Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

herkese merhaba..ben bu işe yeni başladım iki üç gündür ilgisi alakası sabrı çok iyi arkadaşımın :)sizinde denemenizi tavsiye ederim.çok mantıklı ve ileriye dönük bir iş ve planlamayla gidiyoruz..herkese tavsiye ederim.. ;)

Teşekkür ederim Burak abiyle çalışmak :) eğlenceli kendisi herşeyi kolayca kavrayabilen ve iş yapmaya niyetli birisi çalışıyoruz beraber.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] biraz yasal konularda bizi aydınlatırmısın. Mesela yapılan haberde dava söz konusu olursa ajans mı muhatap kabul ediliyor yoksa haber sitesi sahibi mi ?
Hadi ajansla çalışmadık kendi editör kadromuz var haber bize ait ozaman dava söz konusu olunca işleyiş nasıl oluyor.
Diğer bir konu yotumlarla ilgili her yorumu fiilitreye sokamıyabiliriz arada hit artıkça muhakkak kaçanlar olacaktır yine böyle bir durumda haber sitesi davalık oluyor.
ip kaydı tutulması zorunluluk mu böyle olaylarda kendimizi güvenceye alabilmemiz için eğer gerekiyorsa nasıl bir sistem kurmalıyız.
Senin gibi tecrübeli bir haberciyi bulmak kolay olmuyor oki konumuz habersitesi aydınlatırsan bizde madalyonun diğer yüzü ile ilgili bilgi sahibi olmuş oluruz.Desteğin için teşekkürler.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] biraz yasal konularda bizi aydınlatırmısın. Mesela yapılan haberde dava söz konusu olursa ajans mı muhatap kabul ediliyor yoksa haber sitesi sahibi mi ?
Hadi ajansla çalışmadık kendi editör kadromuz var haber bize ait ozaman dava söz konusu olunca işleyiş nasıl oluyor.
Diğer bir konu yotumlarla ilgili her yorumu fiilitreye sokamıyabiliriz arada hit artıkça muhakkak kaçanlar olacaktır yine böyle bir durumda haber sitesi davalık oluyor.
ip kaydı tutulması zorunluluk mu böyle olaylarda kendimizi güvenceye alabilmemiz için eğer gerekiyorsa nasıl bir sistem kurmalıyız.
Senin gibi tecrübeli bir haberciyi bulmak kolay olmuyor oki konumuz habersitesi aydınlatırsan bizde madalyonun diğer yüzü ile ilgili bilgi sahibi olmuş oluruz.Desteğin için teşekkürler.

Hocam ben yeteri kadar sizi aydınlattığımı düşünüyorum ancak siz beni teşekkür edip :) skypedan siliyorsunuz hiti olan site ajans alır zaten kazanan site neden ajans almasın ki oradan sorduğunuz sorunun aynılarını buradan sormanıza gerek yok sonuç itibariyle ben de ticaret yapıyorum ve iş aldığım insanlarla ilgilenmekle yükümlüyüm sizin adınıza hiçbir sorumluluğun altına giremem kaldı ki siz zaten kendi kafanıza göre sonuçlara varmışsınız kafanızdakileri değiştirmekte benim haddime değil yine de bilgi sahibi olun diye yazayım.

İlk etapta özgün giriş zorunluluğu olan (Google News kriterlerine göre) ve Editöre aylık para bağlamış site neden Ajans alsın? Özgün olarak gider Kaydını alır para kazanır baktı ki kazanıyor bana bu yetmiyor der gider bir de IHA alır ki genel de Haber sitelerinin çoğu IHA alarak başlıyor yani ajans haberini çalıp, çırpmak ayrı o haberi duyup, okuyup özgün girmek resimini vb. kendisi seçmek ayrı.

Hayırlı geceler.

Hocam ben yeteri kadar sizi aydınlattığımı düşünüyorum ancak siz beni teşekkür edip :) skypedan siliyorsunuz hiti olan site ajans alır zaten kazanan site neden ajans almasın ki?

Ancak ilk etapta özgün giriş zorunluluğu olan (Google News kriterlerine göre) ve Editöre aylık para bağlamış site neden Ajans alsın? Özgün olarak gider Kaydını alır para kazanır baktı ki kazanıyor bana bu yetmiyor der gider bir de IHA alır ki genel de Haber sitelerinin çoğu IHA alarak başlıyor yani ajans haberini çalıp, çırpmak ayrı o haberi duyup, okuyup özgün girmek resimini vb. kendisi seçmek ayrı.

Hayırlı geceler.
Hocam skype tarafını sizinle verimli kullanamadığımız için gerek duymadım. Şahsıma herhangi bir detay vermişde değilsiniz yuvarlak ve 2-3 kelimelik cümlelerle geçiştirdik durduk. Ben sizi iş anlamında ekledim işde yapamayacağımıza göre ekli kalmanızın bir mantığı yok. Forum üyesi olduğum için doğal olarak forumda olan konunuza katılımda v yorumda bulunuyorum.Olay bundan ibarettir.

Hocam skype tarafını sizinle verimli kullanamadığımız için gerek duymadım. Şahsıma herhangi bir detay vermişde değilsiniz yuvarlak ve 2-3 kelimelik cümlelerle geçiştirdik durduk. Ben sizi iş anlamında ekledim işde yapamayacağımıza göre ekli kalmanızın bir mantığı yok. Forum üyesi olduğum için doğal olarak forumda olan konunuza katılımda v yorumda bulunuyorum.Olay bundan ibarettir.

Cevabınızı aldınız öyleyse yukarıda.

Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL vaaddettiğiniz bu kazanç 3 paket içinde geçerlimi hocam [MENTION=43704]sonokey[/MENTION]

Cevabınızı aldınız öyleyse yukarıda.
Yazdığınız cevabın benim sorduğum sorunu cevabı ile alakası yok. Neyse hocam siz müşterilerinize ticaretinize bakınız. Ben sizi alıkoymayayım.Hayırlı işler olsun.

Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL vaaddettiğiniz bu kazanç 3 paket içinde geçerlimi hocam [MENTION=43704]sonokey[/MENTION]

Paketlere göre kazanç durumları değişmiyor [MENTION=41247]IYI3[/MENTION] hocam yalnızca yapılan işlerin niteliği değişiyor örn. 1. pakette içerik editörünü (3 ay boyunca) ben sağlarken 2. pakette editörlük hizmeti yok fiyat yarı yarıya düşüyor 3. Pakette Yazılım ve İçerik kontrolü tarafınıza ait olduğu için fiyat yine düşüyor böyle farklar var aralarında yani gelirlerle ilgili değil fiyatlandırmalar.

Paketlere göre kazanç durumları değişmiyor [MENTION=41247]IYI3[/MENTION] hocam yalnızca yapılan işlerin niteliği değişiyor örn. 1. pakette içerik editörünü (3 ay boyunca) ben sağlarken 2. pakette editörlük hizmeti yok fiyat yarı yarıya düşüyor 3. Pakette Yazılım ve İçerik kontrolü tarafınıza ait olduğu için fiyat yine düşüyor böyle farklar var aralarında yani gelirlerle ilgili değil fiyatlandırmalar.

3.paketi alsak hocam biz ne yapacağız yani?

arkadaşlar bırbırakın bu işleri devlet su işleri.. adam hakkını veriyor herşeyi yukarıda anlatmış kafanızdaki tüm soru işarerlerini gidermiş.bırakın adam işini yapsın..

İlerleyen zamanlarda kazancı arttırmak mümkün mü ve haberleri hangi ajanslardan nasıl çekiyoruz.. Botlamı? Bu ajanslara aylık yıllık para vermemiz gerekiyormu? Sonuçta haber sitesine o kadar çok haberi kendimiz giremeyiz..
Kazançlar kaçıncı aydan itibaren 3500 tl ye çıkıyor. Sonuçta açar açmaz o ay 3500 tl kazanamayız?
Hosting masrafları nedir?

İlerleyen zamanlarda kazancı arttırmak mümkün mü ve haberleri hangi ajanslardan nasıl çekiyoruz.. Botlamı? Bu ajanslara aylık yıllık para vermemiz gerekiyormu? Sonuçta haber sitesine o kadar çok haberi kendimiz giremeyiz..
Kazançlar kaçıncı aydan itibaren 3500 tl ye çıkıyor. Sonuçta açar açmaz o ay 3500 tl kazanamayız?
Hosting masrafları nedir?

Google "Kopya içerik" istemiyor (Ajanstan direkt aldığınız içerik = Kopya sayılmaktadır) bu nedenle çalışma başlangıcı Ajans aranmıyor almanız "gereksiz masraf" oluyor.

Kaydınızı aldıktan sonra dilediğiniz Ajansı seçer başlarsınız ajans sitelerinden teklif alabilirsiniz kesin rakamları bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem.

Botla içerik dönemi bitti, Özgün News Editörü çalıştırmak size zarar ettirmez +Tanıtım yazısı, Link satışları ile güzel gelirler elde edebilirsiniz.

3.500 TL'ye çıkmanız ilk ay mümkün görünmüyor 500-1.000 TL gibi bir rakamla başlayabilirsiniz +Ek satışlarınıza göre de değişebilir (örn. Yerel haber siteleri milletvekillerine reklam satıyor Yerel seçim zamanı misal verdim bu da bir ek gelir çeşidi)

Hosting masrafını ben yıllık karşılıyorum ancak Bandwitch aşarsanız (çok yoğun trafik alırsanız) zaten bunu karşılayabilirsiniz demektir trafiği hesaplamak gerekir o en kolay iş hocam Wordpress yapmıyorum ben sitelerinizi özel yazılım yapıyorum sunucuyu çok kastırıp, yormuyor.

Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz Hayırlı geceler dilerim.

Google "Kopya içerik" istemiyor (Ajanstan direkt aldığınız içerik = Kopya sayılmaktadır) bu nedenle çalışma başlangıcı Ajans aranmıyor almanız "gereksiz masraf" oluyor.

Kaydınızı aldıktan sonra dilediğiniz Ajansı seçer başlarsınız ajans sitelerinden teklif alabilirsiniz kesin rakamları bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem.

Botla içerik dönemi bitti, Özgün News Editörü çalıştırmak size zarar ettirmez +Tanıtım yazısı, Link satışları ile güzel gelirler elde edebilirsiniz.

3.500 TL'ye çıkmanız ilk ay mümkün görünmüyor 500-1.000 TL gibi bir rakamla başlayabilirsiniz +Ek satışlarınıza göre de değişebilir (örn. Yerel haber siteleri milletvekillerine reklam satıyor Yerel seçim zamanı misal verdim bu da bir ek gelir çeşidi)

Hosting masrafını ben yıllık karşılıyorum ancak Bandwitch aşarsanız (çok yoğun trafik alırsanız) zaten bunu karşılayabilirsiniz demektir trafiği hesaplamak gerekir o en kolay iş hocam Wordpress yapmıyorum ben sitelerinizi özel yazılım yapıyorum sunucuyu çok kastırıp, yormuyor.

Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz Hayırlı geceler dilerim.

Teşekürler.. En büyük sorunum içerik girmek.. Bunu botla özgünleştirip günlük kendisi girseydi harika olurdu. Ama o zamanda çok güzel doğrusu..
Hayırlı akşamlar hayırlı işler..

- 3 ay sonrasında editör bulmakta zorluk çekiliyor mu ? yada siz sürekli temin ediyormusunuz ?

- editörle yapılan işte sözleşme vs yapılıyor mu ? istemediği dakka işi bırakıyor mu ?

- editörün yaptığı haberlerden dolayı spama düşme riski var mı? yaptığı haberin spammı yada özgünleştirilmiş mi olduğuyla ilgili sürekli takip etmek gerekir mi ?

- editörün yaptığı haberlerden dolayı google news kaydı düşer mi?

- 3 ay sonrasında editör bulmakta zorluk çekiliyor mu ? yada siz sürekli temin ediyormusunuz ?

- editörle yapılan işte sözleşme vs yapılıyor mu ? istemediği dakka işi bırakıyor mu ?

- editörün yaptığı haberlerden dolayı spama düşme riski var mı? yaptığı haberin spammı yada özgünleştirilmiş mi olduğuyla ilgili sürekli takip etmek gerekir mi ?

- editörün yaptığı haberlerden dolayı google news kaydı düşer mi?

Hayır hocam herhangi bir zorluk çekmezsiniz ve sözleşme yapmanıza gerek yok zaten editörler de böyle çalışmıyor sanalda maalesef işler böyle yürümüyor karşılıklı güven ilişkisi üzerine kurulu tamamen.

Editörler ikiye ayrılıyor

1. News Editörü 2. İçerik Editörü

1. News editörünün işi güncel hit alabilecek haberler eklemek oluyor.

piyasada News kayıtlı site adı altın da çok site satılıyor ancak sorunumuz News Kayıtlı site değil Google Haberler servisine içerik düşürebilen News kayıtlı site.

2. News kaydı aldıktan sonra ihtiyacınız olan editör diğeri temiz kayıdı alana kadar google'ın istediği kriterlerden %30'una tekabül edebilecek içerikleri karşılayan içerik editörü.

İnsanlar arasında güven karşılıklı olur kişinin sözüne güvenilebilecek olup olmadığını yaptığı iş ve referanslarından anlayabilirsiniz.

ukalalık gibi algılamayın aklıma çok güzel bir sözü getirdi bu söylediğiniz :)

ayinesi iştir, kişinin lafa bakılmaz
şahsın görünür rütbe - i aklı eserinde..​

3. Hayır düşmez (spame bulaşmıyorsa kaldı ki 6 ay da anca spam siteleri yakalayıp atıyorlar) tam aksine siteyi 6-7 ay boşlarsanız News kayıtları kaldırıyor sebebi ise sitenin uzunca bir süre güncel tutulmaması oluyor güncellik size asla zarar vermez aksine hem kazanç sağlar, hem de diğer sitelere oranla otorite kurar.

Teşekürler.. En büyük sorunum içerik girmek.. Bunu botla özgünleştirip günlük kendisi girseydi harika olurdu. Ama o zamanda çok güzel doğrusu..
Hayırlı akşamlar hayırlı işler..

Türkçe çalışmak yerine İngilizceyi deneyebilirsiniz öyleyse hocam ayrıntılar için skype lütfen :)

----

şuana kadar forum içerisin de izlenimim herkesin kafasın da ortak bir soru var ve ben bunu anlayabiliyorum bu soru news işine girdiğim de zarar eder miyim? (verdiğim para boşa gider mi? zarar eder miyim?)

Hayır benimle beraber beni dinleyerek ve benim talimatlarıma uyarak giderseniz kesinlikle zarar etmezsiniz dilerseniz iadenizi belirttiğim iade süresi içerisin de tarafınıza iade eder siteyi sizden teslim alır ve ben çalıştırırım :) kısacası google haberler servisine kayıt olmuş bu servise içerik düşürebilen siteler her zaman değerlidir yalnızca google news kaydı da yetmiyor eğer işler böyle olsaydı herkes kayıtlı site satın alır ve kazanmaya başlardı sizi yönlendirmesi danışmanlık sağlaması bu konuda bilgi&tecrübe birikimi olan biri gerekiyor.

Benim verdiğim hizmet de tam olarak buna yönelik aslında ben de bilgi birikimi ve tecrübem kısacası size bu konularda danışmanlık vermem sayesin de ekmek yiyorum.

Ayrıca Google News sizi bünyesine kesinlikle alacak diye birşey yok yani ben kesinlikle bu servise kayıt alırım gibi birşeyi asla ama asla söyleyemem çünkü Google Servislerinin algoritmasını çözmemiz imkansız ancak red durumların da google news servislerine alımları durdurmadığı sürece iadeli çalışıyorum bu durumda iade vermem mümkün değil çünkü google servisini kapatmıştır ve benim bir suçum, günahım yoktur.

Reddedilme durumların da her iki tarafıda (sizi & beni) korumak adına tedbir olarak süre alıp karşı tarafa aldığım ücretin iadesini geçiyorum böylece ne kişi yaptığı yatırımdan zarar ediyor ne de ben kötü referans almış oluyorum.

Çok şükür sayeniz de ekmeğimi kazanıyorum daha fazla para kazanmak veya zaman kazanmak adına sizleri yanlış yönlendirmek gibi bir niyetim yok temiz, güzel referanslar almak istiyorum bu nedenle dürüst çalışabilecek herkese kapım açık benim de aynı dürüstlüğü göstereceğimden emin olabilirsiniz.

sürç-i lisan ettiysem affola hayırlı sabahlar olsun rabbim bana da sizlere de hayırlı işler helal ve ağız tadıyla yiyebileceğimiz kazançlar nasip etsin inşALLAH.

Son düzenleme:
Paket 2 alındı hakkımızda hayırlısı. İnşallah başarılı oluruz. Hedef büyük bakalım. Şuan olan ilgisine teşekkür ederim. Allah Yardımcısı olsun.

Paket 2 alındı hakkımızda hayırlısı. İnşallah başarılı oluruz. Hedef büyük bakalım. Şuan olan ilgisine teşekkür ederim. Allah Yardımcısı olsun.

estf. ben Teşekkür ederim Hayırlı olsun.

Bugünlük :) beni azad etmenizi istiyorum işlerin düzenlenmesi, site kurulumları, uykusuzluk problemlerimi halledeceğim :) Yarın Bismillahirrahmanirrahim diyoruz.

Benle ilgili acil işi olan olursa telefondan ulaşabilir.

Allah razı olsun, hayırlı günler dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri