- 3 ay sonrasında editör bulmakta zorluk çekiliyor mu ? yada siz sürekli temin ediyormusunuz ?
- editörle yapılan işte sözleşme vs yapılıyor mu ? istemediği dakka işi bırakıyor mu ?
- editörün yaptığı haberlerden dolayı spama düşme riski var mı? yaptığı haberin spammı yada özgünleştirilmiş mi olduğuyla ilgili sürekli takip etmek gerekir mi ?
- editörün yaptığı haberlerden dolayı google news kaydı düşer mi?
Hayır hocam herhangi bir zorluk çekmezsiniz ve sözleşme yapmanıza gerek yok zaten editörler de böyle çalışmıyor sanalda maalesef işler böyle yürümüyor karşılıklı güven ilişkisi üzerine kurulu tamamen.
Editörler ikiye ayrılıyor
1. News Editörü 2. İçerik Editörü
1. News editörünün işi güncel hit alabilecek haberler eklemek oluyor.
piyasada News kayıtlı site adı altın da çok site satılıyor ancak sorunumuz News Kayıtlı site değil Google Haberler servisine içerik düşürebilen News kayıtlı site.
2. News kaydı aldıktan sonra ihtiyacınız olan editör diğeri temiz kayıdı alana kadar google'ın istediği kriterlerden %30'una tekabül edebilecek içerikleri karşılayan içerik editörü.
İnsanlar arasında güven karşılıklı olur kişinin sözüne güvenilebilecek olup olmadığını yaptığı iş ve referanslarından anlayabilirsiniz.
ukalalık gibi algılamayın aklıma çok güzel bir sözü getirdi bu söylediğiniz
ayinesi iştir, kişinin lafa bakılmaz
şahsın görünür rütbe - i aklı eserinde..
3. Hayır düşmez (spame bulaşmıyorsa kaldı ki 6 ay da anca spam siteleri yakalayıp atıyorlar) tam aksine siteyi 6-7 ay boşlarsanız News kayıtları kaldırıyor sebebi ise sitenin uzunca bir süre güncel tutulmaması oluyor güncellik size asla zarar vermez aksine hem kazanç sağlar, hem de diğer sitelere oranla otorite kurar.
Teşekürler.. En büyük sorunum içerik girmek.. Bunu botla özgünleştirip günlük kendisi girseydi harika olurdu. Ama o zamanda çok güzel doğrusu..
Hayırlı akşamlar hayırlı işler..
Türkçe çalışmak yerine İngilizceyi deneyebilirsiniz öyleyse hocam ayrıntılar için skype lütfen
----
şuana kadar forum içerisin de izlenimim herkesin kafasın da ortak bir soru var ve ben bunu anlayabiliyorum bu soru news işine girdiğim de zarar eder miyim?
(verdiğim para boşa gider mi? zarar eder miyim?)
Hayır benimle beraber beni dinleyerek ve benim talimatlarıma uyarak giderseniz kesinlikle zarar etmezsiniz dilerseniz iadenizi belirttiğim iade süresi içerisin de tarafınıza iade eder siteyi sizden teslim alır ve ben çalıştırırım

kısacası google haberler servisine kayıt olmuş bu servise içerik düşürebilen siteler her zaman değerlidir
yalnızca google news kaydı da yetmiyor eğer işler böyle olsaydı herkes kayıtlı site satın alır ve kazanmaya başlardı sizi yönlendirmesi danışmanlık sağlaması bu konuda bilgi&tecrübe birikimi olan biri gerekiyor.
Benim verdiğim hizmet de tam olarak buna yönelik aslında ben de bilgi birikimi ve tecrübem kısacası size bu konularda danışmanlık vermem sayesin de ekmek yiyorum.
Ayrıca Google News sizi bünyesine kesinlikle alacak diye birşey yok yani ben kesinlikle bu servise kayıt alırım gibi birşeyi asla ama asla söyleyemem çünkü Google Servislerinin algoritmasını çözmemiz imkansız ancak red durumların da google news servislerine alımları durdurmadığı sürece iadeli çalışıyorum bu durumda iade vermem mümkün değil çünkü google servisini kapatmıştır ve benim bir suçum, günahım yoktur.
Reddedilme durumların da her iki tarafıda (sizi & beni) korumak adına tedbir olarak süre alıp karşı tarafa aldığım ücretin iadesini geçiyorum böylece ne kişi yaptığı yatırımdan zarar ediyor ne de ben kötü referans almış oluyorum.
Çok şükür sayeniz de ekmeğimi kazanıyorum daha fazla para kazanmak veya zaman kazanmak adına sizleri yanlış yönlendirmek gibi bir niyetim yok temiz, güzel referanslar almak istiyorum bu nedenle dürüst çalışabilecek herkese kapım açık benim de aynı dürüstlüğü göstereceğimden emin olabilirsiniz.
sürç-i lisan ettiysem affola hayırlı sabahlar olsun rabbim bana da sizlere de hayırlı işler helal ve ağız tadıyla yiyebileceğimiz kazançlar nasip etsin inşALLAH.