ip değiştirmek ne alaka kardeş kendi şeyinden at işte sorun mu çıkıyor yoksa? Öyle bir şey mi okudun?
Sonuçta illegal paylaşım yapıyorsun arkadaşım, korsan yayın yapıyorsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ip değiştirmek ne alaka kardeş kendi şeyinden at işte sorun mu çıkıyor yoksa? Öyle bir şey mi okudun?
Sonuçta illegal paylaşım yapıyorsun arkadaşım, korsan yayın yapıyorsun.
Konuyu görünce gaza geldim bi film indirdim 1.5 saatte anca indi..Şimdi yükleme yapıyorum 1 saat geçti daha %20Nasıl olacak bu iş D:
vds almalısın hocam Türkiye deki hızlarla bu iş olmaz. Genelde 8mbit kullandığımız için 80 kb/s ile gönderirsin 700 mb dosyayı yaklaşık 3 saatte upload edersin o ara pcyi zaten kullanamazsın aralıksız film yükleyeyim desen günde 8 video buda en iyi rakam. Bununla bu şekilde uğraşılmaz
Vds alarak sorunu çözebilirsin.
İlla bana kanal açtırıp ewasomessss mi neyse ona kayıt ettirteceksiniz![]()
vds güvenmiyorum nedendir bilmiyorum ama![]()
kardeş bu awesomeye nerden nasıl kayıt olunuyor bilgilendirirmisin?
Awesomeness TV adresinden dogrum tarihi bilgilerini girip start diyerek başlayabilirsin hocam başvuruya.ondan sonra çıkan formu doldurup gönder...
Hay Allah razı olsun, peki kanalda herhangi bir içerik olması falan gerekiyormu, aranan şartlar neler ?
Kardeşim 3-4 tane 20-30 izlenimle video yeterli olacaktır başvuru için.
Onun dışında tabiki tertemiz telifsiz, para kazanmasında problem olmayan bir kanal.
Tavsiyem kanalı al, at içine 4-5 video , ertesi gün başvur.Attıklarında 15-20 izlensin bi zahmet![]()
Awesomeness TV adresinden dogrum tarihi bilgilerini girip start diyerek başlayabilirsin hocam başvuruya.ondan sonra çıkan formu doldurup gönder...
ben yapıyorum burdan sunucu 500 hatası veriyor
ben yapıyorum burdan sunucu 500 hatası veriyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.