Aynı anda 2 kişiyi birden idare eden kıza unutlmayacak ders

adamın HP güçlüymüş tek attı kıza he

bu ev nerde evin içindekiler kim elde telefonla bekleyen lavuk kim net değil ama orta yaşlı birine benziyor çocugun babasımı kızın babasımı kafamda deli sorular saçma salak bi video olmuş çomarlar sözde ders veriyo

Ne boku yese de erkek adamsın lan senden zayıf birine elin nasıl kalkıyor hele ki kadın...

Kız olurda videoyu bulursa savcılıga sikayette bulunabilir . al sana darp videosu

Ordaki herkeste Youtube'dan para kazanmak derdinde midir nedir, hepsi videoya kaydediyor :)

Şiddete tabi karşıyız da iki kişiyi birden idare etmek nedir, nasıl birşeydir yahu. Bu zaten şiddetin ta kendisi.

Arkadaşlar kimse yanlış anlamasında en temiz diyeceğimiz kız bile başkasıyla el ele gezmiştir yani. Köye gidiyorsunuz köylerin kızları şehirlerdekinden beter. Ben zaten biraz parayı buldum 30 a kadar evlenmicem. 30 dan sonra da çocuk yapmak için evlenirim. Hayat eskisi gibi değil. O ne lan öyle evde 10 kız var 10 erkek var aşkımlar , ortada mumlar falan hayırdır burası türkiye hepsini toplasan liseli talebeler. Hava karanlık ışık yanıyo demekki akşam. Bunların aileleri var cart var curt var kimse bilmiyormu birşey demiyor mu. Yani bunlar böylese bunlarında daha kötüleri var kim bilir neler yapıyolar. Ayağınızı denk alın erkekler. Bunca yıl kazandığınızı yedireceğiniz kadınlar eskisi gibi değil.

edit: Videoyu indirip saklıcam. Şuanki fikirlerimden her vazgeçtiğimde bir daha izlerim bu videoyu. Psikolojim bozuldu yaw

valla dostum yazıcaktım ama sıldım,
bu işin kadın erkegı yok ama soyle bırsey var,
kımseye guvenmıcan,yaş 38 hala bekarım,malesef
ve cok guven kavgası edıyorum kız arkadasımla bana guvenmıyormusun dıyor

aslında herkesin tepkisi ve korkusu ... ya benimde kız arkadaşım böyle yaparsa ya bende bunlar gibi boynuzlanırsam korkusu biraz...ben hiçbir erkek tanımıyorumki ...2.nci bir kız tarafından ayartılmasın...hele alımlı bir kız bir erkeğe biraz cilve yapsın ... yedi sülalesini satar üstüne kızarkadaşını... karısınıda aldatır......Aslında herkes içindeki Or .... pu...yu çıkartırsa .. o zaman görürsünüz aslında bu memlekette kızında ERKEĞİNDE ne kadar içinin ÇÜRÜMÜŞ olduğunu.....AYRICA HERKES HADDİNİ BİLSİN ...ALINTI YAPMAYIN ...

Son düzenleme:
aslında herkesin tepkisi ve korkusu ... ya benimde kız arkadaşım böyle yaparsa ya bende bunlar gibi boynuzlanırsam korkusu biraz...ben hiçbir erkek tanımıyorumki ...2.nci bir kız tarafından ayartılmasın...hele alımlı bir kız bir erkeğe biraz cilve yapsın ... yedi sülalesini satar üstüne kızarkadaşını... karısınıda aldatır......Aslında herkes içindeki Or .... pu...yu çıkartırsa .. o zaman görürsünüz aslında bu memlekette kızında ERKEĞİNDE ne kadar içinin ÇÜRÜMÜŞ olduğunu.....

tanısalım ozaman :)

ne cilveler gördük rahat ol

Kimse en temiz kız bile en azından el ele gezmiştir diyecek kadar alçalmasın ağzımızı bozmayalım surda iki muhabbet ugruna. Herkesin karisi kizi sevgilisi var laf nereye gidiyor diye dusunmeden sacmasapan laflar soylemeye kimsenin hakkı yok arkadaşım demek ki sen temiz değilsin ki sana da hep kirlisi düsüyor hic merak etme eğer aklın fikrin düzgun olursa sana da en temizinden namuslusundan biri gelir elbet de bu kafayla zor tabi

yani tiplere ortama falan bakıyorum da. kesin bu 2 erkek müsvettesi de kızın peşinden koşup kızı zorla kendilerine sevgili etmişlerdir. tecrübelerim bana bunu gösteriyor.

bir erkek olarak buna benzer bir olayı ben de yaşadım. ama ne kıza küfrettim, ne videoya aldım ne de üzüldüm. Aksine çok sevindim böyle bir kızdan vaktinde ayrıldığım için.

Tek kelime bile etmeden facebook, telefon ne varsa engelleyip yol verdim yoluma baktım. Erkek dediğin böyle yapmalı. Tabi "erkek" dediğin.

kızın yaptığı apayrı boyutta bir şey, herkesin isteyeceği son şeydir tamamen karaktersizlik fakat aga forumda şiddet yanlıları var ben şok. beyler sakin

Forumda şiddeti destekleyenler var helal olsun size gençler. :)

Hepiniz şiddetci kesilmişiniz gidin kızı bulunda
gc3b4l1.png

verin bari delikanlı arkadaşlar :D

cevaplara cevap vermiyorum konu son mesajımdır kolay gele :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri