Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

Konuyla ilgisi (iki taraf da bu konuyla ilgili olamadığını açıkça beyan etmişler) olmayan tüm mesajlar silinmiştir. İki taraftan biri diğeri hakkında şikayetçi olmak istiyorsa şikayet bölümüne konu açar, yönetici arkadaşlar da konuyu değerlendirirler. Burası yeri değil.
şikayet konusu olacak bir mesele değil sadece tarafımıza yaşatılan olumsuz bir durum söz konusuydu...teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 15:00 ---------- Önceki Mesaj 14:59 ----------

Otada bir iletisim sorunu olmus,Bence iki tarafta da kötü niyet yok.Bende bazen bir is yapacagim zaman heyecanlaniyorum ve cok tezcanliyim.Mantigim hayir desede adrenalin beni ele geciriyor.Balikesrili arkadas burda benim de yasadigim seyi yasamis,Planlamis,Düsünmüs,Is kafasina yatmis ve Adrenalin onu ele gecirmis.:) Kalkin 2 saat gider konusuruz,Olmadi bir kumru yer döneriz gibisinden.:) Izmirli olan arkadasta gayet soguk kanli bir sekilde 3 gün önce planladigi gibi isine bakmis,Yani ben ve Balikesirli arkadas gibi Adrenalinin esiri degil,Mantigi ve Planlariyla hareket ediyor.(Kiskanirim bu tipleri.:) ) Bastada dedigim gibi bir iletisim eksikligi ve Türk usulü randevulasma var ama kötü niyet yok.Tekrar saglikli bir iletisimle,Ortada cözülmeyecek bir konuda yok.Iki tarafada sevgi ve selamlarimi iletiyorum.Kolay gelsin.:)
eyvallah hocam.

Otada bir iletisim sorunu olmus,Bence iki tarafta da kötü niyet yok.Bende bazen bir is yapacagim zaman heyecanlaniyorum ve cok tezcanliyim.Mantigim hayir desede adrenalin beni ele geciriyor.Balikesrili arkadas burda benim de yasadigim seyi yasamis,Planlamis,Düsünmüs,Is kafasina yatmis ve Adrenalin onu ele gecirmis.:) Kalkin 2 saat gider konusuruz,Olmadi bir kumru yer döneriz gibisinden.:) Izmirli olan arkadasta gayet soguk kanli bir sekilde 3 gün önce planladigi gibi isine bakmis,Yani ben ve Balikesirli arkadas gibi Adrenalinin esiri degil,Mantigi ve Planlariyla hareket ediyor.(Kiskanirim bu tipleri.:) ) Bastada dedigim gibi bir iletisim eksikligi ve Türk usulü randevulasma var ama kötü niyet yok.Tekrar saglikli bir iletisimle,Ortada cözülmeyecek bir konuda yok.Iki tarafada sevgi ve selamlarimi iletiyorum.Kolay gelsin.:)

Teşekkürler hocam :) durumu özetlemişsin.

Paket 2 için [MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam ile anlaşılmıştır. İnşallah hayırlısı olur.

Paket 2 için [MENTION=43704]sonokey[/MENTION] ile beyin fırtınasına başlanmıştır...

İnşallah en kısa sürede anlaşmaya varılıp güzel bir çalışma yapılacaktır...

BOL KAZANÇLAR...

Paket 1 için yaptığınız bir kaç örnek site ile daha detaylı bilgi alabilir miyim.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paket 1 için yaptığınız bir kaç örnek site ile daha detaylı bilgi alabilir miyim.

PM yollandı.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PM yollandı.

Paket 1 için sonokey hocamla anlasilmistir insallah güzel bir is olur

Ödeme alındı, Paket 1 için anlaşıldı.

Paket 2 için [MENTION=43704]sonokey[/MENTION] ile beyin fırtınasına başlanmıştır...

İnşallah en kısa sürede anlaşmaya varılıp güzel bir çalışma yapılacaktır...

BOL KAZANÇLAR...

Teşekkürler.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam zahmet olmassa paket1 için yaptıgınız site adresini pm atarmısınız.

hocam demo panel varmı girip bi uğraşşak gazisoft paneli gibiyse luzüm yok göndermene,ayrıca paket 2 aldığımızda ne zaman teslim edilir

hocam demo panel varmı girip bi uğraşşak gazisoft paneli gibiyse luzüm yok göndermene,ayrıca paket 2 aldığımızda ne zaman teslim edilir

kullandığım yazılım zaten GaziSoft hocam kayıttan sonra site sahipleri dilerse

Gazisoft'dan istedikleri yazılıma geçiyor, yani yazılımdan > yazılıma geçiş sağlanabiliyor.

Paket 2 için süre 3 ay bu süre sonunda (Gelirlere açık şekil de) teslim ediliyor aşamaları şöyle ki;

1. ay site kurulumları sizin gireceğiniz içerik yönlendirmeleri ve girişleri sağlanıyor..

2. ay tarafınızdan özgün içerik girişine devam ediliyor..

3. ay Google News Kayıtlı site alıyorsunuz ama bu sitenin Google News'a haber düşürmesini sağlamanız için çalışma yapmanız gerekiyor yoksa 1 hafta da google news kayıt alan fakat içerik düşüremeyen yığınla site var bu çalışmayı da yapıp sitenizi size Google Haberler servisine haber düşürebilecek şekil de teslim ediyorum.

yani bendemi içerik girmek zorundayım yoksa editörlerinizmi giriyor,news kayıt almak için içeirk girmek gerekiyor sanırım tüm içeriği editörlerinizmi giriyor yoksa 2 ay başında bendemi girmek zorundayım,ayrıca google adsense kaydını yapıp hesabı bize devrediyormusunuz,kısaca ben bu siteyi alınca news kayıt ve adsense kayıtlı olarakmı alıcaz

yani bendemi içerik girmek zorundayım yoksa editörlerinizmi giriyor,news kayıt almak için içeirk girmek gerekiyor sanırım tüm içeriği editörlerinizmi giriyor yoksa 2 ay başında bendemi girmek zorundayım,ayrıca google adsense kaydını yapıp hesabı bize devrediyormusunuz,kısaca ben bu siteyi alınca news kayıt ve adsense kayıtlı olarakmı alıcaz

1. pakette içerikler (3 ay boyunca kayıt tamamlanana kadar) benim tarafımdan sizin hiçbirşeye el sürmeyeceğiniz şekil de

2. pakette ise sizin tarafınızdan giriliyor ben size ne şekil de girmeniz gerektiğini gösteren örn. haber atıyorum.

Tabi ki Adsense hesabınızı da onaylayıp veriyorum yani ben size gelir kazanabileceğiniz şekil de bir site teslim ediyorum bunun dışında Paket 1 ile Paket 2 arasında ki tek fark editörlük işleridir.

hocam o kadar satış yaptınız bundan sonra alanlar üst sıraları görebilecek mi newsde, bize ekmek kaldı mı ? :)

hocam o kadar satış yaptınız bundan sonra alanlar üst sıraları görebilecek mi newsde, bize ekmek kaldı mı ? :)

Merhaba,

Google Haberler servisini kısır içerik üreten veya yakalayan bir servis olarak değerlendirmeyin hocam.

Ulusal,
Yerel,
Kamu,
Sektörel,
Eğitim,
Sağlık,
Finans,
Spor,
Emlak,
Moda,
Teknoloji,

Onlarca kategori var bu kategorilerden de fazlasıyla hit alınabiliyor ancak burada ki anahtar kelime "Haber Düşürebilmek" yani girdiğiniz içeriklerin News servisinde de, Google aramalarında da ön plana çıkması.

Benim farkım ise burada ben size sitenize göre iş sonu dökümantasyon halin de bir plan çiziyorum böylece rekabete de girecekseniz nasıl bir rekabete girmeniz gerektiğini öğrenmiş oluyorsunuz.

Aylık gelir hedeflerinize göre çalışma stratejiniz değişir hocam bu iş için bu nedenle herkes haber sitesi sahibi oldu biz birşey yapamayız gibi düşünmeniz yanlış mühim olan Haber düşürebilen oturaklı çalışması yapılmış bir site sahibi olmaktır yoksa news kayıtlı siteden bol birşey de yok piyasada önemli olan neler yapabileceğini bilmektir.

Ben kayıt işini yaptığım arkadaşlara şöyle bile destek veriyorum atıyorum sitesinden tanıtım yazısı satmak istiyor birebir alıcılara ulaştırıyorum.

Benim işim bu konuda bilgi ve danışmanlık bunun yanı sıra hizmet vermek.

Yani bu destekleri alarak zarar etmeniz mümkün görünmüyor kaldı ki ben iadeli çalışıyorum herhangi bir kesinti vb. yapmadan iadenizi belirttiğim kadar süre alıp veriyorum.

Sorularınız varsa, sormaktan çekinmeyin.

News servisi ile alakalı soruları olanlar da ekleyebilir sorularını.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri