Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayirli olsun.hocam ödeme yapılmıştır tarafınıza
Hayirli olsun ustad.1 paket satın alınmıştır.Hayırlısı olsun hocam.:d
Pm atiyorum.Bende almak istiyorum. Ödeme bilgilerini gönderin hocam...
ilk 10 dasiniz sanirim.Hocam ilk 10 da mıyım haber verir misiniz ona göre para ayarlayacağım.
Pm atiyorum ustadim.merhaba serkan bey ben r10 dan bir ara almıştım paket sorunlar fln olmuştu belki hatırlarsınız adams007 nicli üyeydim bana dönüş yapın demiştiniz..aradan baya zaman geçti gerçi ama
nezamandır görüşmek istiyordum sizinle bir kısmet olmadı..skyp yada msn den görüşebilme imkanımız varmı acaba..
Hayirli olsun1 adet alınmıştır![]()
Reis 13 pm atiyorum.bende alablrmym
Donus yapildi.konu ile ilgili özel mesaj gönderdim hocam.
Pm atiyorum.bende warım 100 tl se benıde yaz usta
Kendiniz her gunki calismalarinizi yansitacaksinzi kanallariniza.Benimde sdizlere onerecegim sekilde eklemeler ,calismalar hem youtube icinde hem disinda yapacaksiniz.Bende gerekli yerlerde video ekliycem,youtube ici yada disinda calismalarimi yapacam.bende pm rica edeyim sürekli ilgilenmek gerekiyor mu bu sistemle
Yonetime 5 kati fiyat ile yapiyorumYönetime ücretsiz değil mi![]()
PM atildi.Serkan abi yaz benide)))
Pm gonderildi.beni yazar mısınız hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.