şikayet konusu olacak bir mesele değil sadece tarafımıza yaşatılan olumsuz bir durum söz konusuydu...teşekkürler.Konuyla ilgisi (iki taraf da bu konuyla ilgili olamadığını açıkça beyan etmişler) olmayan tüm mesajlar silinmiştir. İki taraftan biri diğeri hakkında şikayetçi olmak istiyorsa şikayet bölümüne konu açar, yönetici arkadaşlar da konuyu değerlendirirler. Burası yeri değil.
---------- Spam Engelliyici 15:00 ---------- Önceki Mesaj 14:59 ----------
eyvallah hocam.Otada bir iletisim sorunu olmus,Bence iki tarafta da kötü niyet yok.Bende bazen bir is yapacagim zaman heyecanlaniyorum ve cok tezcanliyim.Mantigim hayir desede adrenalin beni ele geciriyor.Balikesrili arkadas burda benim de yasadigim seyi yasamis,Planlamis,Düsünmüs,Is kafasina yatmis ve Adrenalin onu ele gecirmis.Kalkin 2 saat gider konusuruz,Olmadi bir kumru yer döneriz gibisinden.
Izmirli olan arkadasta gayet soguk kanli bir sekilde 3 gün önce planladigi gibi isine bakmis,Yani ben ve Balikesirli arkadas gibi Adrenalinin esiri degil,Mantigi ve Planlariyla hareket ediyor.(Kiskanirim bu tipleri.
) Bastada dedigim gibi bir iletisim eksikligi ve Türk usulü randevulasma var ama kötü niyet yok.Tekrar saglikli bir iletisimle,Ortada cözülmeyecek bir konuda yok.Iki tarafada sevgi ve selamlarimi iletiyorum.Kolay gelsin.
![]()