Belki Faydasi Olur,Kazanmak Adina..

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Konuyu görmeden önce film arşivimi silmmiştim nasip işte.

Konuyu görünce gaza geldim bi film indirdim 1.5 saatte anca indi..Şimdi yükleme yapıyorum 1 saat geçti daha %20 :D Nasıl olacak bu iş D:

1 Gün boyunca sadece film yüklersek başka bir şey yükleyemeyiz..Program la falan yüklüyorsunuz sanırım

Konuyu görünce gaza geldim bi film indirdim 1.5 saatte anca indi..Şimdi yükleme yapıyorum 1 saat geçti daha %20 :D Nasıl olacak bu iş D:

vds almalısın hocam Türkiye deki hızlarla bu iş olmaz. Genelde 8mbit kullandığımız için 80 kb/s ile gönderirsin 700 mb dosyayı yaklaşık 3 saatte upload edersin o ara pcyi zaten kullanamazsın aralıksız film yükleyeyim desen günde 8 video buda en iyi rakam. Bununla bu şekilde uğraşılmaz

Vds alarak sorunu çözebilirsin.

vds almalısın hocam Türkiye deki hızlarla bu iş olmaz. Genelde 8mbit kullandığımız için 80 kb/s ile gönderirsin 700 mb dosyayı yaklaşık 3 saatte upload edersin o ara pcyi zaten kullanamazsın aralıksız film yükleyeyim desen günde 8 video buda en iyi rakam. Bununla bu şekilde uğraşılmaz

Vds alarak sorunu çözebilirsin.

vds güvenmiyorum nedendir bilmiyorum ama:(

İlla bana kanal açtırıp ewasomessss mi neyse ona kayıt ettirteceksiniz :)

vds güvenmiyorum nedendir bilmiyorum ama:(

Vds e neden güvenmiyorsun hocam. Ben hiç almadım bu zamana kadar ama kullandım başka arkdaşlar vasıtasıyla ama youtube için değil torrent sitesi içindi. Herhangi bi sorun yaşamadık.

Ücretsiz veren bi yer buldum nerden bulduğumu hatırlamıyorum ama denemedim. girdim linux tabanlı sadece hızını test ettim gayet iyiydi saniye 7-8mb upload vardı. şifre falan girince problem olur mu olmaz mı bilmiyorum.

Hay Allah razı olsun, peki kanalda herhangi bir içerik olması falan gerekiyormu, aranan şartlar neler ?

Kardeşim 3-4 tane 20-30 izlenimle video yeterli olacaktır başvuru için.
Onun dışında tabiki tertemiz telifsiz, para kazanmasında problem olmayan bir kanal.
Tavsiyem kanalı al, at içine 4-5 video , ertesi gün başvur.Attıklarında 15-20 izlensin bi zahmet :D

Kardeşim 3-4 tane 20-30 izlenimle video yeterli olacaktır başvuru için.
Onun dışında tabiki tertemiz telifsiz, para kazanmasında problem olmayan bir kanal.
Tavsiyem kanalı al, at içine 4-5 video , ertesi gün başvur.Attıklarında 15-20 izlensin bi zahmet :D

Basitmiş, teşekkürler :)

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abi Allah rızası için bu konuya bakarsan şu iki soruma cevap verirmisin

birinci sorum serkan abi filmleri türkçe düblaj değilde orjinal yüklesem bir sorun olurmu sence
ikinci sorum awesomenes in hani ödeme eşiği 140 küsür dolar ya
benim diyelimki 140 doları geçmeden kanalım kapandı bu paraya nolacak acaba öderler mi
cevap için şimdiden çok tşk ederim

Çok sağol üstad.Kimse böyle bilgileri vermez kolay kolay.Versede altın bilgiler e-book yapıp 40-50 liraya verir.Allah razı olsun senden.

Üstad senin verdiğin filmleri deneme amacıyla kendi awesomeness kanalıma attım, 2 tanesinde dünya geneli çıktı. Sen nasıl para kazanıyorsun bunlardan :) Teşekkürler [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri