Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kız olurda videoyu bulursa savcılıga sikayette bulunabilir . al sana darp videosu
Arkadaşlar kimse yanlış anlamasında en temiz diyeceğimiz kız bile başkasıyla el ele gezmiştir yani. Köye gidiyorsunuz köylerin kızları şehirlerdekinden beter. Ben zaten biraz parayı buldum 30 a kadar evlenmicem. 30 dan sonra da çocuk yapmak için evlenirim. Hayat eskisi gibi değil. O ne lan öyle evde 10 kız var 10 erkek var aşkımlar , ortada mumlar falan hayırdır burası türkiye hepsini toplasan liseli talebeler. Hava karanlık ışık yanıyo demekki akşam. Bunların aileleri var cart var curt var kimse bilmiyormu birşey demiyor mu. Yani bunlar böylese bunlarında daha kötüleri var kim bilir neler yapıyolar. Ayağınızı denk alın erkekler. Bunca yıl kazandığınızı yedireceğiniz kadınlar eskisi gibi değil.
edit: Videoyu indirip saklıcam. Şuanki fikirlerimden her vazgeçtiğimde bir daha izlerim bu videoyu. Psikolojim bozuldu yaw
aslında herkesin tepkisi ve korkusu ... ya benimde kız arkadaşım böyle yaparsa ya bende bunlar gibi boynuzlanırsam korkusu biraz...ben hiçbir erkek tanımıyorumki ...2.nci bir kız tarafından ayartılmasın...hele alımlı bir kız bir erkeğe biraz cilve yapsın ... yedi sülalesini satar üstüne kızarkadaşını... karısınıda aldatır......Aslında herkes içindeki Or .... pu...yu çıkartırsa .. o zaman görürsünüz aslında bu memlekette kızında ERKEĞİNDE ne kadar içinin ÇÜRÜMÜŞ olduğunu.....
Forumda şiddeti destekleyenler var helal olsun size gençler.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.