Ayda 1500 $ iyi mi sizce ?

• Kullanıcı firarda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Ayda 1500 dolar iyimi sorusunu aslinda kendine sormalisin.Nasil yasiyorsun hizlimi yavasmi ne yersin icersin gelirin giderin nedir bunu sen bilirsin :)

Normal bir insana gore yeter tabiki.

Ayrica 1 nisan sonrasi bir dusus oldugunu evet bende dusunuyorum.Artik daha ozel daha nadir temiz icerikler ile yuksek kazancin mumkun oldugunu belirtmek isterim(Yuksek kazanc icin tabiki). Normal dusuk kazanc icin siradan bilindik kategori ve turler de biraz zor artik cikartmak ustlere.

helal vallaha ben ugrasıorm o kadar bu sevıyeye gelemedim girer girmez super kazanc hele ki bi kanaldan :S

Ben bu pin olayını anlayamadım arkadaşlar. Herkesin dilinde bir PİN. Nedir bu pin ben youtube partneriyim, RPM maker studios dasboard'unda Tax/Payments diye bir bölüm var o bölümü doldurdum, gerekli ev adresini adımı soyadımı paypal adresimi yazdım. Bana gelen mail ise bu tax/paymentsi doldurmamın sonucunda paramın bu ay sonuna kadar yatacak olmasıydı. Pin ile ilgili bişey duymadım. Pin gereklimidir bana?
Bu arada 1500$ Aylık bence çok iyi oturduğun yerden maaş alıyorsun. Bizim Aylık 30$, artık orasını sen düşün :)

iki aydır uğraşıyorum 1500$ ı bırak 500 $ kazansam yine yeter ama 1500$ deli edebilecek bir para diyebiliriz bir aile için öğrenci için.

hocam walla bu da sorumu ya :D ben ayda 500 kazansam bana yeter de artar bile :D

Dostum ,nazar duası okumalısın, ben mesela ne zaman ,aileme , arkadaşıma şöyle kazanıyorum , böyle kazaniyorum demişsem mutlaka hep kötü birşey olup nazar değmiştir. En son günde 30 dolar kazanırken yine böyle bahsetmiştim , hemen uyarı almıştı kanalım :)

Maşallah arkadaşım....2 ayda 7 dolar zor oldu. 2 kanal kapattım suan iki kanal var türkçe içerikli yabancı vıdeoda yükselemde izlenmiyor :)
kafam o kadar karışıkki arkadaşların yorumu okuyorum türkçe video degil yabancı içerik gircen diyorlar şaştım kaldım...yabancı haber videosu yükledim mesala adam akıllı izlenmedi..gönülller ünlüler ile ilgili vdieo yükledim mesala 1 günde 2 bin izlenim almştım :)
bu konular yardımcı olabilirim diyen olursa pm ile iletişime geçerlerse sevinirim

15'ine kadar banka tanimlama islemini yapin aksi halde bir sonraki ay alirsiniz paranizi.

Kimse bana kızmasın ama artık şu yazıları forumda okumayalım...
"günlük 200 dolar kazanıyordum 20 ye düştü neden olabilir..."

bikere neden olduğunu çözemiyorsan zaten sen o 200 doları şans ile kazanmışsın ki buna şükret...
günde 20 doları beyenmeyorsun ki oda farklı bir boyut...
forumun %90 nının aylık kazancı 1000 doların altında.

yapmayın abi açmayın şöyle konular artık...

Dimi :) şahsen ben günde 2-3 dolar kazanıyorum.fakat video yüklemeyi bıraktım 1hafta önce.yaz sonuna kadar yüklemicem internet başında olamayacağım için

Ben bu pin olayını anlayamadım arkadaşlar. Herkesin dilinde bir PİN. Nedir bu pin ben youtube partneriyim, RPM maker studios dasboard'unda Tax/Payments diye bir bölüm var o bölümü doldurdum, gerekli ev adresini adımı soyadımı paypal adresimi yazdım. Bana gelen mail ise bu tax/paymentsi doldurmamın sonucunda paramın bu ay sonuna kadar yatacak olmasıydı. Pin ile ilgili bişey duymadım. Pin gereklimidir bana?
Bu arada 1500$ Aylık bence çok iyi oturduğun yerden maaş alıyorsun. Bizim Aylık 30$, artık orasını sen düşün :)

Fikri olan?

adsense ye basladıgında ilk kz 10 doları asdıgında 2 adımlı dogrulama yapıyor bırısı verdıgın banka hesabına ufak bı mıktar para yatırmak 2 . sı googleden sana gelen mektup mektupdaki sıfreyı adsenseye gırıyosun networkde odeme nası bılmıyorum ama ayın 15 ıne kadar bu pın ve banka dogrulamasını yapdır odemeyı alamazsın yoksa .

Bilgi veren ve güzel yorum yazan herkese teşekkür arkadaşlar.
Valla ban değilde 2 kere telif ihtarı almıştım. 3. ye alırsam kapanacaktı kanal.
Bende ihtar aldığım filmlerin yapımcıları e-mail gönderdim. güzel bir yıkama yağlama çektim. Çok özür dilerim, bir daha olmayacak vs... falan dedim
Sağolsun geçen gün kaldırmışlar ihtarları. Şu an kanal temiz. Şimdi yeni videolar yüklüyorum.
Kısmetse eski günlere döner.
Herkese bol şans. İyi kazançlar.

Kardeş insanlar 750 tl asgari ücret için afedersin it gibi çalışıyo 1500 dolar kazanç çok güzel bi kazanç allah daha çok versin güle güle harca bol kazançlar.

Evet hocam şimdi sıra bizde,
Ne kanalı bu youtubedaki? Neler yapıyorsun nasıl bu kadar gelir elde ediyorsun anlat bakalım biraz :)

Neden anlatmayayım dostum ? Ben kazanıyorsam diğer arkadaşlar da kazansın.
Genelde film, filmlerden ve talk show'lardan kesitler yüklüyorum ben.
Ama tabi filmler böyle biraz eski olacak. Yenilerde telif hakkı istiyor. ''Eşlenen 3. taraf içeriği'' yazıyor.
Yani böyle 90'lardan falan eski yabancı filmleri buluyorum. Filmin içinden güzel bir kapak resmi seçiyorum. Sexy bir kare... Tabi bun için; özel küçük resim seçeneği aktif olması lazım.
Çok sayıda etiket giriyorum. Alakalı alakasız bir çok etiket.
Bu arada fazla erotik olmasın. 18 yaş sınırı gelir otomatikman. 18 yaş sınırı olan videolardan da para kazanamazsınız.
Bu yani. Yaptığım başka bir şey yok.

Neden anlatmayayım dostum ? Ben kazanıyorsam diğer arkadaşlar da kazansın.
Genelde film, filmlerden ve talk show'lardan kesitler yüklüyorum ben.
Ama tabi filmler böyle biraz eski olacak. Yenilerde telif hakkı istiyor. ''Eşlenen 3. taraf içeriği'' yazıyor.
Yani böyle 90'lardan falan eski yabancı filmleri buluyorum. Filmin içinden güzel bir kapak resmi seçiyorum. Sexy bir kare... Tabi bun için; özel küçük resim seçeneği aktif olması lazım.
Çok sayıda etiket giriyorum. Alakalı alakasız bir çok etiket.
Bu arada fazla erotik olmasın. 18 yaş sınırı gelir otomatikman. 18 yaş sınırı olan videolardan da para kazanamazsınız.
Bu yani. Yaptığım başka bir şey yok.

Filmlerden veya talk showlardan frikik kısımları vs mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri