Banlanmaktan korkuyorum :S

• Kullanıcı Cortex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bigün acacam bi yeni adsense atıcam söyle fenalet bir tbm 10 kişiye tıklatıcam.

10 tıkla alıcam 700-800 doları :D

tabi sadece tatlı bir anı olacak o 800 doları yaptıktan sonra banlanmasam bile %90 kesinti yerim 80 dolar anca.

3 senedir aralıklarla tıkladım aynı yöntem hep hiç banlanmadım günde 700 dolar ortalamaya kadar çıktığım olmuştu isteyen olursa danışmanlık yapabilirim :D ama bu to çok hocam biraz daha çok hit alınmalı.

Arkadaşlar banlanmaktan korkuyorum % to oranı nasıl sızce :S rısklımı suan ?

rkvdp.png

Dostum eğer hile yapıyorsan googlenin sana dava açabileceğini düşünmen lazım umarım hile yapmıyosundur.

Dostum eğer hile yapıyorsan googlenin sana dava açabileceğini düşünmen lazım umarım hile yapmıyosundur.

davaya gerek bile kalmıyor ki düşünüyorum biz neden aldıgımız paralar hep bir ay geriden geliyor o kadar incelemelere tutuyolar zaten illegal oldumu banlıyolar parada bence onlara kalıyor ohh kebap banlanan hesabları bugune kadar acan oldumuki o ada bir merak konusu

Ulen yapıyonuz bari paylaşmayın...

Dostum hile yapıyomusun diye sormayacağım ki yapmama ihtimalin bile yok...

Sadece yerinde olsam devam ederdim atın ölümü arpadan olsun :)

Yinede uzak durmak gerek bu oranlardan...

TO ve TBM aynı anda zıplamış ise eğer adama "hayrola" derler...

arkadaşlar banlanmaktan korkuyorum % to oranı nasıl sızce :s rısklımı suan ?

rkvdp.png

kendi kendine tikliyor to yüksek banlanmaktan korkuyorum diyor bu ne kafa ya 15 güne kalmaz banlanirsin ha bu arada ben tiklarken rekorum 350 dolardi ama alamadim fazla ümitlenme sonra kendi kendini yersin hayattan beklentin her zaman düşük olsun :):):)

3 senedir aralıklarla tıkladım aynı yöntem hep hiç banlanmadım günde 700 dolar ortalamaya kadar çıktığım olmuştu isteyen olursa danışmanlık yapabilirim :D ama bu to çok hocam biraz daha çok hit alınmalı.

Bu mesajın bile ban nedeni...
Dikkat et...

birisi su konuyu kapatsın adam pmden ekip mekip kurup milletinde adsensesinin banlanmasına neden olacak.

Bu tür olaylara girişmeyin arkadaşlar forumda adsens im banlandi diye konu açanların %90 ı bu yüzden ban yemektedir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri