor. 1 Ağustos 21 Ağustos arası yine düşük seyirde devam ediyor. 21 Ağustos'tan sonra birden kazançlar katlanıp devam ediyor. Taa ki 1 Ocak'a kadar. Tabi kanalın durumu da bunu etkileyebilir. Sadece tarihlere bakmak yanlış olur ama benim kanal genelde kendi içindeki sebeplerden ötürü kazanç değişikliği yaşamaz. Genel bir sorun olmadıkça sabit gider.

Bak ne güzel açıklamışsın 21 ağustosdan sonra yükselicekmiş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri