Ayda 5 haneli kazanmak mümkün mü?

B
  • Kullanıcı burcu95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
bi ara bu kadar kazanamayanı dövüyorduk biz burda :D aaaah ah,ne güzel günlerdi be.ytde ayda 6 hane kazanan bi dünya adam var burda.

edit : aylık adsense ödemesi konularına bakarsanız hala 5-6 hane kazananları görürsünüz.

Son düzenleme:
Mümkün değil kazanmak bırakabilirsiniz :)

6 hane kazanmıştım aylarca.. :) Niye mümkün olmasın. ama zamanındaydı.

Eminönünde sırf haşlanmış mısır satarak bile ayda 5 hane kazanabilirsin.
İşletmelerin ve insanların yoğun olduğu yerlerde tavuk pilav satarakta 5 hane kazanabilirsin.
Sadece yazılım geliştirerekte 5 hane kazanabilirsin. 6 hanede kazanabilirsin.

Youtube'u kastediyorsan, şu saatten sonra şansın haşlanmış mısır satarak ve tavuk pilav satarak 5 hane kazanmak olayında daha fazla.
Ama vizyonun sadece 5 hane kazanmaksa ömür boyu asgari ücrete tamah edeceksin demektir. Kusura bakma.

Son düzenleme:
Knight da da suan 5 hane kazanılabilir özellikle yeni serverlarda

bi ara bu kadar kazanamayanı dövüyorduk biz burda :D aaaah ah,ne güzel günlerdi be.ytde ayda 6 hane kazanan bi dünya adam var burda.

edit : aylık adsense ödemesi konularına bakarsanız hala 5-6 hane kazananları görürsünüz.

6 hane? 100 bin lira? :) inanamıyor insan.

Ali: Ne iş yapıyorsun?
Veli: Youtube spammerim. Videolardaki reklamlardan para kazanıyorum...
Ali: O zaman youtube kanal ismini söyle bende reklamlarına tıklıyım :D

Ahhh ahhh :D

Ali: Ne iş yapıyorsun?
Veli: Youtube spammerim. Videolardaki reklamlardan para kazanıyorum...
Ali: O zaman youtube kanal ismini söyle bende reklamlarına tıklıyım :D

Ahhh ahhh :D

hala aynı devam o dayılardan :D özgün kanalımı istiyor bende spamı geçtim :D

evet,aynen öyle.şuandada hala var o paraları kazananlar ama eskisi kadar yok tabi,işler zorlaştı.dedigim gibi bi ara 5 hane kazanmayanı dövüyorduk biz burda :) youtube spam,burdaki biçok kişiye ömründe göremeyecegi paraları kazandırdı.her zaman söylerim,bu kadar çok ve bu kadar kolay bi para kazanma şekli bidaha gelmez heralde :o

sistemli çalışırsa aslında şu anda bile o rakamlara çıkılabiliyor. Mühim olan o rakamlarda tutunabilmek aslında. Yt işlerinde bilhassa spamda akarken bi yere doldurman gerekiyor. Aksi halde yt sekteye uğradığında diğer doldurduklarınla toplanabilir.

sistemli çalışırsa aslında şu anda bile o rakamlara çıkılabiliyor. Mühim olan o rakamlarda tutunabilmek aslında. Yt işlerinde bilhassa spamda akarken bi yere doldurman gerekiyor. Aksi halde yt sekteye uğradığında diğer doldurduklarınla toplanabilir.

aslında rakip kalmadı biçok sektörde hocam.daha önce 4 hane göremeyen bi arkadaş var mesela bi yolunu bulmuş ayakda kalmanın,her ay 6 hane götürüyor şuan.yani şuan bu işi yapabilen,eskiden fazla kazanabilir.

Spamla çok geç tanıştım. 2017 sonu - 2018 başı gibi. O zamanlar da bi nevii iş işten geçmişti. Henüz adsensenin bir kuruşu nasip olmadı maalesef :)

Sanırım artık eskisi gibi kazanan kalmadı.Çünkü Para Kazanması açık kanallar çok pahalı.Eskiden para kazanmasını açmak çok kolaydı :)

evet,aynen öyle.şuandada hala var o paraları kazananlar ama eskisi kadar yok tabi,işler zorlaştı.dedigim gibi bi ara 5 hane kazanmayanı dövüyorduk biz burda :) youtube spam,burdaki biçok kişiye ömründe göremeyecegi paraları kazandırdı.her zaman söylerim,bu kadar çok ve bu kadar kolay bi para kazanma şekli bidaha gelmez heralde :o

valla hocam spamdan 5-6 hane kazanan varsa eminim kendi mnc si yada yakın tanıdığının mnc si vardır. diğer türlü özellikle adsense den imkansız .

abartmıyorum günlük 5 hane kazanan spamcı tanıyorum hemde Türk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri