Başlık Bulamadım.

E
  • Kullanıcı emmre33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

emmre33

Guest
cok saygıdeger [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION];

söz konusu konu;http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/5746-para-kazanma-aktif-edip-ads-baglamama.html

[MENTION=1523]mNote[/MENTION]; ben throck bunu biliyorsun gercide diger arkadaşlarda bilsin istedim biraz uzunca olacak bakalım okuyacakmısın yoksa direk mesajı silip banmı atacaksın?

bu konu üzerinden yazdıgım post üzerine diger üyeligimi 3 gün banladın.

banlama sebebide hakaret öncelikle yazdıgım postu okumadıgın o kadar belliki

salak diye gokturk isimli üyeye degil yazdıgı yorumu nitelendirmek amaclı yazdım. bunu anlayabilmek için yorumu söyle dikkatlice 1 kere okumak yeterlidir.

hadi okudun ama anlayamadın ve beni banladın diyelim hani diyorum ya o kadar ilgilisinki.

muhtemelen o arkadaşın reportuna geldin konuya. bizi banladın konuyu tatlıya bagladın.

peki o arkadaşın kesinlik belirten, tamamiyle yanlış olan ve benim o postu atmama sebep olan 2 numaralı mesajı neden silmedin?

konuya giren foruma üye olmayan ziyadetci veyahut herhangi bir üye arkadaş konuya atılan ilk 3 postu incelese o arkadaş hayır demiş ben evet demişim ve banlanmışım.

evet dedigi için banlanan üyeyimi dikkate alacaktır yoksa hayır diyen ve saglam duran üyeyimi dikkate alacaktır.?

forumda muhtemelen eskilerde olan şeyleri bilmiyorsun.bu forumda muhtemelen ilk süper mod'lugu ben yaptım .

süper mod. statüsü taşıyor olmama ragmen şahsıma yaptıgım meslege ve bizzat üst düzey hukuk insanlarına dogrudan hakaret eden ve bana bunu bizzat pmden atan üyeyi banladıgım için yetkilerim alındıgı konusunda hicbirşey bilmiyorsun öyle degilmi?

mod olmak sırf bişeyleri düzeltebilmek adına üye banlamak degildir.

bişeylerde kusur görüyorsan önce üyeye bildirirsin mesajı editlemesini editlemesse kendin editlersin.

ha hala ısrar ediyorsa banlarsın.
adam kaybetmek kolay kazanmak zordur.

şu acıkca bellidirki uzunca bir süredir forumda pekte aktif degilim.
bircok üyede sunu bilirki gerek [MENTION=112]Throck[/MENTION]; gerek eski nickim olan sahtecennet'e gelen alakalı veya alakasız bütün mesajlara cevap vermişimdir. elimden geldigi kadarıyla.

ancak bu gereksiz tutum karşısında yapılabilecek pekte bişey yok.[bazıları bunu gönül koymak felan diye algılasada bu iş böyle]

en basitinden multi üyelik konusunda adminlere belirtmiş olmama ragmen az önce bu üyeligide multi üyelikten banlayacak kadar dikkatsiz bir yetkilisin.

mademki bişeyleri iyice kavramadan bazı kararlar vermek bu kadar kolay.

herkez kafasına göre hareket edebiliyor.

[MENTION=112]Throck[/MENTION];
[MENTION=1983]emmre33[/MENTION];
isimli üyelikler ve diger aynı evden ev arkadaşlarım tarafından kullanılan üyeliklerin süresiz olarak banlanmasını talep ediyorum bu üyelikleri banlayan kişinin önemi yok.​

Konuyu bilmesem de banlanan arkadaş herkese yardım için bi yerini yırtan bir arkadaştır sadece bunu söyleyebilirim.

keşke konuyu da görseydik merak ettik :)

uyarı amaclı bir gün 2 gün 3 gün ban dan bişey olmaz be dostum
ben nerde hata yaptım ne olduda yanlıs anlaşıldım ona bak sen
gecenlerde ben de banlandım 3 5 günlügüne bi sorun olmadı
tamam o an insanın biraz agırına gidiyoda sucu karşındakilerde aramak yanlıs
her kes kendine bakacak sen su konuyu acınca seni banlayan kişi de bakacaktır kendine

Arkadaş konumda yardımcı olmaya çalışmıştır ve banı hak etmedigini düşünüyorum.Kaldıkı arkadaş forumda yapıcı bir uslupla üyelere yaklaşmaktadır.uyarılarak geçiştirilebilir.

Sanırım mod ve ilgili yetkilikler sitede küçük yaştaki çocuklara emanet edilmemeli ayrıca Hiç kimse kafasına göre "konuyu bilmiyorum" fakat çok büyük hakaret olmadığı sürece forumdan herhangi bir üyeyi banlayamaz !!!!!

bu forumda süpermodluk yapacak bilgi ve tecrübeye sahip ender insanlardan biri Throck
çok basit nedenlerden adam banlanmaya başladı en önemliside eşitlik yok 3 gün ceza agır bi ceza ki 3.gün ceza verdin diger arkadaşada ceza ver o zaman geçen bir arkadaş moda sadece kurallar herkes için geçerli olmalı sizde mod olarak buna dahilsiniz dedi diye banlandı yazık çok yazık

Sanırım mod ve ilgili yetkilikler sitede küçük yaştaki çocuklara emanet edilmemeli ayrıca Hiç kimse kafasına göre "konuyu bilmiyorum" fakat çok büyük hakaret olmadığı sürece forumdan herhangi bir üyeyi banlayamaz !!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bence ban yetkisi iki kişide olsun
onlarında biri muselera digeride museleranın sectigi bi kaç kişi arasından bizim sectigimiz kişi olsun

alt moderatörler ban atma geregi duydukları kişiyi ban yetkisi olan kişilere bildirsin............

ßurada görevlilerden biriside bendim. Aynı problemi bende Süper Moderatör olarak yaşadım. Ne olursa olsun rütbeye saygı duyulur fakat emin olun saçma bir nedenden dolayı moderatörlük elimden alındı. ßenim için Moretörlük te önemli değil . Orada Super Moderatör yazsa ne olur yazmasa ne olur . Benim asıl üzüldüğüm nokta anlayış gösterilmemesidir. Herşeyden önce İnsanların geçmişi ve Asıl niyeti önemlidir. İşte olay burda çözülüyor . Bunu anlamakta her babayiğidin harcı değildir. Burada hepimizin amacı belirli kurallar çerçevisinde para kazanmaktır. Lütfen herşeyi derinden inceledikten sonra işlem yapalım ...
Adalet ve Kul Hakkı Çok önemldir. Saygılarımla

Konu incelenecektir.Konu incelenene kadar kilitli kalacaktır.İyi forumlar.

Konuyu bilmiyorum oncelikle ama yazilan mesajlari vs okudukdan sonra sunlari diycem.

Forum ortamindasiniz,her yastan her turden,her karekterden insan var.Simdi soyle dusun senin yazdigin bu "Salak Sacma Mesaj yazma" diye basladigin mesajinin karsi tarafdaki alicisi kimdir necidir yasi basi kactir biliyormusun yada bizler bi mesaj yazarken biliyormuyuz.Bu mesaji karsindaki muhattap oldugun kisi senden yasca ve yasca buyukse sence kendinden kat be katr kucuk birinin boyle yazmasi guruna dokunurmu dokunmazmi yada bu lafi hazmedebilirmi hazmedemezmi.

Once agzimizdan cikacak kelimeyi,sonra karsimizdaki kisinin verecegi tepkiyi dusunecegiz sonra ona gore kelimelerimizi yazacagiz.

Ben senin yerinde olsaydim orda,Salak Sacma mesaj yazma diyerek baslamaz,"Bak sevgili kardesim,duruml bu bu bu yuzden bu sekilde yazdim" diye yazar,ne karsimdakini rencide eder nede kendi adimi bu sekilde bu konuda gecmesini saglardim.

Ceza kismina gelince,belki 3 gun fazla olmus olabilir,ama bu tur mesajlarda bir kac kisiyede tolerans gosterdigimizde gerisi gelir,onunegelen mesajina girdimi,salak sacma yazmissin,salak sacma is yapmissin diyerek ortalik salak sacmalardan gecinmez.

Bu yuzden bazi seyleri genis dusunelim lutfen.Bu yaptigin ve actigin konuyu hic dogru bulmuyorum.Cunki her ne kadar 3 gunluk cezada hakli olsanda,bence sen o konuda yazdigin mesajdan dolayi hatalisin,mesaj biciminden dolayi.
Ben olsam ceza veririmiydim,Ya uyari verirdim yada 1 gun uzaklastiridim.

Akil,karekter,kisilik gorgu yasta degil ustad.Yas olayini gececeksin.17 Yasinda arkadasim var evet 17 yasinda arkadasim,30-40 yasindaki insandan usluplu,konusmalari duzgun kafasi zehir gibi,45 yasinda arkadasim var agzindan cikani bilmez konustugu lafi bilmez.Bu yuzden yas olayini gecelim.

Haksiz yere banlanma konusuna gelince,kim gercekden haksiz olarak banlandigini ceza aldigini dusunuyorsa gelsin direk bana,gerekeni bende yapmassam o zaman istediginizi yazi ncizin.Bir cok kisinin banlanipta yanlislikla yada haksiz demyelimde yani ban gerekmezdi aslinda diye dusundugumuz sebeblerden banlanan kisilerin banini direk kaldirdim.Buna bir cok kisi bizzat sahitdir.Tekrar soyluyorum haksiz yere banlamaya karsiyim ve hic istemedigim seyler bunlar.Oyle birsey olunca ulasirsiniz bana yada daha yetkili birine duzgun uslupla yazarsiniz gereken yapilir illaki.

Ayrica ister mod olsun ister daha ust rutbeli arkadaslar.Hepsinin yaptigi isler tabiki dogru dgeil hatalarida olabilir oluyorda.Eger surekli hata yapan olursada zaten yetkisini aliyoruz,bunu bende surekli taki pediyorum zaten vaktim oldukca.

mayk; öle bi durumda 300 500 doları basacan bi sunucuya sonra gösterecen kimmiş mod :P[/QUOTE' Alıntı:
Basmana gerek yok,ben verim 300-500 dolari goster kime ne gosteriyorsan.Para verip zarar etmemzi olursun para ncebinde kalir isini yaparsin rahatca.

ßurada görevlilerden biriside bendim. Aynı problemi bende Süper Moderatör olarak yaşadım. Ne olursa olsun rütbeye saygı duyulur fakat emin olun saçma bir nedenden dolayı moderatörlük elimden alındı. ßenim için Moretörlük te önemli değil . Orada Super Moderatör yazsa ne olur yazmasa ne olur . Benim asıl üzüldüğüm nokta anlayış gösterilmemesidir. Herşeyden önce İnsanların geçmişi ve Asıl niyeti önemlidir. İşte olay burda çözülüyor . Bunu anlamakta her babayiğidin harcı değildir. Burada hepimizin amacı belirli kurallar çerçevisinde para kazanmaktır. Lütfen herşeyi derinden inceledikten sonra işlem yapalım ...
Adalet ve Kul Hakkı Çok önemldir. Saygılarımla

Senin yetkin neden alindi ?

geçen bir arkadaş moda sadece kurallar herkes için geçerli olmalı sizde mod olarak buna dahilsiniz dedi diye banlandı yazık çok yazık

Bunu yapan kisi kimse soyleyin ,durumu bildirin gerekeni yapalim.Oyle gecen bu oldu bugun bu oldu diye bu tur acilan konulara yazmakla bu yanlisi bu hatayi duzelmesi gereken konuyu duzeltmeye degil,sadece gecen bu dun su diye mesajlari yazarsininiz.Cozum uretin gerekeni yapalim arkadaslar.

Hangı konuya baksam en az bir banlanmış üye görüyorum. Bence çok yanlış hemen üye banlamak.

ßen moderatördüm sürekli hatamı yaptım? Sorun attığım başlığı üste çıkartmaktı.
Onuda zaten 2 dk içinde konuyu sildim tekrar düzgün bir şekilde aynı konumu giriş yapmıştım.
ßu nedenden dolayı moderatörlük elimden alınıyorsa hiç birşey demiyorum.
Başta serkan abi ve diğer moderatör arkadaşlara saygı duyuyorum

ßen moderatördüm sürekli hatamı yaptım? Sorun attığım başlığı üste çıkartmaktı.

Hocam senin attığın başlıgı üste cıkarman değil. Kimin yaptını sorduklarında konuyu silerek. benim konumu kim sildi diyip yalan söylemen yeterli değilmi ?

ßen moderatördüm sürekli hatamı yaptım? Sorun attığım başlığı üste çıkartmaktı. Onuda zaten 2 dk içinde konuyu sildim tekrar düzgün bir şekilde aynı konumu giriş yapmıştım. ßu nedenden dolayı moderatörlük elimden alınıyorsa hiç birşey demiyorum.
Başta serkan abi ve diğer moderatör arkadaşlara saygı duyuyorum

Kendi actigin konuyu ilgi gorsun yada kendi sorunun cozulsun diye uste sabitliyorsun.Sonra bu konuyu kim sabitledi diye yonetim odasinda acilan konuya girip cevap yazmiyorsun.Ve bu konuyu gorur gormez kendi konunu siliyorsun,sonrada o acilan konuya mesajimi konumu ki msildi diyorsun.

Loglarida ortaya koyunca senin kendi yaptigin ortaya cikinca hersey,cekindim cevap veremedim diyorsun..

Lutfen yanlis anlama benim yanimda calisacak,benimle bir ortamda bulunacak insan Dobra dobra,hatada yapsa sucda islese adamda kesse ben yaptim lan diyecek karekterde olmali.

Daha buraya birde gelmis yaziyorsun sevgili kardesim gercekden ayip.Sana hic yakismiyor bu tur yazilar.

Hic bir gorebli kendi cikari icin,Kendi menfati icin,OZELLIKLE KENDI SORUNUM BIR ANDA COZULSUN DIYE, actigi konuyu sabitleyip , bu sekilde yoneticilik idareceilik oyunu oynayamaz kusurabakma.

Hocam senin attığın başlıgı üste cıkarman değil. Kimin yaptını sorduklarında konuyu silerek. benim konumu kim sildi diyip yalan söylemen yeterli değilmi ?

Orada kısa süreli bir yanlış anlaşılma söz konusu oldu. ßen sayfamı yenilediğimde o sıra konumu görememiştim ve konumu kim sildi demiştim. ve Yanlışımı anladıktan sonra da konumu derhal silip kurallar gereğince yeni başlık atmıştım . Ama birileri bizleri hayatta hiç sevmediğim şeyi yani yalancılıkla suçladı . Olsun ilahi adalet büyüktür. Yinede herşeye rağmen kimseye kızmıyorum kızmak ve kırılmak haddimize değil. Onların sayesinde bu platform kuruldu. hepimiz insanoğluyuz hatalar elbetteki insan içindir. Hata yapmazsanız doğruyu göremezsiniz. İnsanlar üzerinde hem reelde hem sanalda karar verirken lütfen iyice düşündükten sonra hak ettiğini anladığınız zaman karar veriniz. Saygılarımla

Bu konuyu kitliyorum,Her kim olursa olsun bu forumda ayrim yapilmaz yaptirmam izin vermem bu 1.

2. cisi haksiz yere ban olayi diye birsey asla olmaz olamazda.Gercekden haksiz yere banlandigini dusunen varsa,Mail adresim belli yazin durumunuzu,er yada gec illaki donus yaparim,yapilacak birsey varsa yaparim.

3-Boyle bir konu actiginizda,konunuzun sozunuzun yazdiginizin arkasinda durun,yazdiginiz mesajlara cevap yazildiginda cevap yazin,Konuyu acip cikis yapmayin forumdan.

Kimse kimseden ustun degil,kimse kimseden iyi yada kotu degildir.Hatalar olabilir,sorunlar olabilir ama bana gore konusularak,tatli bir dille cozume kavusmayacak hic bir konu yokdur.

Ayrica Bu forumda eger bu tur konulari acabiliyorsaniz,Moderatorun,yonetimin yaptigi ban olayini yada bir durumu tartisabiliyorsaniz buda burasinin ve sizlerin kalitesini gosterir.Bir cok forumda bu tur konuyu actiginiz icin biel direk ban yersiniz ki cogunuz biliyorsunuz anlatmama gerek yok..

Zaten biz burda bu tur konularda elimizden geldigince her konuda yardim etmeye calistigimiz icin,sizlere yakin oldugumuz icin,aramiza mesafeler koymadigimiz icin sizin butun sorunlarinizi dertlerinizi elimizden geldigince dinledigimiz icin bu durumlar ortaya cikiyor.

Yoksa diktator sekilde kati kuralci olup her seyde uyarsak banlasak hic bir mod admin uye ile muhattap olmasa iste o zaman Burasi sizin istediginzi gibi 4x4 luk yer olur.Uyeside adminide ne yazacagian neyi banlayacagian dikkat eder vs.

Ama biz ozellikle ben burayi milleti banlamak yada banlatmak icin degil,herkes adam gibi saygili durustce su isten kazanmak icin daha cok bilgilensin fikir alisverisi yapsin diye actim..

Lutfen herkes yazdigi mesaja,acacagi konuya dikkat etsin.Yoneticilerde ayni sekilde gorevleri dahilinde gereknleri eksiksiz yapsinlar.Yetkileri disina cikan yada gercekden haksiz yere uygulamalar yapan yoneticileride bildirin gereken yapilirki zaten bunu farkedince gerekeni biz yapiyoruz..

Saygilarimla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri